DPS 17.12.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Jakie maluszki fajne! Noooo, jak takie przeczucie, to trzeba szykować, żeby potem zaskoczenia nie było. Torba do szpitala już spakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 17.12.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Torba jeszcze nie spakowana, ale już prawie wszystko poprane i poprasowane, więc teraz kolej na pakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.12.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A pewnie, że jestem. Lecę prasować to co się wyprało i wyprać co jeszcze nie prane. Mam ten komfort, że już nie pracuję, to pomalutku wszystko szykuję, jakieś mam przeczucie, że Julia wylezie ze mnie już w styczniu, więc wolę mieć wszystko przygotowane. Uważaj tylko, żeby nie była koziorożcem. Kiedy ten znak się skończy, możesz sobie poskakać, ale do tej pory szanuj się i wyleguj! A z tymi przeczuciami to bywa na odwrót - ja byłam pewna, że Wero poczeka, a zaskoczyła nas tydzień wcześniej (miała być wodniczkiem - takim delikatnym i uduchowionym...). Za to po Madzi spodziewałam się, że nie będzie zwlekała zbyt długo (tym bardziej, że ganiałam jak z pieprzem, łaziłam do roboty do ostatniego dnia - taki stachanowiec byłam zresztą przy każdej ciąży), a ona poczekała ponad tydzień, chociaż prosiłam "dzidziuś, ty już wyłaź, bo mi ciężko". Za to Małgo była punktualna i urodziła się dokładniuteńko w terminie - prawie w samo południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.12.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A co jest złego w koziorożcach? Ja się nie bardzo znam na znakach zodiaku. A w lutym to chyba wodnik właśnie panuje, a od kiedy się zaczyna? I wodnik to taki dobry jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Nie zyczę sobie niczego złego o koziorożcach, mój Szanowny takowym jest!!!! Cześć Mamuśka, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosienka29 18.12.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Czy ktos (wiadomo kto ) ma cos do Koziorozcow ? W oczy, prosze, w oczy, smialo!! Koziorozec z krwi i kosci Czy Koziorozec, czy Kon, czy Wodnik, czy Rybka, czy Slon, wszyscy rodzimy sie tacy sami,nieuksztaltowani, a najwiekszy wplyw na to jacy bedziemy ma najblizsze otoczenie, czyli rodzina Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.12.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 gosieńka: nie strasz z tą rodziną :D . Miałam nadzieję, że nasza Julia będzie choć trochę normalna, a nie taka jak jej rodzice Dlatego tak liczę na gwiazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosienka29 18.12.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Na zdjeciach wygladacie calkiem normalnie i forum calkiem normalne prowadzisz i calkiem normalnie piszesz mysle ze Julia bedzie miala klawa rodzinke i gwiazdom tu nic do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ja tam nie mam nic do koziorożców, ale moje doświadczenie życiowe mówi mi, że często jest tak, że profil danego znaku sprawdza się u osoby urodzonej pod tym znakiem. Profil mojego znaku mówi, że to znak logiczny, krytyczny, systematyczny - i rzeczywiście taka jestem. I wiele innych cech mi się sprawdza. Podobnie jest z osobami z mojego otoczenia - większość to typowi reprezentanci swojego znaku, choć oczywiście nie jest to żelazna reguła. Myślę, że warto znać profil swojego znaku, bo nikomu w niczym to nie zaszkodzi, a czasem może pomóc zauważyć i nazwać pewne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.12.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A Ty, domku jesteś koziorożcem? Po części się z tym zgadzam. Mówią, że strzelce są roztargnione, bałaganiarskie i niczym się nie przejmują. Fajnie, bo można własne wady zrzuć na karb znaku zodiaku i się nimi nie przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jestem w dość specyficznej sytuacji - bo jestem starą i zamężną Panną. Aha - chciałam powiedzieć, że jesteś bardzo normalną i bardzo ciepłą osobą! I jeszcze, że masz bardzo dobre serduszko, więc Julcia będzie miała naprawdę fajną Mamę. Tutaj zgadzam się z Gosią: gwiazdy nie muszą w tym pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Strzelce są świetne! Owszem, bywa, że przeginają ze "luzikiem", ale ich towarzystwo mi odpowiada.Koziorożce są uparte jak kozy. Przynajmniej ten egzemplarz, z którym mam do czynienia na co dzień.Wodniki ponoć łagodne, artystycznie usposobione i uduchowione..., ale znałam jednego i... nie do końca się to sprawdzało...A tak w ogóle, to jakoś nie wierzę, żeby ten mój koziorożec miał być inny, gdyby się urodził kilka dni później...Znam na ten przykład pewną Pannę płci męskiej, która jest pod każdym względem przeciwieństwem Depeesi. Ba, jest egzemplarzem jedynym w swoim rodzaju (i dobrze, bo gdyby to było powszechne, to ludzkość by wyginęła).Takoż na gwiazdy nie licz. Genetyka i środowisko... ale fajnie czasem coś zwalić na znak zodiaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wesołych Świąt, błogosławieństwa Dzieciny, radości i uśmiechu w każdym dniu nadchodzącego roku, słońca i pogody ducha, ciepła rodzinnego, hartu ducha, wsparcia bliskich i radości dawania i wspierania serdecznie życzy Wasza DPS http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia http://images23.fotosik.pl/37/de5afa20185262c3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.12.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Radosnych, pełnych miłości Świąt... http://ekartki.net.pl/kartki/20/993.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 21.12.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dziękuję bardzo za wszystkie życzenia. A ja dziś mam urodzinki. 33. Ale stara jestem. Mój facet jak mi składał życzenia to powiedział, że jestem stara i gruba Właśnie ubieram choinkę. I dotarło do mnie, że za rok już nasz córa będzie ubierała ze mną choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Mnóstwo serdeczności i urodzinowych całusów!!!!!!! http://media6.mojageneracja.pl/oipytuweoy/mediumjx5g0q5647cbcd5a2bb4526909.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 22.12.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://img205.imageshack.us/img205/5537/2009copyek6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Miałam zacząć od życzeń świątecznych, ale widzę, że tu bardziej aktualne są potrzebne! Z okazji urodzinek (wcale nie takich strasznych - wierz mi! ) wszystkiego najlepszego, niech Ci rośnie Dziewczynka i siedlisko dla całej Waszej Trójki! A teraz świątecznie: Idą Święta wielkim krokiem, pachnie drzewko w Twoim domu. Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem, i życzenia złożysz komuś... Bóg się rodzi dla nas wszystkich, w stajni płacze tak ukradkiem... Znów odwiedzisz swoich bliskich, i podzielisz się opłatkiem... Na te Święta co nadchodzą, życzę ciepła i miłości. Niech Cię ludzie nie zawodzą, i niech uśmiech w sercu gości. http://gify.aliano.pl/obrazy/swieta/17.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 23.12.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/choinka.jpg Skacze Aniołek, skacze po chmurkach,niesie życzenia w Anielskich piórkach.Niesie w plecaku babki i świeczki,a w walizkach złote dzwoneczki.Wesołych Świąt! życzy Biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts