Grzebiuszka 24.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jak będzie dobry drenaż, studzienki, troszke podniesiecie teren to powinno być ok. Teraz niestety wszystko spływa do Was, trzeba sie z tym jakos przemęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 10.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hejka A mogłabym się dowiedzieć gdzie kupujecie klinkier i po ile Wiem że wszędzie trzeba długo czekać a ja jescze się nie zdecydowałam nawet na kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 10.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hejka A mogłabym się dowiedzieć gdzie kupujecie klinkier i po ile Wiem że wszędzie trzeba długo czekać a ja jescze się nie zdecydowałam nawet na kolor Kupujemy w Garwolinie w Amisie po 3 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 10.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 dzięki To chyba niedrogo chociaż w amisie wszystko mają najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 10.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No nie wiem czy tak wszystko najdroższe. My mamy tam upust i klinkier jeszcze taniej wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jotpe 11.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 W amisie nie jest jeszcze wcale tak drogo. Transport mamy zawsze gratis niezależnie czy przywożą duży zaukup czy jedną paletę pustaktów. Niekiedy bierzemy na WZ i płacimy dopiero w weekend gdy mamy na to czas. Po trzecim zakupie u nich przyznali automatycznie rabat (nawet o niego nie pytaliśmy). Chyba całą budowę będziemy zaopatrywać się u nich. To nie jest reklama.. Raczej realna ocena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Agnieszko, co tam u Was? Jakieś postępy czy zapadliście w sen zimowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 05.11.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Agnieszko, co tam u Was? Jakieś postępy czy zapadliście w sen zimowy? Do snu zimowego niestety jeszcze nam daleko... Cały czas czekamy na cieślę... Miał być już w tamten poniedziałek- nie przyszedł, dzwoniłam we środę podobno ma wejść dziś lub jutro. Nie wiem czy dziś coś się ruszyło ponieważ oboje z mężem jesteśmy w pracy. Szukamy też wykonawcy do dachu... niby mamy umowę podpisaną z tym co budował też na dach ale pojawiły się pewne problemy i szukamy innego. Narazie mamy wycenę od jednego i okazało się że cena za samą robociznę od kwietnia wzrosła dwukrotnie więc szukamy dalej dziś jesteśmy umówieni z następnym. Postaram się coś naskrobać w dzienniku bo faktycznie daaanwo mnie tu nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 13.11.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 my tez mamy teren nieciekawy,ale stawiamy zero na 5 bloczkow z nadzieja ze to wystarczy.bedzie drenaz dookola domu z odprowadzeniem do stawu obok domku (w stawie nie ma zbyt duzo wody). zasypujemy za zime tylko piachem i ubijamy,aby dobrze osiadlo. widzialam domek u sasiadow budowany na szybcika tez jak u nas na wilgotnym terenie.wszystko im peka.juz nawet nie zagladam do nich zeby sie nie zalamywac.ale bedzie dobrze. u was tez. powodzenia. juz duzo macie zrobione.fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 13.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czy cegły zwykłe pełne komina nie powinny być "powiązane" lyub (przewiązane) - nie wiem jak to sie fachowo określa - ze ścianą z innego materiału ? U mnie granica pomiędzy cegłą zwykłą a Porothermem nie jest linią prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 13.11.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 U nas cegła pełna jest powiązana z bloczkami poprzez stalowe pręty dlatego jest to linia prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 06.12.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Agnieszko bardzo ladny domek Mimo podtopień,chyba jest się czym cieszyć prawda?? Powiedz mi,czy masz inspektora nadzoru budowlanego?? (wybacz pytanie,ale pytam dlatego,że ci nasi fachmani --ehhh no po prostu u mnie gdyby nie inspektor to dach spadlby mi na glowę przy pierwszym wiaterku tak fachmany go zrobily i nie wspomnę już o innych blędach,które inspektor wylapal) Życzę powodzenia i czekamy na zdjatka nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Agnieszko bardzo ladny domek Mimo podtopień,chyba jest się czym cieszyć prawda?? Powiedz mi,czy masz inspektora nadzoru budowlanego?? (wybacz pytanie,ale pytam dlatego,że ci nasi fachmani --ehhh no po prostu u mnie gdyby nie inspektor to dach spadlby mi na glowę przy pierwszym wiaterku tak fachmany go zrobily i nie wspomnę już o innych blędach,które inspektor wylapal) Życzę powodzenia i czekamy na zdjatka nowe Nie mamy inspektora ponieważ nasz Fykonafca pracował dobrych parę lat w starostwie i wszystkich tam zna... miją się to z celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.12.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 jezzmam Tobie to tylko pozazdrościć domu i obecnego stanu... My też planowo mieliśmy rozpocząć budowę w maju ale cóż nie wyszło i teraz się bujamy już tyle miesięcy, od połowy lipca... całe szczęście, że dach w końcu robi nam kto inny bo nie wiadomo ile jeszcze byśmy czekali gdyby ten już nie nasz fykonafca miał nam układać... skoro na więźbę czekaliśmy ponad miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.12.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 domek juz prawie gotowy, super! jestem na takim samym etapie, tylko ze an moim dachu na razie ino dwie krokwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.12.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 oj Irma nie załamuj mnie. Ty dopiero co niedawno zaczęłaś a już nas doganiasz... a my? już tyle miesięcy walczymy z.... fachofcami Ale naprawdę szczerze Ci kibicuję i cieszę się, że przynajmniej Tobie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No ............ Pani magister................ fiu, fiu, fiu - kominy jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.12.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Przynajmniej to się udało a ja czekam na Twoje zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Przynajmniej to się udało a ja czekam na Twoje zdjęcia... Inwestorek nie wrócił jeszcze z budowy hmmmmm Ale jak dzisiaj je zgra, to jutro wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.12.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No coś długo schodzi się na tej budowie Twojemu inwestorkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts