Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Agroturystyki i koni na Pałukach

Biała

Recommended Posts

Ja znam historię o średnio grubej babie, której upadło mydło (konieczny koszyk metalowy w kabinie na szampony i żele :lol: ) i schyliła sie w szklanej wąskiej kabinie. Efekt był taki, że tyłkiem drzwi wywaliła w cholerę... :lol:

Gospodarz kilka tysięcy dał za tę kabinę 2 miesiące wcześniej. :roll:

Co do wyobraźni, to po Brazie mnie też zapracowała, ale mnie wyszedł z tego facet zaklinowany w kabinie z powodu... hmmm... :oops: czegoś, co niespodziewanie powiększyło rozmiary... :oops: :lol:

• Odpowiedzi 711
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kiedy baba była średnio gruba, nie hipopotam. A po mydło musiała się schylić, bo w kabinie nie było tego metalowego koszyczka na ścianie tylko jakieś "firmowe" półeczki i to śliskie mydło ześliznęło się.

Właściciel nie przewidział tego.

Czasem nie warto wydaać wielkiej kasy na jakieś pseudowypasy - niech to w pierwszej kolejności będzie po prostu czyste i funkcjonalne. :wink:

Halooooo! Gospodyni!!!!! Żyjesz?????

Co do wyobraźni, to po Brazie mnie też zapracowała, ale mnie wyszedł z tego facet zaklinowany w kabinie z powodu... hmmm... :oops: czegoś, co niespodziewanie powiększyło rozmiary... :oops: :lol:

Nio! Nieźle Ci wyobraźnia pracuje! A swoją drogą, to albo kabina musiała być bardzo mała, albo facet solidnie wyposażony!

Dawno tu nie zagladalam, a tu masz babo placek :lol: DOM JEST :o , a to niespodzianka, duze brawa, bo duzo zdzialaliscie, i dom i Julia :wink:, utrzymujcie takie tempo a juz za niedlugo na wakacje zaczniemy sie do Was zjezdzac.

Wiem ze pieniazki problem stanowia, ale nigdy nic niewiadomo, a nuz wygrana w Lottto sie do was usmiechnie :p

Nigdzie nie poszła. Tylko zdradziła forum budowlane na rzecz forum dla mamusiek. Teraz czytam o zupkach, kupkach i butelkach, a nie o cegłach i pokryciach dachowych :D

Ale zaglądam czasem i na pewno dam znać jak już coś się wykluje (obojętnie, z brzucha czy na budowie).

Widzisz, Gosieńka. Szkoda czasu marnować, w końcu człowiek nie młodnieje. Ale na budowie na razie przerwa zimowa.

Pozdrawiam Was kochani.

Nigdzie nie poszła. Tylko zdradziła forum budowlane na rzecz forum dla mamusiek. Teraz czytam o zupkach, kupkach i butelkach, a nie o cegłach i pokryciach dachowych :D

Ale zaglądam czasem i na pewno dam znać jak już coś się wykluje (obojętnie, z brzucha czy na budowie).

Aaaa, no jak tak, to jestes usprawiedliwiona. :D

Pozdrówka także zostawiam i będe na wieści czekać - to już niedługo, prawda? :D

No ja to się cały czas niepokoję, ale dałam Ci czas na czytanie tych forów o pieluszkach i butelkach. :roll:

Dobrze, że czujesz się OK, to ważne, ja przy końcu drugiej ciąży to już bardzo czekałam na rozwiązanie, bo oddychać było mi ciężko, synek się rozpychał. :lol:

Oj Julka też kopie, a raczej się rozpycha. Wypina mi tyłek z jednego boku i wyciąga nogi drugim bokiem. Czasem to aż boli i muszę ją wpychać do środka. W nosie ma to, że brzuch jest jednak jakoś tam ograniczony. A mówią, że pod koniec ciąży dziecko się uspokaja, bo ma mało miejsca. To ja chyba jeszcze nie jestem pod koniec ciąży. Zresztą mam jakieś przeczucie, że raczej z tydzień po terminie urodzę.

Zanim ten dom się zbuduje to mała już pójdzie na swoje :D

A już jest głową w dół, miałam USG i potwierdzili, bo położna nie była pewna czy to twarde co maca to głowa czy tylko kościsty tyłek. No i teraz kręci taki młynki na głowie, że raz się z jednej wypchnie a raz z drugiej.

A dla zainteresowanych jeszcze portrecik Julki, chyba ostatni po tej stronie brzucha:

http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/36tc.jpg

Jeszcze niedawno cała się mieściła na fotce, teraz już tylko twarz.

A to jeszcze Wam wkleję zdjęcia z mojej porodówki:

http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/lozko.jpg

http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/fotel-1.jpg

http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/wanna.jpg

Fajnie, nie? Aż chce się rodzić. Chodzimy z Jarkiem do szkoły rodzenia, to sobie zdjęć napstrykałam :D

No kurczę, fajnie. :roll:

Dobrze, że teraz mozna już rodzić po ludzku, nie to, co kiedyś.

Położna nawet gazety nie chciała mi pożyczyć jak leżałam godzinę po wszystkim na porodówce. :lol: