Agduś 10.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 CZekam na telefon. Kiedy i gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 12.04.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Pomysł godny podziwu. Piękne miejsce na siedlisko Czekam na koleje relacje z postępów w zagospodarowaniu waszego "gniazdka". Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ewcia - znowu gdzies pojechałaś, czy masz roboty dużo na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 12.04.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Roboty mam. Wracam wieczorem do domu to zjem coś, obejrzę jakiś film i idę spać. Poza tym szukamy domu do wynajęcia, bo ten nam się kończy i trochę mi to czasu zajmuje. Ale dziękuję za troskę, ze mną wszystko w porządku. Magdziak: witam na moim ranczo. Mam nadzieję, że niedługo będę miała o czym pisać i nie znudzi Cię lektura mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Hej, a nie przedłużą wynajmu???? Ogólnie, to Wy na walizkach całen czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 12.04.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No na walizach. Taka dola emigranta. Najem moglibyśmy przedłużyć, ale nie chcemy, bo płacimy sporo za ten dom. To było tylko na zimę, a w planach znalezienie czegoś tańszego i bardziej na stałe. No i szukamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Kciuki za fajny i tani dom trzymamy. No i żeby blisko był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Forum mi się nawet nie czołga, tylko stoi w miejscu od kwadransa. I tak zapytam, co słychać u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 15.04.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 U nas jak zwykle, czyli w porządku. Jutro wyścigi, pojutrze wyścigi, w piątek wyjazd na sobotnie wyścigi. Czyli trochę mnie nie będzie. Ale dobrze, bo kaska potrzebna na nową chatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 To ja życzę, żeby ta kaska jak najszybciej się uzbierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Życzę dużo wygranych wyścigów i dużo wieeeeeelkich premii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ewunia, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 20.04.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam serdecznie.Faktycznie, miałam w tym tygodniu maraton. A to dopiero przedsmak tego, co się w środku sezony dzieje w naszej stajni. Wczoraj to nawet niezłe wyniki, dwa pierwsze miejsca, kilka drugich, mój konio niestety został pobity o pół głowy, niefart. Dziś mam dzień wolny, trochę chatkę ogarnę i odpoczywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Eeeee, no to, znaczy się, nie jest źle. A Twój konisio jeszcze wygra, na pewno. Coś się dzieje u Was na budowie w Polsce? A jak tam szukanie nowego domku w UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witanko Białutka Gratulacje dla kopytnych, a co tam, że pół głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 21.04.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Domek znaleziony. Planujemy 2 maja się przeprowadzać. Nie jest tani, ale za to z ogrodem i w małej wiosce. Kontrakt na 2 lata, czyli na razie nie wracamy. Na budowie chyba coś się ruszy. w związku z tym, że na projekty się nie możemy doczekać ruszamy od innej strony. Zaczniemy rozbierać budynek gospodarczy, potem chatkę, zbierać cegły, budować stajnię. Czyli roboty jest wystarczająco. Do tego czasu może już PNB otrzymamy i ruszymy z budową całą gębą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Cieszę si, jakby to co najmniej mnie dotyczyło Gratuluję domku!! I zwracam się z ogromną prośbą o zdjęcia stajni - jak już się zacznie budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Znaczy, wszystko idzie w dobrym kierunku. Mądrze pomyśleliście, żeby zacząć z tym, z czym można. Nie wiem, czy w końcu nie kupicie małego białego domku na wsi w UK. Jakoś tak mi wygląda, że nie jesteś do końca przekonana. Ale to chyba nic złego by nie było, skoro już i tak zadomowieni będziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 22.04.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Na stałe nie planujemy tu osiadać, ale na pewno kilka lat jeszcze upłynie zanim wrócimy. Ranczo, które budujemy ma być bardziej sposobem na zabezpieczenie przyszłości, niż na szybką pracę tu i teraz. No i się nie spieszymy, w końcu nie jest łatwo we dwoje zarobić pół miliona pracując przy koniach, prawda? To tak ciułamy pomalutku i remontujemy także pomalutku. Zwłaszcza, że jak wrócimy do kraju, to już będziemy chcieli tylko i wyłącznie zająć się naszym gospodarstwem, raczej nie będzie mowy o podjęciu innej pracy np. żeby spłacić kredyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Mądrze myślisz. Dobrze gadasz. Masz na czym czapkę nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts