DPS 12.10.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Matko kochana, do tej pory nie zauważyłam, że napisałaś odpowiedź... Bardzo się cieszę, że jest OK, to dobre wieści po trudnych początkach. Młody Tata jak widać rzetelnie się stara o świetlaną przyszłość rodziny. Czy sezon już całkiem skończony? Młody już całkiem student, ma już też dodatkową pracę, znalazł już sobie dziewczynę (Chinka!!! ), zadowolony jak 100 bandytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Biała, co słychać, mów natychmiast!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 14.10.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Hej, hej. Wszystko dobrze słychać. Już się prawie pakuję, w sobotę lecę na dwa tygodnie do Polski. Budowa coś tam ruszyła, nawet mam parę zdjęć, ale nie mam czasu ich wklejać. Po powrocie z urlopu postaram się wszystko nadrobić. W pracy niby sezon się skończył, ale przychodzą roczniaki, coraz więcej koni będzie biegać zimą, czyli pracy raczej nie mniej. Na razie czuję się dobrze, poza tym pod koniec listopada legalnie mogę iść już na macierzyński, więc jak tylko będzie mi ciężko albo źle się poczuję to z niego skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No to pozdrów serdecznie Twoją Mamę i Ciocię i kłaniaj Im się od nas i od Młodego! I koniecznie wrzuć zdjęcia z budowy po powrocie - ciekawa bardzo jestem. Dobrze, że będziesz mogła wziąć urlop w razie potrzeby, niech Jarek dba o Ciebie i trzymaj się ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No, teraz mogę spokojnie pójść spać Buziaki Bialutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Białutka, co tam słychac?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosienka29 13.11.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A Ewa to juz wrocila z PL czy jeszcze nie? Czekamy na fotki. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No właśnie. Miesiąc minął, a wieści brak. HALOOOOO!!! Jest tu kto???? Bo my chcemy wiedzieć, jak zdrowie i co słychać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ciągle stoję w kolejce po info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ciągle stoję w kolejce po info. Listę społeczną robimy!!!!! Jestem tuż za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosienka29 30.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Ta nasza lista spoleczna jakas taka kiepska rezaltuatow zadnych niecierpliwie sie poczekam jeszcze, byle nie kolejny miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 04.12.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam moje Panie. Strasznie Was przepraszam, że się nie odzywam. Po pierwsze nie dostaję powiadomień (nie wiem czemu) i nie wiem, że ktoś o mnie jeszcze na tym forum pamięta. Po drugie jestem tak ogromnie zajęta, że nie mam czasu żeby wchodzić na forum i sobie czytać różne fajne rzeczy. Bycie przyszłą i jednocześnie pracującą mamą jest tak absorbujące, że na nic innego już nie starcza czasu. Bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie. U mnie wszystko dobrze, brzuch rośnie, mała Julia ma się dobrze. Planuję zostać w pracy do Świąt, a potem kilka tygodni odpoczynku zanim się zacznie. Wtedy mam nadzieję nadrobić zaległości, bo mam dużo zdjęć i na budowie dużo się dzieje. Już piętro postawione, teraz leją stropy. W Polsce nadal jesienna pogoda, więc budowa idzie do przodu. Nie to co u nas, właśnie mam śnieg za oknem i od kilku dni porządne mrozy. Co to się porobiło. Trzymajcie się cieplutko i obiecuję się na pewno odezwać jak tylko znajdę chwilę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ewcia, wszelki duch! Dobrze, że u Ciebie wszystko w porządku, bo się trochę martwiłam. Młody pozdrawiać Was kazał mocno, zadowolony bardzo jest i szczęśliwy, a 15 grudnia przylatuje na święta i jedziemy po Niego do Berlina. A Wy - święta w GB czy w PL? No i czekam na spełnienie obietnicy, że uzupełnisz dziennik. Prace sporo poszły naprzód, więc będziesz miała o czym pisać i co pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 04.12.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No to jestem na zwolnieniu. Brzuch mnie coś za mocno bolał jak dużo pochodziłam, to poszłam do lekarza, Powiedział, że w 7 miesiącu to w ogóle nie powinnam w stajni pracować, bo za ciężko. Więc od jutra już nie będę chodzić do pracy. A czy już do urlopu to zobaczę, bo nie wiem jak tu za zwolnienie płacą. Teraz parę dni planuję poleżeć, a potem wezmę się za nadrabianie zaległości. Święta w UK, ale będą takie prawdziwe, bo mamy wolne (pierwszy raz od 3 lat), będą uszka, pierniczki i choinka no a przede wszystkim Julia w brzuchu Pozdrowienia dla Karola. Chyba mu się jutro skapnie jakiś Mikołaj, bo wypłacają nam premię za wyścigi i on się też na kilkadziesiąt funcików załapał. Będzie miał na prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ewcia, fajnie znowu Cię czytać Buziaki przesyłam i qurna dbaj o siebie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dziękuję w imieniu Młodego za pozdrówka, na pewno z premii się ucieszy, mój chłopczyk malutki! Dobrze, że wzięłaś trochę wolnego, bo na tym etapie trzeba już uważać, żeby nie wywołać przedwczesnego rozwiązania, tfu, tfu. Cieszę się, że będa wreszcie u Was prawdziwe święta, będzie Was już troje i w ogóle, fajnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.12.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Poprawiam się moi mili. Wzięłam się i to ostro za uzupełnianie dziennika. Zapraszam do wycieczki po moim ranczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ewunia - fundamenta i piwnicę macie galante, jak słowo harcerza! Dpbrze, że wejście z domu będzie, bo w chłodnych porach roku naprawdę trudno się biega po podwórku, żeby przynieść słoik jakichś pyszności. Co do wody - może i warto byłoby zainwestować w studnię głębinową, bo wtedy jest prawdopodobieństwo, że wody Wam nie braknie, co się zdarza czasem przy wodociągach. No i smak i jakośc tej wody chyba byłyby lepsze. I w ogóle to teraz widać rozmiar Waszych włości. I to bajkowe leśne otoczenie. Super będzie!!! A możesz mi podesłać na priva projekt pokoi dla gości? Może coś doradzę, jak spojrzę okiem praktyka - dopóki jeszcze jest możliwośc wprowadzenia jakichś drobnych zmian. Jakieś zdjęcia Julki nowe są? Na pierwszym trochę jeszcze niepodobna do mamy. Ewunia, a tam między tymi fundamentami taka chudzinka - to Ty? Jeśli tak, to aż się boję o Ciebie, taka chudzinka z Ciebie się zrobiła. Ja wiem, że grubas to z Ciebie nigdy nie był , ale Ty jeszcze poważnie schudłaś od czerwca! Aha - zajrzyj tutaj. Znakomity poradnik jak założyć gospodarstwo, pozwala dowiedzieć się wielu rzeczy, które nam nie przychodzą do głowy. No, to na razie na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ekstra!!!!! Podoba mi się!! Podpiwniczenie tylko po częścią domu to dobry pomysł, na ki gwizdek tyle metrów pod ziemi komukolwiek, ale kilka się przyda!!!! Super jest, no qurna aż się chce do Was zajechać Słuchaj Depsi, Ona wie co mówi, dobrze na tym wyjdziesz!!!! Wspieram Was a Ty dbaj o siebie .... (rany, już się nudna robię z tym dbaniem, no nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.12.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jutro ciąg dalszy, nie mogę Was za bardzo rozpieszczać, bo skończą mi się zdjęcia i co będę wklejać? Z wodą to jest taki problem. Całkowity koszt studni głębinowej wynosiłby ok 60 tysięcy złotych. Moooże gmina po wybudowaniu oddałaby część, ale to nie jest pewne na 100%. Poza tym taka studnia już musiałaby ciągnąć wodę i to sporo, bo inaczej będzie się zamulać. Na razie tam zamieszka jedynie mama z ciocią, a zanim będą konie i goście to jeszcze trochę czasu minie. A woda potrzebna od zaraz. Złożyliśmy wniosek w gminie i czekamy na decyzję odnośnie wodociągu. Czy oni by nam to podciągnęli, czy my musielibyśmy za część zapłacić, jak tak to ile. Na razie czekamy. A na tym jednym zdjęciu to ja i wcale nie chudzinka, bo z ogromnym brzuchem . Ale faktycznie, niby przybyło mi 11 kilo, ale tylko brzuch mi urósł (i biust), nogi nadal jak patyki a tyłek jak orzeszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts