DPS 14.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ja to nie tak w garach, u nas Babcia obiadki gotuje. Na pewno będzie zaraz coś mącznego dla wnusia szykowała, pierożki albo nalesniczki, bo Młody kocha. Chyba zaraz sprawdzę jakąś prognozę pogody dla Liverpool w necie - czy jutro start będzie bezproblemowy. Ewcia, a Ty kiedy planujesz jakąś wizytę w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 14.12.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ja, wizytę? Przecież dopiero co byłam. Teraz nie prędzej niż Julka już będzie na tyle duża żeby latać, może latem... Ale jakoś mnie nie ciągnie, może jak już się dom zbuduje, bo tak to nawet nie mam gdzie się podziać, tylko po rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 To prawda, jak nie ma się swojego kąta, to i jechać się tak bardzo nie chce... A Twoja Mama przyjedzie do Was zobaczyć wnuczkę? Na pewno za Tobą tęskni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 14.12.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Tak, mama z Kaśką (to moja siostrzenica, 14 lat) przyjeżdżają 5 lutego na 10 dni. Niby termin mam na 6 lutego, to może akurat im się trafi, jak mała przyjdzie na świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że pozdrowisz serdecznie Mamę od nas wszystkich! No i liczę na to, że jak już będzie Was troje, to natychmiast dasz znać - choćby sms-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Spróbowała by nie poinformować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Eeee, no dobra, wracaj, nie będziemy Cię zmuszać... Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 15.12.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dam, dam, co bym miała muratoro-ciotek nie poinformować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nooo, teraz dobrze gadasz! Właściwie to ile Wy macie pokoi w angielskim domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 15.12.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Z angielskim domkiem to było tak. Szukaliśmy czegoś do wynajęcia z ogrodem. Ale domu z jedną czy dwoma sypialniami miały jedynie małe ogródki lub patio. No to musieliśmy wynająć dom z trzema sypialniami. Jedna sypialnia jest nasza, druga psów, a trzecia stała pusta. No to co miało się miejsce marnować, zaraz żeśmy się postarali, żeby nie było pustostanu Mamy trzy sypialnie na górze i duży salon na dole. Całkiem sporo, ale za to ładny ogród przed domem i dzikie pola wokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Tych dzikich pól to Wam z lekka zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ty nie zazdraszczaj, tylko kupuj swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 15.12.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Akurat te pola to nie moja, ale Agdus ma rację, kupuj coś wreszcie i buduj się albo remontuj, bo samej tak głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 http://www.gify.org/bazagif/swieta/natale113.gif Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dzień dobry! Młody kazał Was oboje pozdrowić serdecznie, co niniejszym czynię. A pomysł z zapełnieniem pustostanu bardzo dobry był! Fajnie, że mieszkacie w dobrych warunkach, jest dom, ogród i w ogóle fajnie. Julka będzie miała super dzieciństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 16.12.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dzień dobry. Bardzo dziękuję za pozdrowienia. Dziś biorę się za pranie reszty ubranek i prasowanie tego co już wyprane. Myślałam, że na raz mi się wszystko zmieści do pralki, a tu chyba 3 razy mało będzie. Jeszcze się nie urodziła, a już się stroi, panna jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A te ubranka na pewno takie cudniaste są, że wcale się nie dziwię. Nawet mając wystarczającą ilość śpiszków, kaftaników, pajacyków itp. w danym rozmiarze, z trudem powstrzymywałam się przed zakupami, bo ciuszki na maluszki są takie piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 16.12.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 O tak, cudne są te ciuszki i tak rozkosznie wyglądają na suszarce http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/pranie.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/pranie2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Noooo Kochana, to Ty już mamusia pełną gębą jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 17.12.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A pewnie, że jestem. Lecę prasować to co się wyprało i wyprać co jeszcze nie prane. Mam ten komfort, że już nie pracuję, to pomalutku wszystko szykuję, jakieś mam przeczucie, że Julia wylezie ze mnie już w styczniu, więc wolę mieć wszystko przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts