braza 03.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Bialutka, ja to tylko mam nadzieję, że już nigdy nie napiszesz o tym klubie samotnie budujących Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Przyszłam się przywitać. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.03.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witam. Jak to miło, że do mnie też ktoś zagląda Ja siedzę nad projektami, już mnie oczy bolą. Jak uda mi się dziś skończyć to może coś wkleję w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Sama te projekty robisz Cześć Bialutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 A robisz projekt całości siedliska czy jakiejś części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.03.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Projekty robi projektant, ale ja ulepszam Na razie projektuję dom i stajnię. Musze to wszystko ukończyć jak najszybciej, żeby dostać pozwolenie na budowę. Na wiosnę chcę ruszać z budową przynajmniej chałupy. Nie będzie tam rewelacji, dom jest długi i wąski. Ale chcę zostawić go w takim kształcie w jakim jest obecnie. Skończyłam stajnię, za dom się wezmę wieczorem bo już mi niedobrze od siedzenia przy kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Do projektowania całego domu dobry jest ArCon. Można sobie później pooglądać, co się narobiło Np. coś takiego - tak sobie mazałam swoją stodołę dla gości: http://images30.fotosik.pl/173/973a2505e6acc231m.jpghttp://images31.fotosik.pl/172/5b4a37f5749c849dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.03.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja robię w ArchiCADzie. Wkleję na razie stajnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja robię w ArchiCADzie. Wkleję na razie stajnię. Miałam tego ArchiCada wersję edukacyjną i wymiękłam - za diabła nie mogłam się połapać co i jak!!! Za głupia chyba na niego jestem Idę popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Jakie wymiary ma ta Twoja stajnia??? Uważam, że świetnie to rozwiązałaś, le czy ta paszarnia nie jest za mał?? Pytam, bo guzik się na tym znam, w stajni, w której jeżdżę jest większa... Z POŚ-em na raty to dobry pomysł i my też tak zrobimy. Jeśli uda nam się kupić to gotowe (drogie, w mordę jeża ) z szambem, to i tak przymierzymy się w pewnym momencie do POŚ - tańsze i mniej up...we. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.03.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Stajnia po obrysie jest 8 na 15. Obecnie ściany są dość grube, ale myślę, że i tak będziemy burzyć i stawiać na nowo, to się cieńsze postawi, najwyżej ociepli styropianem troszkę. Wtedy będzie szerszy korytarz, bo teraz cieniutki wyszedł przy boksach 3.5m na 3m (jeden jest 3 na 4). Paszarnia faktycznie malutka, ale większą mogłabym zrobić jedynie kosztem siodlarni, a tego nie chcę. Zależy mi jedynie na miejscu, gdzie wepchnę skrzynię z ziarnem i ewentualnie widły i miotłę. Jakoś się musi pomieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.03.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Aha, a jakie gotowe i drogie? To co miałaś oglądać kiedyś tam? Już to widziałaś? Co to jest? Mów szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Gotowego i drogiego nie widziałam na żywo - tylko na zdjęciach. Przesłali nam z biura. Ładne to i stajnie ma, ale drogie, chociaż jeżeli spojrzy się na to z innej strony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.03.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 A nie można tego gdzieś pooglądać w necie? Bardzo mnie zaciekawiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 W necie są tylko 2 zdjęcia. Jak chcesz podaj mi maila, to prześlę. Depeesia i Agduś już widziały i wyraziły swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.03.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Bardzo chętnie obejrzę. Mój adres email jest w stopce. Wielkie dzięki Braza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Postaram się jeszcze dzisiaj wysłać, ale nie obiecuję. Zdjęcia bardzo długo mi się wysyłają. Mam do Ciebie pytanie: jak myślisz, dlaczego nie mogę rozpakować plików (ściągnęłam kolekjcę płytek ze strony producenta) chociaż mam WinRara??? Pokazuje mi się komunikat: dostęp zabroniony Może Ty coś poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 09.03.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nie mam pojęcia, niestety Na zdjęcia poczekam cierpliwie. Teraz wkleję parter. Może jeszcze uda mi się zrobić piętro dziś, choć już oczopląsu dostaję i zła jestem na siebie, bo całą piękną niedzielę przesiedziałam przed kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja też przesiedziałam przed komputerem - wyjśc nie możemy to przynajmniej Karli pokój urządziłam wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Braza, spytaj Ponurego, może coś poradzi. Spróbuj jeszcze raz ściągnąć to ze stronki - na pewno to plik .rar a nie archiwum zip? Może trza z winzipem do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts