Grzes z Krakowa 17.06.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 WitamMam do sprzedania brame uchylna z automatem!!!.Brama jest oczywiscie uzywana Posiada automat otwierajacy + 1 pilotwymiary szer x wys 2400 x 2200 W pelni sprawna u mnie pelnila funkcje tymczasowej bramy na budowieOdbior w Niepołomicach ok polowy lipca ( czekam na nowa wiec do tego zcasu ta musi pozostac) transport wlasnyCena 390 zł Zainteresowanym osoba moge wyslac zdjecie Drzwi wejsciowe debowe gratis!!! Mysle ze naprawde warto jak ktos chce zamknac budynek przed zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipski 18.06.2007 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 czesc moge proscic fotke tej bramy i automatu do otwierania czy jest mozliwosc odkupienia samego urzadzenia do otwierania ,jesli tak to jaka cena .jestem z okolic krakowa i i mam swoj transport pozdrawiam lipski [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 18.06.2007 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam Fotki postaram sie wyslac dzis wieczorem. Automatu samego raczej nie chetnie chce sprzedac chyba ze za ta sama cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi_25 18.06.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 To i ja porpszę o fotki: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 28.06.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 PodciagamMoze ktos jeszcze bedzie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 28.06.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 ja tez prosze fotki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 18.09.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Podciagam do gory bo wciaz oferta aktualnaMoze komus sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia57 07.04.2016 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam.Czy oferta sprzedaży jest aktualna, jestem zainteresowana zakupem. Jeśli nadal aktualne proszę o zdjęcia.Pozdrawiam Jola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts