Irma 06.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 oj Irma nie załamuj mnie. Ty dopiero co niedawno zaczęłaś a już nas doganiasz... a my? już tyle miesięcy walczymy z.... fachofcami Ale naprawdę szczerze Ci kibicuję i cieszę się, że przynajmniej Tobie się udało no, ale przeciez Tobie sie udało nie? może dłużej niż planowałaś, ale jednak już finisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.12.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No w sumie tak. Jeszcze tylko ten dach... już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 oj, jak ja to rozumiem:) tez juz nie moge...chce w lutym robic instalacje potem zaraz tynki i wylewki, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.12.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No coś długo schodzi się na tej budowie Twojemu inwestorkowi oj tak - od wczoraj z kuzynem montuje alarm - a że do dyspozycji mają tylko późne popołudnia ( tak po teleexpresie ) i wieczory to tak schodzi.... Myślę jednak, że dobrze mu zrobi takie udzielanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.12.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 oj, jak ja to rozumiem:) tez juz nie moge... chce w lutym robic instalacje potem zaraz tynki i wylewki, a Ty? My tzn. ja tak sobie planuję, że jak najszybciej, w zależności od pogody oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 No coś długo schodzi się na tej budowie Twojemu inwestorkowi oj tak - od wczoraj z kuzynem montuje alarm - a że do dyspozycji mają tylko późne popołudnia ( tak po teleexpresie ) i wieczory to tak schodzi.... Myślę jednak, że dobrze mu zrobi takie udzielanie się Jejku jak Wam dobrze. Już wstawiacie okna i dalej idziecie z tym koksem a u nas jeszcze daszku nie mamy A co do Inwestorka to też tak myślę, dobrze im robi takie udzielanie się na budowie i to chyba ma się do wszystkich a na pewno większości Inwestorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.12.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Niech te święta Bożego Narodzeniaprzyniosą nam wiele radości,Niech uśmiech zagości w domach,Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,Niech samotność odejdzie w niepamięć,Niech zima otula nas białym puchem,jak ciepły koc przy kominku,Niech bieluteńkie gwiazdeczkiskrzypią wesoło pod naszymi butamina wieczornym spacerze.Niech dobry Bóg namalujeszczęście na naszych twarzach,Niech miłość dotyka nas delikatnie,lecz bez ustanku,Niech marzenia płyną wysoko w góręi spełniają się... ____________/\___________< o >_____________\/___________/___\__________/o_<>\_________/__o____\________/_____o___\_______/___<>__o__\______/__________o__\_____/__<>_____o____\____/________o_______\___/_______o___<>____\__/__<>__o____________\_/______o______________\/_____o________<>______\___________|__| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 24.12.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gif Niech te Święta tak wspaniałebędą jakby całe z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci,biały puch niech z góry spada,niechaj piesek w nocy gada,niech choinka pachnie pieknieno i radość będzie wszędzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 24.12.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Dziękuję Wam wszystkim za życzenia Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, Niech jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech uśmiech zagości w domach, samotność odejdzie w niepamięć A zima niech otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami, Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 02.01.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 witam Budowie idzie do przodu to dobrze:0Ja zaczynam swojego fistaszka w kwietniu...Mozecie podac wstępnie koszty ile was jak narazie pochłonęła budowa? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 03.01.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 witam Budowie idzie do przodu to dobrze:0 Ja zaczynam swojego fistaszka w kwietniu... Mozecie podac wstępnie koszty ile was jak narazie pochłonęła budowa? pozdr Witaj w klubie budujących Fistaszka:) Do tej pory wydaliśmy ok 120 000 zł. Ile dokładnie to nie powiem bo nie liczyłam (z resztą wolę chyba nie wiedzieć ). Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 06.01.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam Was i pozdrawiam wszystkich budujących Fistaszka. My w swoim mieszkamy już 2 lata ale góra do dziś nie wykończona, zresztą jak dół i cała reszta:) . Zdjęć mam sporo ale nie mam cierpliwości do nauki wklejania. Więc może kiedyś... Przez przypadek znalazłam Wasz dziennik i przy pierwszych zdjęciach działki myślałam że ktoś powklejał zdjęcia naszego podwórka - wiosną to istne jezioro. W pierwszych miesiącach budowy wykopaliśmy dziurę która w okresie wiosennym stanowi stawik z której mąż pompuje wodę do rowu. Latem wygląda to całkiem całkiem. W planie zmieniliśmy niewiele. Powiększyliśmy garaż, w kotłowni zrobiliśmy drzwi na zewnątrz. Na dole zrezygnowaliśmy ze ścianki działowej pomiędzy pokojami. Przy budowie okazało się i u nas że w planie brakuje jakichś 15 m drewna na więźbę. Była panika i szukanie po tartakach bo fachowcy na dachu a materiału brak. Teraz jednak już u siebie czego i Wam życzę. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.01.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Cieszę się że komuś udało się już wprowadzić do fistaszka. My mamy podobne zmiany w projekcie tyle że cały czas zastanawiamy się nad ścianką działową między pokojami na dole. Może mogłabyś mi przesłać kilka zdjęć salonu mailem (podam na prywatnej wiadomości). Tak żeby widać było od wykuszu jak to wygląda i od drugiej strony. Zastanawiam się czy salon nie będzie za długi a za wąski bez tej ścianki. Może jak zobaczę już wykończony to w końcu się na coś zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 18.01.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Agajar jak postępy na budowie? Robicie coś? Zdecydowaliście co z salonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Domek zapadł w ziomowy sen ma daszek więc może spokojnie zimować. A my zabraliśmy się za działkę. W piątek koparka równała nam teren. Narazie 10 wywrotek ziemi ale na tym nie koniec. Jest już o niebo lepiej. Dziś może pojdziemy zrobić zdjęcia to wieczorem wrzucę. Co do salonu to nadal myślimy ciężki orzech do zagryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.02.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Domek zapadł w ziomowy sen ma daszek więc może spokojnie zimować. A my zabraliśmy się za działkę. W piątek koparka równała nam teren. Narazie 10 wywrotek ziemi ale na tym nie koniec. Jest już o niebo lepiej. Dziś może pojdziemy zrobić zdjęcia to wieczorem wrzucę. Co do salonu to nadal myślimy ciężki orzech do zagryzienia i gdzie te zdjęcia? a może tylko u mnie nie wyświetlają się? nadal śpicie snem zimowym? czy to taki kamuflaż, a tam wióry lecą? pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy i zdjęcia w dzienniku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mocno trzymam kciuki za waszą budowę, ale jak wiadomo nic nie ma za darmo ...w zamian za kciuki oczekuje porad ...ja swojego Fistaszka zaczynam budować w sierpniu z niecierpliwością czekam na następne wpisy do dziennika......wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 14.02.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 i gdzie te zdjęcia? a może tylko u mnie nie wyświetlają się? nadal śpicie snem zimowym? czy to taki kamuflaż, a tam wióry lecą? pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy i zdjęcia w dzienniku ... Niestety zdjęć nadal brak. Co do snu to dom śpi a my szukamy dalszych wykonawców. Okna zamówione, hydraulik prawie (nie zrobił jeszcze wyceny, najpierw musimy wszystko wyrysować gdzie i jak ma iść no i jaka wanna i te inne pierdoły). Elekktryk umówiony (z tym było najmniej problemu bo będzie robił męża szwagier). Jeszcze tylko tynki i wylewki itd. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 14.02.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Mocno trzymam kciuki za waszą budowę, ale jak wiadomo nic nie ma za darmo ...w zamian za kciuki oczekuje porad ...ja swojego Fistaszka zaczynam budować w sierpniu z niecierpliwością czekam na następne wpisy do dziennika......wiosna idzie Super, że klub fistaszkowców się powiększa. Oczywiście służę radą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.02.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Super, że klub fistaszkowców się powiększa. Oczywiście służę radą.... świetnie, z góry dziękuję kiedy zaczynacie coś robić po zimie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts