Irma 31.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja mam szare okna, ale drzwi daję drewniane , ale u mnie będzie też sporo drewna na elewacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 01.04.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 U nas nie będzie drewna ale znowu słupek przy drzwiach będzie za pewno obłożony klinkierem takim jak na kominie więc może drzwi dać w podobnym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.04.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 w takim przypadku robiłabym drzwi w kolorze okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 dom jak ma już tynki to tak jakby zaraz miał mieć firanki, co nie ?- ... ja coś wiem, bo mam gołe cegły.....jeszcze Szybciorkiem wykończeniówka Wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 w takim przypadku robiłabym drzwi w kolorze okien I chyba tak właśnie zrobimy. Teraz szukam drzwi w kolorze okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 dom jak ma już tynki to tak jakby zaraz miał mieć firanki, co nie ?- ... ja coś wiem, bo mam gołe cegły.....jeszcze Szybciorkiem wykończeniówka Wam idzie Ja to już mogłabym tam mieszkac normalnie. Czekam tylko na cieplejsze noce A co do gołych cegieł to my tylko czekaliśmy żeby zakryć te fuszerki A teraz to już nawet z zewnątrz ich nie widać bo styropian zakrył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Wiosenne tempo prac iście imponujące , śledzę każdy etap prac, będzie mi łatwiej w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Agajar - dawno mnie tutaj nie było a tutaj widzę tempo szalone kiedy się wprowadzasz? Na pewno w tym roku ale "kasa" pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.04.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Wiosenne tempo prac iście imponujące , śledzę każdy etap prac, będzie mi łatwiej w budowie CIeszę się że komuś się przyda nasza pisanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 07.04.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wiosenne tempo prac iście imponujące , śledzę każdy etap prac, będzie mi łatwiej w budowie CIeszę się że komuś się przyda nasza pisanina Przydaje sie przydaje ... ja jestem na bieżąco .. Tez buduje fistaszka i oglądam sobie u was jak to wygląda:)0 http://picasaweb.google.pl/wazwie/JakPowstajeNaszDomek?authkey=xhlJCUfqdIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 widzę że u ciebie to praca idzie pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 07.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 widzę że u ciebie to praca idzie pełną parą chwilowo mały zastój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 07.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 czy garaż jest faktycznie tak mały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 08.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie wiem jak wy ale my poszerzyliśmy garaż o metr i wyszedł bardzo duży. Gdybyśmy zrobili ten pokoik na dole dodatkowy to garaż byłby największym pomieszczeniem a tak chyba salon go ciut wyprzedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 08.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mamy niestety wąską działkę. Zrezygnowalismy z wykusza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 To ten wasz fistaszek traci urok a garaż poszerzaliście czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.04.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Agajar macie kogoś godnego polecenia do schodów (obłożenie drewnem) i glazurnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.04.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Schody to tak jak pisałam robi nam mój tata który od ponad 10 lat układa schody a ogólnie w stolarce robi już jakieś 20 lat. A glazurnika sami narazie nie mamy. Ekipa która teraz u nas robi układa też glazurę i terakotę ale my póki co nic nie mamy a oni do jesieni będą robić zewnętrzne elewacje więc nie wchodzą do środka. Jak bym znalazła to dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 dzieki bardzo A Twój tata to tylko rodzinnie czy zarobkowo też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Zarobkowo (może dla nas zrobi wyjątek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts