Wojciech Nitka 04.07.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Wszystkim tym, którzy choć raz zabrali głos na temat budownictwa szkieletowego na łamach forum (i to udownią przesyłając adres postu) i prześlą swoje dane adresowe na moje priva wyślę bezpłatnie "Katalog Budownictwa Szkieletowego '2004" wydany przez Centrum Budownictwa Szkieletowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.07.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Panie Wojtku, czy aby na pewno chodzi o rok 2004 ? Bo jeszcze niedawno na pikniku w Otrębusach był tylko za 2003... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 04.07.2003 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Maco,masz rację, chodzi o "Katalog Budownictwa Drewnianego '2003". Jako że aktyualnie pracujemy nad "KBD '2004" - stąd moje przejężyczenia.Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 07.07.2003 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Nie sądziłem, że aż tyle zabierało udział w dyskusji. Ale to dobrze. Słowa dotrzymamy i Katalogi wysyłamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.07.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Myślę, to bardzo dobrze ! To świadczy, że zainteresowanie jest duże i może przybędzie więcej takich domów !!! I uważam, że to świetny pomysł był ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts