YreQ 20.10.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 gratuluję - a jednak żyjesz i coś się działo ładnie, ładnie - kolor pomarańczowy na górze to lato toskanii czy coś innego ? ....podłogę koleżanko w kuchni też macie jak ja A NADE WSZYSTKO PODOBA MI SIĘ KAMIEŃ NA WASZYM PRZECUDNYM KOMINKU PIĘKNY pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.10.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Żyję, żyję a dzieje się dużo Na górze o ile dobrze pamiętam to słoneczny pocałunek ze złotem egiptu. Nie wiedzieliśmy, że wyjdzie tak ostro . Jak słońce świeci to nieźle daje po oczach. No nic przemaluje się Apropo kominkna to odwiedziła nas koleżanka (dawne czasy) z mężem i na widok kominka zapytali czy ten facet to robi też jakieś nowocześniejsze czy tylko takie... może chceli powiedzieć wiejskie, nie wiem w końca prawie to wieś, więc czego oczekiwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Super fotki w dzienniku ....ja proszę o kolejne, zawsze coś podpatrzę w budowie swojego domu. Ach jak wam zazdroszczę już tego płomienia w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Żyję, żyję a dzieje się dużo Na górze o ile dobrze pamiętam to słoneczny pocałunek ze złotem egiptu. Nie wiedzieliśmy, że wyjdzie tak ostro . Jak słońce świeci to nieźle daje po oczach. No nic przemaluje się Apropo kominkna to odwiedziła nas koleżanka (dawne czasy) z mężem i na widok kominka zapytali czy ten facet to robi też jakieś nowocześniejsze czy tylko takie... może chceli powiedzieć wiejskie, nie wiem w końca prawie to wieś, więc czego oczekiwali to z zazdrości tak powiedzieli bo kominek jest genialny a mi chodziło o pomarańczowy a nie te żółte - klatka schodowa jaką farbą jest pomalowana? Też planuję pomarańcz - na górze na przedpokoiku i nęci mnie ta toskania- ...........i ojjjjj ...nie tylko na ścianie p.s. u mnie w kotłowni jest "gorączka złota" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 27.11.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 hejka macie może zdięcia z akcji osieplania poddasza ... interesuje mnie wszczególności sypialnia i klatka schodowa pozdro może na maila [email protected] dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 28.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Na pewno mam ale na laptopie, który został w pracy. Najwcześniej będę tam w środę więc zobaczę i wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 30.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Na pewno mam ale na laptopie, który został w pracy. Najwcześniej będę tam w środę więc zobaczę i wyślę. dzięki i czekam pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A ja składam zażalenie!! ostatnie fotki z 19 października!! ..... czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 03.12.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ja też - czekam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.12.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://kartki.onet.pl/_i/d/mikzielony1_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 22.12.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wspaniałych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! http://ekartki.net.pl/kartki/20/993.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 27.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Co tam u Was? Mieszkacie już? Poprosimy o nowe zdjęcia i wiadomości z pola walki. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts