edytkazet 21.04.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 dzięki obejrzałam - brama b. ładna - co do koloru sie nie wypowiadam - każdy ma swój gust - ja jestem tradycjonalistką ale podziwiam odwagę. Do okien bardzo pasuje Ja mam niestety garaż podwójny i bramę musze kupic z napędem więc wydatek około 7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.04.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Tym razem mam pytanko odnośnie okien, drzwi balkonowych i na taras, wszystkie wymiary są takie jak w projekcie czy zmienialiście coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 z tego co pamiętam to tylko drzwi balkonowe na górze są zrobione ciut krótsze, no i okna w garażu ale to na etapie adaptacji zmieniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Agnieszko, co tam u Was słychać? Jakieś nowe postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 29.04.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 TomKa chwilowo była cisza na planie ale od dziś wchodzi nam Pan od kominka a na początku maja będę nam robić podbitkę (ci sami co dach robili). No a w czerwcu wchodzi glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 29.04.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A w lipcu przeprowadzka??? Ale super zazdroszczę. A kominek jaki planujecie?? macie jakiegoś super hafowca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 29.04.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A w lipcu przeprowadzka??? Ale super zazdroszczę. A kominek jaki planujecie?? macie jakiegoś super hafowca?? Myślę że do lipca nie zdążymy ale mam nadzieję że po wakacjach już damy radę Kominek będzie cały z kamienia. Ciężko go opisać a w necie takiego nie widziałam. Fachowiec od kominka pokazał nam zdjęcia swoich prac i jeden nam tak wpadł w oko że zrezygnowaliśmy z surowej cegły nawet. A fachowca mamy podobno dobrego i jest to szwagier tego od tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 05.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Agajar jeśli chodzi o energetykę to nie dajcie się - to państwo w państwie. My mieliśmy niejedną przeprawę. Jeden pracownik obiecywał że za miesiąc przyjadą, podłączą a inny mówił że on nic nie wie bo akurat nasze papiery się straciły. przepychanka trwała około roku, sprawa oparła się o dyrektora a nerwów spaliliśmy niemało. Znajomym budującym opowiadaliśmy swoje doświadczenia a oni twierdzili,że mają kogoś znajomego w energetyce i czekali ok. 9 miesięcy - oczywiście nie obyło się bez telefonów próśb, gróźb. Znajomości nic nie dały. W między czasie zmieniły się przepisy - już nie trzeba im wcześniej płacić ale nie zmienia to faktu że trzeba naprawdę nie lada cierpliwości i tupetu żeby coś załatwić. Życzę szybkiego podłączenia prądu. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.05.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Agajarczekam niecierpliwie na zdjęcia kominka, bo zapowiada się bardzo ciekawie co tam się dzieje u ciebie teraz? dawno cię nie było na FM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 18.05.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 basiah2 jakoś ostatnio nie mam na nic czasu. Musimy na gwałt kupić glazurę i terakotę a pomysłów brak. Znaczy może inaczej pomysły są ale ceny przerastają. Upatrzyliśmy sobie na górną łazienkę cersanitu euforię ale dekory są po 20 zł za sztukę, ciut dużo. Zrezygnowaliśmy z większości płytek dekoracyjnych i jakoś to wygląda ale na dolną łazienkę koncepcja nam całkowićie poległa. Miał być cersanit solare i cały prysznic w mozaice, ale... płytka mozaiki 25x25 kosztuje prawie 20 zł. Wyłożenie samego miejsca na prysznic kosztowałoby prawie 1500 zł nie stać nas A zdjęcia kominka będą wkrótce. Byłyby dziś ale nie chce nam się w taką pogodę iść na działkę , a kominek wczoraj został ukończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.05.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Kominek fajny. Ma klimat. Ale real cotto odradzam. Strasznie się błyszcza i wyglądają tandetnie, zwłaszcza jak są położone na podłodze. Na jednym niestety tego nie widać...Natomiast euforia wychodzi bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 22.05.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Kominek bomba! Jak planujecie zrobić górną łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.06.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Agajar co u ciebie oprócz pięknego kominka? odpoczywasz od forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Agnieszko z czego macie podbitkę? Drewno, pcv? Co u Was nowego? Pewnie już glazurnik szaleje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 05.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Długo mnie nie było... ale zbyt dużo pracy w pracy i zbyt mało czasu w domu.... Co u nas nowego? Tak jak TomKa przewidywała glazurnik szaleje Górna łaznieka prawie zrobiona, tylko fuga została i zamocowanie umywalki i wc. Dolna łazienka się robi, a że jest malutka to myślę, że w przyszłym tygodniu ją skończy. Zostanie jeszcze kuchnia, hall i wiatrołap. Poszukuję kogoś od kuchni, znaczy od mebli kuchennych, niedrogiego (o ile tacy istnieją). Moją kochnię ok 2,5 na 2,5 i 2,5 z czego na jednej ścianie okno wyliczyli bagatela 8-9 tys. bez żadnych pierduł, tyle że wszystko w zabudowie. Jak ktoś kogoś ma to dajcie namiary. TomKa podbitkę mamy z pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.07.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Z niecierpliwością czekamy na kolejne fotki z budowy a co do cen kuchni no cóż czasami wydaje mi sie, że wszyscy producenci powariowali ale takie czasy, gdzie się obejrzymy ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.07.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Byłam dziś na giełdzie w Słomczynie, pytałam o kuchnie. No i faktycznie sporo taniej mają. W Pilawie po 1050 zł za m a tam koło 700. Różnica jest, tylko teraz pytanie gdzie ten haczyk? Wszędzie pytałam o mdf i o takie same fronty. Co dziwniejsze w Pilawie terminy mają dopiero na koniec września początek, października a tam czas oczekiwania koło 3 tygodni Zgłupialam teraz, a czas goni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 03.08.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Żyję Jeszcze nie zamieszkałamNie mam na nic czasu... I to ostatnie rzutuje na wszystko pozostałe. Nie mam czasu w pracy (a to właśnie z pracy z reguły udzielałam się na forum), a i w domu jakoś brakuje. Na budowie nic ciekawego się nie dzieje. Glazurnik z przerwami ale idzie na przód. Myślę że do końca tego tygodnia skończy (chociaż obawy pewne mam). Do tego przychodzi i odchodzi chłopak z poprzedniej ekipy od tynków i gipsów (poprawki były i je robi). Jak skończy on i grazurnik to zaczniemy mysleć nad malowaniem. Niestety nie wybraliśmy kolorów i weny twórczej też brak. Kuchnie wstępnie zamówiliśmy na początek września ale myślę że będzie trzeba przełożyć jej montaż bo nie wyrobimy się ze wszystkim. I to by było na tyle nowości. Postaram się częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 I co tam ? Jakieś fotki poproszę, bo zaczynam powątpiewać w to, że zapracowana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam! Mamy wybudowany taki sam dom. Nie mamy jeszcze ocieplenia dachu i zewnątrz domu, jeśli to możliwe chcielibyśmy się z wami skontaktować, zapytać o ceny. Możemy wam tez wysłać na maila fotki z naszej budowy. Nasz email [email protected] lub gg6584147 http://forum.muratordom.pl/uzytkownik76671.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts