DPS 18.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No, kozackie! Kapelusze takie, jak powinny być - śmiszne i tyle! Mnie najbardziej podobają się pierwsze dwa zdjęcia. Na pierwszym widać, że konik do Ciebie przywiązany jest i Ty do niego. Na drugim konik ma ekstra grzywkę, a do tego jakie zalotne spojrzenie spod oka! Poproszę o jeszcze jak będa jakieś wyścigi, a Beniowi ( ) poprosze dać od cioci DPS jabłuszko albo marcheweczkę za to, że taki dzielny i szybki był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Masz babo placek, znowu przepadła. Halo!!!!! Czy Benio dostał nagrodę jakąś od cioci DPS?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 23.05.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Nie przepadłam. Żyję całkiem nieźle, mamy piękną pogodę z czego tylko trzeba się cieszyć. Od 3 tygodni nie spadła kropla deszczu. Co prawda dla koni grunt za suchy, ale ja lubię słoneczko. Teraz przygotowania do urlopów. Za kilka dni mój TZ jedzie do kraju, a ja zaraz po jego powrocie.Beniu oczywiście dostał całą garść soczystej trawy, choć jest łobuziak. Wczoraj jedną z naszych koleżanek udziabał w rękę tak, że aż na pogotowiu wylądowała. Na szczęście nic poważnego jej się nie stało, ale stracha narobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Fajny ten Benio Mnie dzisiaj Bronek (normalnie to mu Brenus jest) uszczupnął w rękę i chyba miał ochotę na coś więcej, ale się nie dałam Nagadałam mu straszliwie - pewnie gdyby mógł, to by się zaczerwinił ze wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Może się zaczerwienił, ale Ty nie widziałaś? A kapelusze bombowe są! Trudno wybrać! Ten z piórkami mi się spodobał od razu, ale go Braza zarezerwowała. W takim razie wybieram ten czerwony z czułkami. Na pewno wyróżniałabym się w tłumie! Koniś śliczny! Jak nie przepadam za folblutami, tak ten ma coś w oku! No, oczywiście nie tyle, co araby, ale coś ma Grzywka - majstersztyk! Oczywiście, gdyby był arabem, nie trzeba by jej zaplatać, bo byłaby piękna, gęsta i długa, no ale... nie każdy może mieć piękną grzywę ("Mój" Liverpool - kłusak orłowski to miał grzywę!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Szybka jestem jak błyskawica ... Teraz dopiero sobie uświadomiłam, że Benio ma gwiazdkę o podobnym kształcie jak Brazylka http://images33.fotosik.pl/263/6fa004b70d1faa68med.jpg Agduś, w tym czerwonym na pewno nie zginęłabyś w tłumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Nie przepadłam. Żyję całkiem nieźle, mamy piękną pogodę z czego tylko trzeba się cieszyć. Od 3 tygodni nie spadła kropla deszczu. Co prawda dla koni grunt za suchy, ale ja lubię słoneczko. Teraz przygotowania do urlopów. Za kilka dni mój TZ jedzie do kraju, a ja zaraz po jego powrocie. Beniu oczywiście dostał całą garść soczystej trawy, choć jest łobuziak. Wczoraj jedną z naszych koleżanek udziabał w rękę tak, że aż na pogotowiu wylądowała. Na szczęście nic poważnego jej się nie stało, ale stracha narobił. No, no, Benio faktycznie łobuziak. Ewcia, a Ty będziesz miała w kraju dostęp do netu? Bo na pewno będę Cię napastować wiele razy, nie wiemy wielu spraw związanych z Synkiem i liczymy na info od Ciebie. No i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 24.05.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Będę miała dostęp. Jeszcze zanim wyjadę na urlop podeślę Ci wszystkie moje namiary, adresy, telefonu, żebym Ci nie zginęła. Pogryziona koleżanka już się lepiej czuje. Rusza palcami bez problemu, wtedy musiała być w wielkim szoku. A Beniu zapisany na piątek, zobaczymy czy pobiegnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Uff, no to mi ulżyło - że nie zginiesz nam i że koleżanka lepiej się miewa. A za Benia kciuki trzymać będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ewunia - chcę Ci raz jeszcze za wszystko gorąco podziękować, mam nadzieję, że wiesz, jak wiele dla nas zrobiłaś. Spotkania z takimi ludźmi jak Ty pozwalają nam wierzyć, że świat jednak nie jest zły. Trzymajcie się ciepło i zdrowo, nie przemęczaj się, nie przefajnuj - trzymam kciuki za Was oboje, a za Ciebie to już specjalnie, wiesz. No, nie potrafię Ci powiedzieć, jaka jestem Ci wdzięczna. http://artyzm.com/obrazy/aneri-kwiaty-jesienne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ewunia - chcę Ci raz jeszcze za wszystko gorąco podziękować, mam nadzieję, że wiesz, jak wiele dla nas zrobiłaś. Spotkania z takimi ludźmi jak Ty pozwalają nam wierzyć, że świat jednak nie jest zły. Trzymajcie się ciepło i zdrowo, nie przemęczaj się, nie przefajnuj - trzymam kciuki za Was oboje, a za Ciebie to już specjalnie, wiesz. No, nie potrafię Ci powiedzieć, jaka jestem Ci wdzięczna. http://artyzm.com/obrazy/aneri-kwiaty-jesienne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No to w końcu pobiegł ten Benio, czy nie Cześć Bialutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 30.06.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cóż mam powiedzieć. Jedynie mogę się zaczerwienić. Mam nadzieję, że Karolowi u nas się podoba, dziś już pół dnia przeżył, nie narzekał, to chyba nie będzie tak źle. Benio pobiegł, ale nie za dobrze. A dziś kolka, zawieźli go do kliniki. Kiepsko wyglądał, biedaczek. Heh. No ale inne konie dobrze się mają i w sobotę pękło pół bańki z wygranych w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Nie ma się co czerwienić. Młody jak dzwonił, to mówił, że fajnie jest, tylko akcentu nie rozumie, musi się jeszcze dużo nauczyć w kwestii językowej. No to bardzo dobrze, że teraz to będzie wyrównywał, a nie na wykładach w uczelni, bo wtedy byłoby ciut za późno. Dzwoni do mnie i "w pubie siedzę i piwo pijemy" mówi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 30.06.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Wiem, wiem. Od razu pierwszego dnia wyciągnęli go do pubu na finały. A dziś trochę dostał w kość, na pewno jest zmęczony, bo rano godzinę dłużej pracowaliśmy, i wieczorem o kwadrans, tyle roboty było. Ale jak pierwszy dzień przeszedł pomyślnie to teraz już będzie tylko łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2008 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Eeee, mówi, że praca nie jest ciężka, tylko żmudna, da radę. Chyba jest trochę zagubiony, słyszę w jego głosie niepewność. Miej na niego oko, Ewunia, dobrze? Jak tam Twoje samopoczucie? Jest lepiej? Nie mogę wieczoami z Wami poklikać, bo oczywiście Orange zawodzi co wieczór - im wcześniej w ciągu dnia wchodzę do netu, tym większa szansa, że coś się napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Cześć. Upał u nas już się zaczął, chyba w ciągu dnia zrobię zdjątko termometru w cieniu. Ale basenik rozłożony, można się wymoczyć, fajnie będzie. Od jutra ma popadać i troszkę chłodniej być. Słyszę, że u Was też ładna i słoneczna pogoda. Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 03.07.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No synek ma farta, taka pogoda w UK to się nie często trafia. No i robota mu coraz lepiej idzie, szybko się uczy i już daje sobie nieźle radę. Myślę, że wytrzyma te dwa miesiące.Wczoraj byłam na wyścigach, jedno wygrane, dwa drugie i trzecie miejsce, nieźle. Gdyby mnie nie mdliło całymi dniami to już bym nie narzekała, ale cóż, uroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Nie bój nic, po czterech miesiacach Ci przejdzie. Uważaj na siebie, nie forsuj się w tej pracy. Młody zadowolony jest, coraz spokojniejsza jestem. Mówi, że wieczorami się nudzi, bo oni idą do pubu, a jemu szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts