Darek Rz 16.06.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam Właśnie zabieram sie do układania terakoty w łazience gdzie jest podłogowka . W sklepie gdzie mam zamiar kupować klej elastyczny powiedziano mi ze przed układaniem terakoty należy zaizolować wylewkę folią w płynie bo jak powiedzieli : cyt. Jak panu zacieknie woda pod płytki to grzyb będzie jak nic Dla mnie to trochę bez sensu bo przecież podłogówka wszystko wysuszy jesli nawet woda dostanie sie pod płytki..... Pytam więc mądrzejszych ode mnie -izolować czy nie ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkanoj 17.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Napisz jeszcze gdzie znajduje sięta łazienka (parter, piętro co jest pod spodem) .Ja w swojej łazience na piętrze (2-ga łazienka pod spodem) nie izolowałem niczym. W starej wylewce wyciołem kanały wymościłem folią aluminiową , rulka aluplex wyrównałem betonem , klej , płytki zafugowałem i odroku nic nie wylazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 17.06.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam łazienka jest na poddaszu .Pod nią jest druga łazienka i pokój . Jest to nowy dom. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkanoj 17.06.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Tak jak napisałem wcześniej,chyba że masz zamiar w łazience robić basen to izolacja musi być. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 17.06.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Jak dobrze zafugujesz to niby jak ma zaciekać? Jakiś delfinek czy podobne i tak zapewne zastosujesz, chyba że planujesz regularnie zalewać łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts