Agduś 27.03.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Tylko z mlekiem... ... bleeee ... Nooo... mrozu nie ma, śniegu też, więc bawarki nie pijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Tylko z mlekiem... ... bleeee ... Nooo... mrozu nie ma, śniegu też, więc bawarki nie pijam. Uważaj na słowa "śnieg", mróz"itp. - Rrmisia za to w zęby daje Ja w Zieleniewie też już kawy 3w1 nie pijam, znaczy się wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ZAuważyłam, ale zapowiedziała to w Twoich komentarzach, więc tutaj poczułam się bezpieczna. Jakby co, to usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ZAuważyłam, ale zapowiedziała to w Twoich komentarzach, więc tutaj poczułam się bezpieczna. Jakby co, to usunę Czekaj ... może nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Nie zauważy, bo tutaj jeszcze nie bywa, he he. Można poużywać. Mam nadzieję, że Gospodyni nas za to z wątku nie pogoni. Śnieg i mróz poszły na razie w cholerę!!! Ma być kilka dni wiosennych i słonecznych. Potem zaś zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 O Depeesia, ale się prosisz o te zęby Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 O, zaraz tam prosisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 28.03.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dzień Dobry moje Panie. Ktoś coś mówił o wiośnie? U nas jest, ale specyficzna. Leje i wieje. To ja już wolę śnieg i mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No patrzciestwo, Bialutka ma chwilkę Bardzo specyfinczna ta wiosna... Obie się prosicie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kurczę, jutro u nas będzie padało, ale ma być w miarę ciepło - 10 stopni. A moze to i dobrze - już miałam wyrzuty sumienia, że w taką ładną pogodę będziemy dziecka po sklepach ganiać - buty wiosenne czas nabyć i jakieś ciuszki też. U Ciebie Braza też, ale tylko przed południem i odrobinę wieczorem (po 19.00). Depeesiu, u Ciebie jurto też popada od rana, ale krócej i po południu odrobinkę. Za to niedziela będzie piękna nas wszystkich!Z tym powrotem zimy to miał być dowcip na prima aprilis? Depeesiu, przestaw sobie kalendarz, bo to jeszcze nie dzisiaj!Miśkę coś zaintrygowało na dole i odstawia na balkonie surykatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Czyja już mówiłąm o wpadnięciu w szał z powodu klawiatury Wystarczy popatrzeć na mój poprzedni post... Jutro konie cały dzień a w niedzię kolejna próbna jazda po K-linie. Aż żal... Muszę cholera zdać w końcu ten egzamin bo już mnie trzęsie, mam dość tej nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No, musisz! A wtedy rajd po okolicy w poszukiwaniu siedziby rodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No, musisz! A wtedy rajd po okolicy w poszukiwaniu siedziby rodowej. Tiaaaa...jeszcze trzeba jakiś pojazd skombinować, ale o to martwić się będę po zdaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Agduś, słowo daję, fajna pogodynka z Ciebie jest! No i fajnie, że Gospodyni do nas przyszła. Bo my się balim już trochę coby na nas te dwa CC nie wyskoczyły, że my nieproszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.03.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Proszę bardzo: jutro u nas słoneczko i 10 stopni, pojutrze też słoneczko i 15 gradusów, ale ciśnienie będzie spadało (jutro 1025, pojutrze 1018).W Kołobrzegu podobnie, ale w niedzielę chłodniej - tylko 13 stopni. Ciśnienie 1020 jutro rano będzie spadało, w nocy na poniedziałek będzie 1015, ale zacznie wzrastać i w nocy z poniedziałku na wtorek będzie już jakieś 1019. Za to właśnie z poniedziałku na wtorek w nocy zacznie padać.Depeesiu, u Ciebie cieplej, bo już jutro prawie 15 a w poniedziałek ponad 15 st. Ciśnienie i opady jak u Brazy.Braza, Ty to przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem, bo potem powiesisz pranie na balkonie w nocy z poniedziałku na wtorek i będziesz znów miała do mnie pretensje, że się prognoza nie sprawdza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Dobra, dobra, czego się czepiasz Znaczy się z poniedziałku na wtorek na balkonie spać nie można, bo się zmoknie!! Teraz już wiem! Ale jak jutro nie będzie słońca i ciepła to się po tej Twojej prognozie przejadę na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 http://meteo.icm.edu.pl/Jakby co, to pretensje do nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 http://meteo.icm.edu.pl/ Jakby co, to pretensje do nich! Nawet ładne kolorki (naprawdę wnerwia mnie już ta klawiatura ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Nasza Gospodyni dzisiaj na wątku agro do nas machała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Nasza Gospodyni dzisiaj na wątku agro do nas machała. Ja to wiem, bo tam byłam, ale za krzakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts