DPS 27.04.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Odpoczywasz czy pracujesz? U nas dzisiaj piękna pogoda, żyć się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Oj piekna!!! W krótkim rękawku biegałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 27.04.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Pracuję, choć to mało powiedziane. Mamy już klucze od nowego domu, to w przerwach w robocie wozimy graty. Mamy taką małą przyczepkę, to pomalutku nam to idzie. Do tego musimy jeszcze sporo rzeczy kupić, potem to odebrać i tak już na nic więcej czasu nie starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ale dostęp do sieci będziesz miała, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 27.04.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Będę, będę. I będę mieć trochę więcej czasu, bo będzie ogród i odpadną spacerki z psami. Jutro zaczynam załatwiać papierki w związku z przeniesieniem internetu, telefonu, prądu, podatku itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Daleko teraz macie do pracy z tego nowego domku? Fajnie, że będziesz miała więcej czasu, będziesz mogła częściej u nas na forumie poklikać. Jaka u Was pogoda? Tutaj już taka wiosna, że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ty Depsia nie zapeszaj z ta pogodą, bo jeszcze stwierdzi, że nam się w tyłkach poprzewraca i odejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 29.04.2008 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Do pracy mamy jakieś 15 minut samochodem, czyli 5 minut więcej niż mamy z tego miejsca, gdzie jesteśmy teraz. Jeszcze się nie przeprowadziliśmy. Pomału zwozimy graty, na noc pojedziemy chyba w piątek dopiero. Trzeba jeszcze tam posprzątać, bo Anglicy to brudasy okropni. Teraz 2-3 dni będziemy pakować graty w domu, bo mój TZ dostał wczoraj kopniaka w kolano i jest unieruchomiony. Ale przynajmniej w domu się przyda, no i sobie od roboty odpocznie. A sprawa nie jest poważna, jedynie trochę bolesna. Za parę dni będzie jak nowy.Pogoda ładna, ale nie ma dnia bez deszczu. English summer, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A sprawa nie jest poważna, jedynie trochę bolesna. Za parę dni będzie jak nowy. A tę diagnozę to postawil lekarz? Bo ja po takim kopniaku samodzielnie się zdiagnozowałam w podobny sposób (szkoda mi było wakacji na siedzenie w gipsie). Po dwóch miesiącach okazało się, że miała pękniętą rzepkę... Faktem jest, że miałam rację - wakacje byłyby w gipsie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Też bym tego nie batgatelizowała! Biała, lepiej niech to obejrzy lekarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 29.04.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dziękuję, kobiety, za troskę. Myśmy od razu pojechali do szpitala. Został dokładnie obejrzany, opukany i obmacany. Pani powiedziała, że jak za kilka dni nie będzie znacznej poprawy albo się pogorszy to mamy się zgłosić na RTG. Ale już dziś jest lepiej, ale na wszelki wypadek do końca tygodnia zostanie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 No, to dobrze!!! Pozdrówka dla TZ Ale się wybyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Fajnie, że macie fajny domek, ale niefajnie, że TZ załapał się na kopniaka. Dobrze, że to nic groźnego. English summer... Biedne moje dziecko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Heloł, over!!! Żyjesz? Co słychać? Nieładnie, oj nieładnie tak gości zostawiać i nawet się do nich nie odezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 07.05.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Hej kochani. Żyję, ale na nic nie mam czasu. Przeprowadzka, malowanie, sprzątanie, załatwianie wszystkich spraw, no i normalnie do pracy trzeba chodzić. I już nawet czasu nie mam na neta zajrzeć. Ale u nas wszystko w porządku. Domek nowy mamy bardzo fajny, pieski zadowolone i my jesteśmy szczęśliwi. Czego chcieć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Najważniejsze, że jesteście zadowoleni. Dużo pracy potem się przełoży na lepszy stan konta. Cieszę się bardzo, że wszystko jest OK. Proszę się odzywać, chociaż w niedzielę albo raz w trygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Że psy szczęśliwe, to najwazniejsze!!!A jak kolano TZ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 08.05.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kolano ciągle boli. Ale to tylko stłuczenie, bolesne, ale ma przejść. Byliśmy jeszcze raz u lekarza, dostał zwolnienie na kolejny tydzień. Płatne ma normalnie, bo płacimy dodatkowe składki na ubezpieczenie, więc bardzo się tym nie martwimy. A przynajmniej w domu coś zrobi, ściany pomaluje, posprząta w obejściu, psami się zajmie. Nie ma tego złego.Dziś byłam na wyścigach. Mój koń kiepsko pobiegł, ale pogoda była prześliczna, słońce cały dzień i cieplutko jak latem. Bardzo ładny tor, w Chester, wszystko nowiutkie, ładne, czyste. Bardzo mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Może ten koń woli brzydszą pogodę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ewcia, a może wrzucisz nam kilka zdjęć z takich wyścigów? Człowiek popatrzyłby na te konie, tor, kapelusze i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts