Hortensja1 17.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam!Podoba mi się ten projekt:http://www.gmistudio.pl/hortensja_1a.jpghttp://www.gmistudio.pl/projekt_hortensja.htmlCo o nim sądzicie? Mają w nim mieszkać 2 dorosłe osoby + 2 dwójka dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meduzaaa 18.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Przyznam szczerze, że mi się on podoba. Byłem kiedyś na tej stronie ale nie było takiego projektu. Szukam czegoś prostego w budowie i nie drogiego. Pooglądam i napiszę co o nim sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hortensja1 20.06.2007 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dzięki za odpowiedź meduzaaa i czekam na Twoją opinię.Może ktoś jeszcze sie wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meduzaaa 25.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Szukam jeszcze dalej ale na razie Hortensja jest faworytem. Podoba mi się ten pokój na dole i połączenie kuchni z salonem. Widziałem podobne na innych stronach, ale ten ma najlepszy układ pokoi. Jeszcze się odezwę. Poczekam na opinię innych. Pozdrowienia dla Hortensji1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hortensja1 25.07.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam!Oglądam ten projekt i oglądam... i nie mogę się do niczego przyczepić!!! Cały czas mi się podoba! Ale nie mam doświadczenia w tej kwestii ... Czekam dalej z niecierpliwością na Wasze opinie na temat tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 26.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Prosty i sympatyczny. Zakładam, że spać i korzystać z łazienki będziesz u góry, bo inaczej przeszkadzałaby mi ciemna łazienka. Jedyne zastrzeżenie miałabym chyba do pokoju dziennego, jeśli od strony kuchni zaplanujesz duży stół z krzesłami, część "salonowa" robi się trochę mało ustawna, ale to kwestia potrzeb. No i nie rezygnowałabym z okiennic, to największa ozdoba tego domu, bez nich stałby się trochę bezpłciowy. A teraz jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meduzaaa 06.08.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Salon tez wydal mi sie maly, ale stol kanapa i dwa fotele wejda. Teraz w mieszkaniu mam mniejszy salon i jest wygodnie (uklad podobny). Okiennice musza byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam45 08.09.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Czy ktoś budował lub buduje ten projekt jestem zainteresowany tym kształtem lub czymś podobnym o podobnych gabarytach.Za dobre rady z góry dziękuję. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam45 24.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 To może choć opinie o tym projekcie ,czekam cierpliwie i wszystkie przeczytam pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam45 25.09.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dzięki za opinie i cenne rady,już konsultowałem je z biurem projektowym . Czekałem na odpowiedż od budujących ten projekt a tu okazało się że projekt ten jeszcze nie funkcjonuje,jest w fazie końcowej,będzie wdrożony za około 4 tygodnie.Raz jeszcze dziękuję za opinie i pozdrawiam.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzeniedomu 26.06.2024 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca Witam! mam pytanie czy dyskutowaliście o tym samym projekcie z archdom? https://archdom.pl/produkt/projekt-domu-hortensja-eko/ Interesuje mnie czy ktoś już wybudował ten dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts