DPS 06.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Album pooglądałam, ładne zdjęcia macie! Młody chciał się do Was dodzwonic kilka dni temu, ale chyba Was nie było, nikt nie odbierał. Dobrze, że Julka śpi w nocy i nie ma kolek, możecie się wyspać trochę. A ten niejadek... Pewnie po Mamie! A budowa? Jakos to będzie, przyjdzie sezon wyścigów, jesli Jarek pojedzie z końmi, to będzie więcej grosza, coś na pewno uda się zrobić jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 07.05.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ładnie śpi w dzień (od kilku dni ją uczę samą zasypiać w łóżeczku - na razie tylko w dzień), w nocy ciągle z nami w łóżku, ale też nie mogę narzekać. im wcześniej ją odzwyczaicie tym lepiej, tak myslę. Przynajmniej jak myślę o moich dzieciach to tak było. Córcia (drugie dziecko) od początku sama śpi w swoim łóżeczku, jak przyszedł czas i nie karmiłam już w nocy to ja się wyprowadziłam w pokoju a ona w nim została i jest OK. Jest małym niejadkiem i przybiera w dolnych granicach, ale widać taki jej urok. nie szkodzi, nadrobi, oby zdrowa była Chata na Ameryce rośnie powodzenia, na pewno będzie dobrze, każdy boryka się z jakimiś problemami ale w końcu udaje się je rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 08.05.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ewa: Julka cały czas ma problem z brzuszkiem i bączkami. Dlatego śpi z nami. Ale jest coraz lepiej, więc już pewnie za kilka dni i na noc pójdzie do siebie. Przez pierwsze 3 tygodnie ładnie spała w swoim łóżeczku, no ale kolki się zaczęły. Nie mogłam się powstrzymać: http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/IMG_1011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Superowy uśmiech ma! Szczęście widać, bije od niej z daleka. Słodka dzidzia, bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2009 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No i masz - znowu przepadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 15.05.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kobieto. A co Ty o takiej porze robisz przy komputerze? Nie przepadła, nie przepadła. Zajmuję się małą, a jak się nie zajmuję to błogo odpoczywam Córcia od dwóch dni śpi sama w swoim pokoju, w łóżeczku :D Jestem taka dumna, że aż musiałam się pochwalić. I jeszcze słodziak dla cioteczek: http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/IMG_1020.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 18.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Zajmuję się małą, a jak się nie zajmuję to błogo odpoczywam pewnie, korzystaj póki można Córcia od dwóch dni śpi sama w swoim pokoju, w łóżeczku :D super! gratulacje mała prześliczna, jak ja lubię takie małe dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej Biała, śliczne to Twoje maleństwo Cieszcie się Nią, odpoczywajcie gdy możecie i trzymajcie się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Przepraszam, teraz to ja sie nie odzywałam, ale to ze zmartwienia o naszego Komtura Mazurskiego - proszę o wybaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.05.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A co się stało? Ja nie w temacie, a też obchodzi mnie jego los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czytaj stronę główną, pierwszy dział od samej góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dzień dobry! Przyszłam powiedzieć, że pięknie dom urósł, wygląda imponująco i ja bym zostawiła mu białą elewację, bo pięknie mu w białym! Poza tym to już wszystko wiesz, co u nas. Buziaki i pozdrówka dla Julki i dla Rodziców, od nas i od Młodego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 28.07.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 To jeszcze nie koniec, dziennik cały czas uzupełniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 To Wy już mnóstwo zrobiliście! I wylewki, i schody, i instalacje wodne i elektryczne... Kochana, jak Ty bezstresowo budujesz, to pojęcia nawet nie masz! Siedzisz tam w GB i tylko Ci się samo buduje, nie użerasz się z wykonawcami, hurtownikami, urzędami... Szacunek wielki dla Twojej Mamy i pozdrów Ją i Ciocię od nas serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 28.07.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 To już koniec dziennika, na razie. Koniec dziennika, ale i koniec budowy. Finanse się skończyły, perspektyw na dalsze brak. Znaczy się ciągnąć to będziemy, ale już nie w takim tempie jak do tej pory. A co do elewacji, to chyba będzie jakiś jasny krem, bo biała chyba trochę kłopotliwa by była. No i dach, niestety, czerwony. Nie stać nas będzie na osikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Eeee, co tak pesymistycznie? Może trochę i zwolnicie z tempem prac, ale popatrz, jak dużo już zrobiliście! Na pewno uda się niedługo dom postawić i doprowadzić do stanu nadającego się do zamieszkania, z doświadczenia wiem, że najtrudniej będzie wykończyc i potem wyposażyć, zwłaszcza pokoje gości. Ale uda się, nie musicie przecież robić wszystkich pokoi naraz i od razu. Najpierw np. dwa, one zarobią powoli na pozostałe. Głowa do góry, dacie radę, bo musicie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 29.07.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No tak właśnie powiedziałam. Będziemy budować tylko wolniej. Jakoś pesymistycznie zabrzmiało, ale sama wiesz, że jak idzie o finanse to nie da się być przesadnie optymistycznym. Byle przed zimą dach pokryć i otynkować, potem można sobie dłubać latami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2009 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 A u nas i u Młodego nadal nic nowego. Kurczę, już czujemy się trochę sfrustrowani tym szukaniem w GB. Nic i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witanko! W sobotę byłam pewnie niedaleczko Ameryki, bo Biskupin dzieckom pokazywaliśmy. Wszędzie widziałam "Pałuki" odmieniane przez wszystkie przypadki, a mnie się to kojarzyło tylko z Twoim dziennikiem. Chyba lekcję geografii o Pałukach przespałam... Teraz nadrabiam za to. Pozdrówka - szczególnie dla słodziaczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.08.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A my po chrzcinach: http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/DSCN4254.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/P8095842.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts