braza 10.12.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Pytałam, bo jest siedlisko niedaleko - 4693m2. Nie oglądałam go na własne oczy, więc nie wiem jak wygląda. Ale to prawie 0,5 ha. Juz coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Brazunia - ja Cię proszę, Ty koniecznie puść mi na priva jakieś bliższe informacje. Jako praktyk - profesjonalista zawsze mogę Ci Powiedzieć jak powinno to wyglądać, żeby zarabiało i czy mozna to zrobić w tamtym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Straszne byki tzw. palcówki ostatnio robię - nie wiem dlaczego?? Drugi raz poprawiam tę wiadomość, bo czytać się tego nie dało Na obecną chwilę mogę wkleić tylko link do strony biura, w ktorym te działki są! Dopóki Szanowny nie wróci i nie porozmawiamy na ten temat poważnie, nie będę nawet jechała tego oglądać!!! Te działki już są od dość długiego czasu! Zaraz wyślę link na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.12.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Pół hektara na własne potrzeby, to myślę, że starczy. Na tym da się zbudować małą stajenkę na dwa łosie, nawet z gotowych elementów, oraz zrobić wybieg, na którym w razie potrzeby można pojeździć. Też ważne w jakim terenie, żeby można było pojechać do jakiegoś lasu albo po polnych drogach. Też bardzo bym prosiła o linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 W przypadku lasu, trzeba się dowiedzieć, co na to lesniczy. Bo jak się trafi taki, jak w Puszczy, to do lasu na koniu się nie wjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Z tego co się dowiedziałam w czasie oglądania kanadyjskiej działki to jeżdżą tam konno. Ale zapytać nie zaszkodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 I zaglądnij do pobliskiej konkurencji. Zobacz, czym ich pokonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 I zaglądnij do pobliskiej konkurencji. Zobacz, czym ich pokonać. Oooo, to w pierwszej kolejności!!! No niech już ten Szanowny wraca!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.12.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Biała - trzymam bardzo kciuki za to co robicie! I co za piękne miejsce - ogromny potencjał!! A nie wiem czy widziałaś na jednym z moich zdjęć w dzienniku - leży taki bydlaczek na podłodze (widac tylko przedni fragment z łapami i paszczą..) ..czy on Ci czegoś nie przypomina.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.12.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Na podłodze nie widziałam, ale na jednym zdjęciu z bramą jest ten sam bydlaczek. Od razu zauważyliśmy Wygląda na korsiaka (bardziej niż nasze). Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.12.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Aaaa...własnie! Zapomniałam o tym zdjęciu;-) Nnie ma ścięetych uszek więc wygląda dośc poczciwie... Wasze bardziej ELEGANCKO Mój nie ma papierów, jesli o to chodzi, ale z zachowania 100% CC! te zdolności aktorskie ! I to cofanie żeby trafic tyłkiem na jakiś fotel czy kanapke bo - my tam byle gdzie nie siadamy ostatecznie mogą to być kapcie lub buty pani lub pana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 13.12.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Hej, nasze też nie mają ciętych uszu. Tak tylko je przytulają do głowy jak pozują do zdjęć. Nie miałam sumienia psów okaleczać, mają więc ogony i uszy. Też niestety nie są hodowlane, trochę żałuję, bo sporo od wzorca odbiegają, ale i tak kochamy je mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.12.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Faktycznie-przejrzałam się zdjęciom. Ale śliczne mordy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.12.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Radosnych, pięknych Świąt, Biała!http://www.infopolska.pl/k/eimg/ek_bn06d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 21.12.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dziękuję Amonite, piękna choinka Też Wam kochani wszystkim życzę zdrowych, rodzinnych i pogodnych Świąt, śniegu za oknem, ciepła w domu, pysznych polskich potraw na stole i masy prezentów pod choinkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/boze_narodzenie/boze_narodzenie30.gifRadosnych Świąt, szalonej zabawy w Sylwestra, samych szczęśliwych dni w nowym roku i powodzenia w realizacji planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img206.imageshack.us/img206/8333/25fz0.gif Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Kolejny Sylwester lecz życzenia te same: Byście w przyszłym roku zbudowali zamek ;Byście mieli sto koni i sto samochodów ;Byście nigdy do płaczu nie mieli powodów. Szczęśliwego Nowego Roku!!!! http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/1466.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Biała znowu zaniemówiłaś!! Wszystko w porządku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts