jola_krzysiek 29.10.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Cześć Dominika. Miło powitać po dłuższej nieobecności w sieci! Jeszcze kilka miesięcy i u Was będzie podobnie, tym bardziej, że jak widzę roboty znowu ruszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.11.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Piękny wasz codzienny!!!! pochwalcie się kolejnymi zdjęciami! Mam pytanko odnośnie garderoby- w którym pokoju ja zrobiliście? w 14- naprzeciwko łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 13.11.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzięki za miłe słowa. Garderoba jest wydzielona z naszej sypialni [na rzutach muratora faktycznie jest to nr 14]. Wejście jest od strony pokoju. Niektórzy wejście robią od strony przedpokoju, na wprost schodów. Taka uwaga: garderoba okazała się baaaaardzo mała! Może lepiej pomyśleć o zabudowanej szafie?Wiem, że mamy zaległości w dzienniku. Teraz w domku jest kolosalny nieład i podłogi czy schody są przykryte kartonami itp. Jak uporządkujemy wnętrza to urządzimy sesję fotograficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 witam,na wstępie chciałam powiedzieć że ten niebieski pokoik jest po prostu śliczny, ale mam pytanko odnosnie garderoby, bo nie bardzo rozumiem, czy ta wasza garderoba jest bardzo mała czy ta z drzwiami na wprost schodów? bo ja teraz też stoję przed dylematem jak ta garderobę wydzielić żeby było jak najwięcej miejsca, mam tak samo jak u was-wejście od pokoju, ale zastawiałam się nad innym usytuowaniem drzwi-bardziej na środku, byłabym wdzięczna gdybyście pokazali zdjęcia waszej garderoby, z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 08.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jest tu kto?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.12.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jest, a raczej bywa.Witam i przepraszam za zwłokę w odpowiedzi na posty. Ale jesteśmy poniekąd usprawiedliwieni: właśnie się przeprowadzamy, jednocześnie kończymy pewne tematy. Tzn. tapetowanie i podłogę. Obiecuję opisy i zdjęcia jak tylko znajdę chwilę spokoju.Co do drzwi do garderoby - ustawienie ich bardziej na środku skutkowałoby tym,że musiały by być ścięte. Na dziś nie planujemy drzwi tylko tzw. "makarony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 10.12.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jest, a raczej bywa. Witam i przepraszam za zwłokę w odpowiedzi na posty. Ale jesteśmy poniekąd usprawiedliwieni: właśnie się przeprowadzamy, jednocześnie kończymy pewne tematy. Tzn. tapetowanie i podłogę. Obiecuję opisy i zdjęcia jak tylko znajdę chwilę spokoju. Co do drzwi do garderoby - ustawienie ich bardziej na środku skutkowałoby tym,że musiały by być ścięte. Na dziś nie planujemy drzwi tylko tzw. "makarony". gratuluję i życzę bezbolesnej przeprowadzki drzwi do garderoby jak najbardziej ścięte, ale wtedy jest miejsce na powieszenie ubrań, bo zrobi się wnęka o głębokości 60 cm, to z powodzeniem starczy, pozdrawiam i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 14.12.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Gratuluje przeprowadzki!!!!w wolnej chwili prosimy o zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 14.12.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzięki. W wolnej chwili obiecuję. Ale czy taka zdarzy się przed świętami? A wybaczcie, ale zdjęć tego totalnego bałaganu jaki w tej chwili panuje w naszym domu nie zamierzam publikować! Przeprowadzka = tsunami!! Czyli kataklizm. I jak się teraz w tym bałaganie odnaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Święta minęły-czekamy na fotki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 30.12.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Hi hi, nie ma takiej opcji! Usuwanie efektów kataklizmu czyli rozpakowywanie i segregowanie idzie bardzo powoli. Nawet nie jestem w stanie odnaleźć pudła z aparatem, więc na zdjęcia musicie jeszcze cierpliwie poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekmis1974 06.01.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 WITAM W NOWYM ROKU Strasznie wam zazdrościmy ,że możecie sobie grzebać w swoich "śmieciach" aby cokolwiek znależć . Można wiedziec z jakich okolic Krakowa jesteście ? Musze się pochwalić że my juz piwnice pod całym " codziennym " mamy , i na wiosnę może dalej ruszamy ! POZDRAWIAM J. K. i Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Gratulujemy przeprowadzki. Mamy nadzieję, ze będzie Wam się fajnie mieszkało.Życzymy samych radości w WASZYM PIĘKNYM NOWYM DOMKU.Pozdrawiamy cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 10.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 łazieneczka super kolorki i płyteczki takie jak ja mam w planie kbibelek umywalka bardzo ładne kolorystyka pokoi dziecięcych bardzo fajna żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.01.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzięki wszystkim za miłe słowa i życzenia. Można wiedziec z jakich okolic Krakowa jesteście ? Nasz domek stoi ok. 16 km na północ od Krakowa, niedaleko "trasy warszawskiej". łazieneczka super kolorki i płyteczki takie jak ja mam w planie Od początku mieliśmy plan, że dolna łazienka [reszta pomieszczeń na parterze również] będzie w szarościach. Wygląda to faktycznie efektownie. Jest jeden minus: na tych naszych szarych płytkach czy panelach kurz króluje nawet moment po sprzątaniu [może mniej w łazience, ale salon, holl i kuchnia - koszmar!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jeśli o mnie chodzi to ja jestem drugi koniec Krakowa wylotowa na Zakopane te płytki w szarościach kupowałaś w max-flizie ? jesli chodzi o kurz to spoko musiała byś mieć wszystko z jasnego drzewa by nie było widać ja zakochałam się w ciemnych panelach drzwiach więc mam podobnie jak u Ciebie do tego na dole gres polerowany teraz jeszcze spoko bo pochmurne dni ale w lecie kiedy słońce zaświeci solidnie duże okna to z mopa nie schodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 10.03.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 witam piękny kominek piekny domek super urządzony dlatego jesli można to spatrzę mam prośbe moglibyście mi przesłać na priv lub na forum zdięcie kominka jak wyglada już w calości i z czego zrobiona jest ta ramka wokoł bo bardzo fajnie wygląda. i jesli jeszcze moge prosić to czy w pokoju oprócz kominka macie jeszcze jakies meble, co ja najpierw kupilam meble a poźniej zobaczyłam Wasz kominek i teraz zastanawim sie jak by to wyglądało meble i ten kominek jesli moge to prosze o zdięcia Waszego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.03.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hm... dzięki za miłe słowa. Mamy pewien kłopot, bo kominek nadal wygląda jak na zdjęciach - czeka na swoją kolej. Planujemy wykonać szaropopielaty tynk strukturalny [np. z Leroy..], ramka wykonana jest ze stali przez firmę montującą wkład i wykonującą obudowę. W salonie mamy sofy ETAP Maxx 3 os. i 2,5 os. oraz pufkę, wszystko w czarnej skórze. Stoi jeszcze ława z mlecznego szkła w konstrukcji metalowej, ale jest to pozostrałość po poprzednim miejscu zamieszkania i raczej nie pasuje nam do całości. Poza tymi meblami być może, że pojawi się regał z panelem na TV [ale do tego trzeba mieć też odpowiedni TV LCD lub plazmę ]. Zdjęcia będziemy wklejać gdy będzie widać efekt końcowy - na razie jeszcze do tego momentu daleko. Pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.07.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jola i Krzysiek prosimy o nowe posty i fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekmis1974 05.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 WITAM CODZIENNIAKOW MY TEŻ BUDUJEMY TEN DOMEK I CHCEMY SIE TROCHĘ Z WAMI PODZIELIC SWYMI OSIĄGNIĘCIAMI . PROSZE ZAGLĄDAĆ NA : FOTOSIK. PL wpisując : codzienny c 117. ZAPRASZAM I SERDECZNIE WSZYSTKICH POZDRAWIAMY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts