waldek72 09.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 To ten wasz fistaszek traci urok a garaż poszerzaliście czy nie? Nie wydaje mi się aby stracił urok... Uroku doda mu zadaszony taras.. Garażu niestety nie dalismy rady juz poszerzyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.04.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 w takim razie nie powiem ci czy faktycznie jest tak mały jak się wydaje. A co do zadaszonego tarasu to faktycznie ładnie to wygląda. Będę obserwowała postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 09.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 garaż mały - nawet bardzo mimo poszerzenia chyba, że my tyle gratów mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 15.04.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Widzę że świetnie Wam idzie. Dziennik super My też budujemy dom e studia Atrium ale jak narazie to nie wyszliśmy jeszcze z ziemi Ale u Was praca idzie pełną parą. Fajnie że u niektórych się tyle dzieję Życzę owocnych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 15.04.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Spokojnie i u Was będzie się działo oby się ruszyło później idzie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 15.04.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Mam jeszcze pytanko? Jakie macie wymiary okien? Bo wiem że w planie są chyba 1,20 x 1,50 i niektórzy narzekają że takie małe. Pisała do mnie taka jedna dziewczyna że chcąc zrobić okna dwuskrzydłowe zabierały by bardzo dużo światła (też budowała dom ze studia Atrium) Ale widzę że u Was są dwuskrzydłowe i wcale nie są aż takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 15.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja wiem czy takie małe? Ja nie powiększałam tym bardziej że takie wymiary są w standardzie więc chyba nie jest to jakieś widzimisie tylko studia atrium. Na pewno można zrobić by było je szersze ale jak dla mnie mogą być takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 15.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Bo widzisz my tez mamy takie wymiary z tym że w pokojach i salonie mamy jednoskrzydłowe z tym że ustawione obok siebie a chciałabym je połączyć w jedno z tym że nie 2 razy 1,20 bo by wyszły 2,40 szerokie tylko zrobić je na 2,10 x 1,50 i boje sie że jak zmniejszę to zabiorą dużo światła. A jak u Was? Bo w projekcie mieliście jedno skrzydło a zrobiliście dwu i nie zabrały Wam dużo światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 15.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 W projekcie też mieliśmy dwuskrzydłowe. Tylko na górze są jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 15.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Agajar ale u Was robota idzie!! Gratulacje! (zerwałaś te papierowe naklejki z szyb? jak poszło?) Agata i Łukasz mam Fistaszka z Atrium. Użytkuje 2 lata i powiem szczerze że teraz żałuje że nie mam większych okien. Pomieszczenia doświetlone dobrze ale na parterze jest 7 okien pomimo wstawienia jednoskrzydłowych mam wrażenie że lepiej byłoby gdyby było np o jedno mniej ale większe. Może jeszcze zostało mi przyzwyczajenie z mieszkania z 2-metrowym oknem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 15.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 papierowych nie zerwałam jeszcze... próbowałam ale zostaje klej i zostawiłam na potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 16.04.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Gratuluję postępu prac, jak się tak te zdjęcia ogląda to wydaje się że wszystko Wam tak ładnie, szybko wychodzi Bardzo podobają mi się schody "taty" - można prosić na priv nr tel. do niego (doczytałam się że robi schody zarobkowo) Z góry dziękuję i życzę wytrzymania i utrzymania tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 16.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie wiem czy mma dziękować czy lepiej nie co by nie zapeszać Nr. tel wysłałam na priva. Na forum jest wątek z innymi schodami wykonanymi przez mojego father. Jak będziesz chciała to podam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 16.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Agajar ale u Was robota idzie!! Gratulacje! (zerwałaś te papierowe naklejki z szyb? jak poszło?) Agata i Łukasz mam Fistaszka z Atrium. Użytkuje 2 lata i powiem szczerze że teraz żałuje że nie mam większych okien. Pomieszczenia doświetlone dobrze ale na parterze jest 7 okien pomimo wstawienia jednoskrzydłowych mam wrażenie że lepiej byłoby gdyby było np o jedno mniej ale większe. Może jeszcze zostało mi przyzwyczajenie z mieszkania z 2-metrowym oknem ? A jeśli miałabyś mi doradzić to powiedz czy dobrze zrobię jak w pokojach tam gdzie mam okna obok siebie połączę je w jedno 2m ? Bo jeśli chodzi o kuchnię i mały pokój to chcę zostawić te jednoskrzydłowe 1,20 x 1,50 tylko myślę o połączeniu tych obok siebie? Będę wdzięczna za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 16.04.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Agajar jak tylko znajdziesz czas to pucuj bo czym dłużej zwlekasz to robota gorsza. Agata i Łukasz moja odpowiedź w komentarzach do waszego dziennika, nie chcę zaśmiecać komentarzy do domku Agajar swoimi pomysłami. Wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 16.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 anka76 możesz zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.04.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Bardzo ładnie wygląda Wasz domek, a jaka znajoma kolorystyka . Aga, bramę masz z tej samej firmy co okna? Jak będzie wyglądała? Przetłoczenia? Kasetony? ... ależ Ty pędzisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.04.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 TomKa brama z tej samej firmy a jak będzie wyglądała, zobaczysz na zdjęciach może już w sobotę a najpóżniej we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 21.04.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Niestety nie otwierają mi sie zdjęcia Waszej bramy Ale jestem Ciekawa jaka to firma, gdzie kupowaliście, czy z montażem i za ile mniej więcej? I czy z napedem od razu? Słyszalam że różnice w cenie tej samej bramy moga byc rzędu 1000-2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.04.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 edytkazet zdjęcia znajdziesz też tu http://alegro.ovh.org/murator/342.jpg tylko numery sobie zmieniaj od 341 do 346.Firmę podam ci jutro bo nie pamiętam a dziś nie wrama do domu więc nie sprawdzę. Co do ceny to my zapłaciliśmy 2600 zł z montażem, bez napędu, ale nie wiem czy możesz się nią sugerować ponieważ panowie którzy nam montowali powiedziali że za taką bramę powinniśmy zapłacić ponad 3000 zł więc nasza cena to chyba taka po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts