braza 09.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Rara mam ze stronkii, kazali kupic licencję, bo minął czas, ale ściągnęłam na kolejne 40dni. A ten winzip to co to za jegomość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No tak jak rar, kompresuje pliki, jak nie masz to albo poszukaj w sieci albo kup za kilka złotych np. Komputer Świat z płytką, gdzie on będzie. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.03.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień Dobry moje Panie. Zmykam dziś do robotki, a za oknem leje, wieje i ogólnie paskudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 A, witejcie, Gospodyni! U mnie jak zwykle ostatnio - ranek piękny, zobaczymy, czy jak zwykle za godzinę będzie fatalnie. Dla Was w Anglii wczoraj mówili w TV, że będzie paskudny bardzo wiatr i deszcz - współczuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Bialutka, jeśli to będzie jakieś pocieszenie to powiem, że Szanowny we Francji teeż ma taka okropnistę pogodę Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.03.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No to mnie pocieszyłaś, bo myślałam, że tylko na Anglię niebo się pogniewało. Dziś rano było paskudnie, chyba od 8 miesięcy nie było takiej ohydnej pogody, wiatr i potwornie zimy deszcz, od którego twarz i ręce kostnieją, a na koniu ciężko usiedzieć. No ale trzeba jeździć, 7 koni, jak co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ewcia, jak minął dzień? Nie wywiało Cię? Rany, 7 koni! Nie dla mnie to, oj nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.03.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień jeden z tych cięższych. W poniedziałki konie zawsze weselsze, bo niedzielę mają wolną. A na dodatek taka paskudna pogoda, że dwuletnie klacze w ogóle nie poszły na jazdę. Ale i tak 7 jazd było, ale niewiele osób jeździło. Były 3 upadki, na szczęście żaden mój . A tak co dzień teraz jest po 7 jazd, bardzo rzadko jest 6, w niedzielę jedynie 3 (tylko co drugą niedzielę mam wolną). No ale taka moja praca, wolę jeździć niż gnój wywalać całe przedpołudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dzień doberek. Mam nadzieję, że pogoda dzisiaj u Was łaskawsza będzie. Pewnie, że lepiej jeździć, niż gnój wywalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.03.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam Kochani. Pogoda za oknem podobna do wczoraj, niestety Na dodatek mój TZ się na wyścigi dziś zabiera, takiemu to dobrze. I biorą moją kobyłę, bo wypadły nasze dwa konie w ten sam dzień, a oboje nie możemy jechać ze względu na psy. Heh. Ale za to sobie w dzień przy kompie posiedzę, nie ma tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 I stało się nieuniknione. Przeszło od Was do nas. Jak tu p...dzi, niech to!!! Czy u Was teraz lepiej? Bo jak tak, to znaczy, że i tutaj musi się wkrótce poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.03.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dziś trochę lepiej, ale generalnie to chyba już od miesiąca tak wieje. Wczoraj byłam w nocy na wyścigach to mało nam ciężarówki nie zwiało po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No to ja się wypisuję z takiej pogody. Wypada chyba zmienic kraj na Hiszpanię albo francuską Rivierę, gdzie zawsze jest słonecznie i ciepło. Jak Ty znosisz tę depresyjną aurę? Nie masz częstszych dołków psychicznych? Martwię się o syna, który od września ma studiować w Walii. Nie będzie to źle na niego wpływać? Bywa tam czasem słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Oj Depeesiu, o synka to bym się nie martwiła - wszystko przetrzyma Cześć popołudniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.03.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 O, nie wiedziałam, że koleżanka ma takiego światowego syna. W Walii trochę lepsza aura, bardziej na południe to i cieplej, i mniej deszczu. Ale generalnie to ciągle Brytania i na pogodę z Lazurowego Wybrzeża nie ma co liczyć. Pomimo, że bardzo lubię słońce i mam świetne humory w pogodne dni, to jakoś sobie radzę i w te pochmurne. Całe dnie spędzam aktywnie na powietrzu, to zawsze coś tej witaminy B (czy czego tam) się wyprodukuje. Poza tym w domu mam tyle radości z psiaków (i chłopa), że zaraz się humor i w deszcz poprawia. A jak synek będzie już jechał, to jakby trzeba coś pomóc, czy doradzić odnoście życia i mieszkania tutaj, to ja chętnie. Na pewno będzie mu się podobało, bo to zupełnie inny świat i dla młodziaka na pewno ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Pytań jest mnóstwo i jak będzie już bliżej wyjazdu to jeśli pozwolisz, często będziemy do Ciebie się zwracać. Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cześć!!!! U nas przestało wiać, aż głupio z taką ciszą za oknem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 14.03.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 U nas dziś wiosna. Rano tylko trochę mrozu, a teraz słonecznie i ciepło. Byłam z moim sukiem na długim spacerze. Od razu baterie mi się naładowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 No i proszę - znowu przeszło od nas do Was. Jest ślicznie! Ewcia, priva wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 15.03.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dostałam, odpiszę troszkę później, bo dopiero z roboty wróciłam, muszę chatę ogarnąć i coś zjeść. A co do tematu to zrobię co w mojej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts