Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Agroturystyki i koni na Pałukach

Biała

Recommended Posts

• Odpowiedzi 711
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Tylko z mlekiem...

... bleeee ...

Nooo... mrozu nie ma, śniegu też, więc bawarki nie pijam.

Uważaj na słowa "śnieg", mróz"itp. - Rrmisia za to w zęby daje :wink:

Ja w Zieleniewie też już kawy 3w1 nie pijam, znaczy się wiosna :D

Nie zauważy, bo tutaj jeszcze nie bywa, he he. :lol:

Można poużywać. 8)

Mam nadzieję, że Gospodyni nas za to z wątku nie pogoni. :D

Śnieg i mróz poszły na razie w cholerę!!! :D :D :D

Ma być kilka dni wiosennych i słonecznych.

Potem zaś zima. :evil:

Kurczę, jutro u nas będzie padało, ale ma być w miarę ciepło - 10 stopni. A moze to i dobrze - już miałam wyrzuty sumienia, że w taką ładną pogodę będziemy dziecka po sklepach ganiać - buty wiosenne czas nabyć i jakieś ciuszki też.

U Ciebie Braza też, ale tylko przed południem i odrobinę wieczorem (po 19.00). Depeesiu, u Ciebie jurto też popada od rana, ale krócej i po południu odrobinkę. Za to niedziela będzie piękna nas wszystkich!

Z tym powrotem zimy to miał być dowcip na prima aprilis? Depeesiu, przestaw sobie kalendarz, bo to jeszcze nie dzisiaj!

Miśkę coś zaintrygowało na dole i odstawia na balkonie surykatkę.

Czyja już mówiłąm o wpadnięciu w szał z powodu klawiatury :x :-? Wystarczy popatrzeć na mój poprzedni post...

Jutro konie cały dzień a w niedzię kolejna próbna jazda po K-linie. Aż żal... Muszę cholera zdać w końcu ten egzamin bo już mnie trzęsie, mam dość tej nauki :-?

Agduś, słowo daję, fajna pogodynka z Ciebie jest! :D

No i fajnie, że Gospodyni do nas przyszła. :lol:

Bo my się balim już trochę coby na nas te dwa CC nie wyskoczyły, że my nieproszeni. :roll: :wink:

Proszę bardzo: jutro u nas słoneczko i 10 stopni, pojutrze też słoneczko i 15 gradusów, ale ciśnienie będzie spadało (jutro 1025, pojutrze 1018).

W Kołobrzegu podobnie, ale w niedzielę chłodniej - tylko 13 stopni. Ciśnienie 1020 jutro rano będzie spadało, w nocy na poniedziałek będzie 1015, ale zacznie wzrastać i w nocy z poniedziałku na wtorek będzie już jakieś 1019. Za to właśnie z poniedziałku na wtorek w nocy zacznie padać.

Depeesiu, u Ciebie cieplej, bo już jutro prawie 15 a w poniedziałek ponad 15 st. Ciśnienie i opady jak u Brazy.

Braza, Ty to przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem, bo potem powiesisz pranie na balkonie w nocy z poniedziałku na wtorek i będziesz znów miała do mnie pretensje, że się prognoza nie sprawdza!

Dobra, dobra, czego się czepiasz :-? :wink: Znaczy się z poniedziałku na wtorek na balkonie spać nie można, bo się zmoknie!! Teraz już wiem! Ale jak jutro nie będzie słońca i ciepła to się po tej Twojej prognozie przejadę na poważnie :-? :wink: