amonite 11.12.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No popatrz, piwniczka prawie jak u mnie też mam wejście z zewnątrz i z wewnątrz, no i też mam tylko częściowo podpiwniczony domek. Oczywiście wszystko w mikrorozmiarze w porównaniu z twoim domem Pozdrowienia dla Małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ja nie wiem, jak Ty ten brzuch utrzymujesz. No dobra, to zobaczcie, co Wam gmina z wodociągiem powie... ... nie mogę Was za bardzo rozpieszczać... Dowcipy się Ciebie trzymają. A kiedyż Ty nas rozpieszczałaś ilością informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dobry wieczór! Podczytuję, podglądam i doczekać się nie mogę na wyjście ponad ziemię, chociaż piwnica to fajna rzecz jest (nie mam, to wiem). Wspieram Was a Ty dbaj o siebie .... (rany, już się nudna robię z tym dbaniem, no nie ) Nie wiem, jak adresatka, ale ja najbardziej nie lubiłam tego, że będąc w ciąży musiałam codziennie kilkanaście razy poinformować troskliwe koleżanki (każdą z osobna), że się dobrze czuję. Już się zastanawiałam, czy nie wieszać zaraz po wejściu do szkoły na tablicy ogłoszeń informacji, że owszem, dobrze, dziękuję. Dbaj o Was na tyle, na ile czujesz, że dbać trzeba. Przeginanie w żadną stronę nie jest zdrowe. Znałam takie, co to od czwartego miesiąca sunęły ciężko jak żaglowce podczas flauty, kołysząc się majestatycznie z boku na bok i takie, które tydzień po terminie goniły galopkiem uciekający autobus (tę ostatnią to nawet całkiem dobrze znam ). Najważniejsze, że one same czuły, że tak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosienka29 12.12.2008 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Hej Ewa, Piwnica dobra, wspaniala rzecz, miejsca nigdy dosc, a nic tak nie psuje wrazen estetycznych jak np. rozwieszone pranie w salonie lub w pieknie urzadzonej lazience lub rower w holu. Brrr!! Zwlaszcza gdy jestes wlascicielem dobrego hektara ziemi, co innego gdy sie mieszka na "M" w bloku - wyboru nie ma. Poza tym lepiej piwnice miec niz pozniej "lepianki" tzw "storage place":) budowac na posesji. Jestem wielkim fanem piwnic i dlatego jestes moim idolem . Trzymam kciuki mocno a propo dalszych prac budowlanych i wolalabym bys nas troche porozpieszczala z okazji nadchodzacych Swiat i wiecej zdjec dodala. Pozdrowienia z Londynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 12.12.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dziękuję bardzo za miłe słowa. W takim razie zapraszam do oglądania stropów. A tak off topic. Oto nasz maluda, zdjęcia zrobione w trakcie urlopu w Polsce: http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/EWA_1.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/EWA_4.jpg Mamy bardzo fajną pamiątkę, bo cały film DVD z badania oraz płytę z masą zdjęć. Co prawda części tych zdjęć nie rozpoznaję wcale, ale na niektórych widać wyraźnie małą istotkę. No i na 100% dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Stropy piękne, a najładniejsza to ta nimfa, która na nich siedzi. Na tym zdjęciu to już nie jesteś taka chudzinka, że strach, tylko taka zwykła chudzinka. Juleńka na zdjęciach fajna, taki nosek i oczka słodkie, matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 12.12.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No fakt, nosek ma śliczny. Mam nadzieję, że nie będzie po tatusiu Jutro dalsza część relacji z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Zdjęcia do paszportu macie jak znalazł Fajnie, że tak porządnie ruszyliście Aż miło patrzeć, jak wyłazicie z tych podziemi Czekam cierpliwie na dalsze relacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 12.12.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Depesiu: tu masz plan poddasza. Niestety, nie znam dokładnych wymiarów pomieszczeń, ale tak robiliśmy, żeby były 2 pokoje dwuosobowe i 2 trzyosobowe. W hallu będzie mini aneks kuchenny i jakaś kanapa z telewizorem. http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/murator/pietro/projekt005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jaka śliczna dziewusia Fantastycznie, że tak pięknie widać dzieciątko GRATULACJE !!! I piwnicy także, ale mniej Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Eeee, to widzę, że przemyślane wszystko jak należy. Rozumiem, że te małe pomieszczenia w każdym pokoju to łazienki, prawda? Nie wiem tylko, co oznaczają te kropkowane (przerywane) linie w pokoju w górnym lewym rogu planu i jakaś jedna w tym po prawej, pewnie to jakieś alternatywne rozwiązania. Myślałaś już o Jakimś basenie na lato? Warto przewidzieć takie miejsce, wcale nie musi to być drogi stały basen, wystarczy taki rozkładany rozporowy, to nie jest takie drogie. Ale na to macie jeszcze czas. Czy Julia będzie miała drugie imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.12.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No to jak Pani Dyrektor od agroturystyki zatwierdza to znaczy, że musi być dobrze Tak, to są łazienki, a te kropeczki to podprowadzenie do komina, coby się wietrzyło, bo kominy wentylacyjne w domu będą dwa. O basenie oczywiście myśleliśmy i na pewno zrobię taki, jak Ty miałaś ten stary, obity kołkami. Bardzo mi się podobał. Julia będzie jedynie Julią. Nazwisko też będzie krótsze, bo tatusiowe. Łatwiej będzie wypełniać wszystkie te papiery i generalnie łatwiej później w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 O kurcze, nic nie wiedziałam Gratulacje dla rodziców maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.12.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Wielkie dzięki No już tuż tuż. Przygotowania na przyjęcie małej idą pełną parą, zapraszam do dziennika na małe oglądanie Julii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ech, z tą obudową basenu... Ten większy też miał być tak obudowany. I Mojny nie zrobił, bo całe lato miał pełne ręce roboty. W tym roku nie daruję mu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 14.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Biala Dopiero przeczytalam caly Twoj dziennik. Az mnie zmrozilo jak doszlam do 13 lutego ale wiem, ze jest OK - bardzo sie ciesze! Ja juz nie moge sie doczekac kiedy w koncu gosci zaczniesz tam przyjmowac - przyjade na 100%. W koncu to nie jest az tak daleko odemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 14.12.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Spartanka: serdecznie zapraszamy, choć to może jeszcze sporo potrwać, bo na razie planujemy wykończyć część mieszkalną dla rodziny, a dopiero jak się uzbierają pieniążki to ruszać z gośćmi i stajnią, a to tak szybko nie nastąpi, niestety. Aha, a ta wiadomość z 13 lutego już nieaktualna, czego dowodem jest mała Julia, która niebawem przyjdzie na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dzień doberek. Latam za tymi komentami ze strony na stronę, bo zanim do nich doszłam, to już mi uciekły z powrotem na pierwszą stronę. Jak u Was pogoda, Ewcia? Zimno? Jakie temperatury? Młody dzisiaj wieczorem jedzie pociągiem do Yorku, stamtąd do Liverpool i na lotnisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 14.12.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Hej hej. Ooo, to mamuśka pewnie w garach siedzi i szykuje synkowi wyżerkę. Prawda? Niech sobie młody odpoczywa, bo mimo, że w UK jest fajnie, to nie ma jak w domu. Zwłaszcza jeśli idzie o jedzenie, to nie ma porównania. Trochę zazdroszczę mu. Pogoda angielska, mgła i zimno. Ale wczoraj było paskudnie, bo cały dzień lało, dziś w miarę sucho. No ale taki już urok tego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 14.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Biała ciesze sie bardzo! Gratulacje Julci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts