jacekmis1974 07.09.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Małe sprostowanie , na fotosik .pl proszę wpisać jacek miś i wtedy wyskoczy ten nasz dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekmis1974 11.09.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 HEJ TO ZNOWU JA . ZAPRASZAM PONOWNIE . http://images35.fotosik.pl/102/07fe26b5463b763bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekmis1974 11.09.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 MOŻE TUTAJ PROSZĘ WSKOCZYC http://codziennymisi.fotosik.pl/albumy/723184.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.11.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 jola i krzysiek gratuluję oficjalnego zakończenia budowy bardzo ładny wasz codzienny w środku; wszystko urządzone z gustem i smakiem; pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 17.11.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dzięki za miłe słowa. Nasze wnętrza nie każdemu się podobają. szarości i zamierzony minimalizm nie każdemu pasują. Teraz wzięliśmy się za otoczenie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 19.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ach...piękny ten Wasz domek:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 05.02.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Pięknie u Was... A ja mam pytanko odnośnie kabiny pryszniowej- Wasza bardzo nam się spodobała. Napiszcie, proszę, jakiej jest firmy, ile kosztowała i czy otwiera się wahadłowo (bo na tym nam zależy). Z góry dzięki. Pozdrawiam. PS. Zdjęcia kosteczki mi się nie ładują a jestem bardzo ciekawa efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.02.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wszelki duch! Witam Dominiko. Wasz dziennik zamarł w połowie ubiegłego roku, cieszę się, że się odezewałaś. Kabina jest z Koła, tu masz link:http://kolo.com.pl/produkt/drzwi_skrzydlowe_niven_90-_lewostronne-_kolo_koralle/25445W dobrych sklepach internetowych cena jest niższa niż katalogowa z Koła. Drzwi otwierają się na zewnątrz jedynie. Ja nie spotkałem otwieranych wahadłowo, ale nie szukałem.Co do kostki, to zdjęcia będą dopiero na wiosnę. Na razie są pod warstwą piasku [stale wmiatamy w szczeliny]. Co do kabiny to koniecznie musi być z powłoką "reflex" - polecam.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 05.04.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hehe, rzeczywiście zamarł. Ale moze wkrótce nadrobię zaległosci- w końcu jakieś postępy były- mamy tynki i ocieplone poddasze. Wkrótce jedziemy z gładziami. Chociaż muszę przyznać, ze czasu ostatnio niewiele. Bycie mamą zobowiązuje . Dziękuję za odpowiedź odnosnie kabiny. Wasza- cudowna. My mamy na oku kabinę Radaway. Wprawdzie zawsze chcieliśmy kwadratową, ale troche zawaliliśmy sprawę z rozmieszczeniem sprzętów i drzwi mogłyby się nie otwierać. Znaleźliśmy nawet jedną otwierającą się do środka, ale jest jednak trochę za droga i chyba w końcu będzie półokrągła. Mam nadzieję, ze też będzie elegancko A jeszcze chciałam spytać o płytki. Czy Wasze to gres polerowany? Bo już sami nie wiemy na co sie zdecydowac (do przedpokoju i kuchni). Chcieliśmy gres polerowany, ale wszyscy mówią, ze mega śliski, ze widać każdy paproch, itp. A jak się u Was sprawuje? Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.04.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam!Wiem, wiecznie brak czasu. Co do płytek na podłodze. Jest to gres rektyfikowany, szkliwiony. Nie jest specjalnie śliski ale kurz zbiera że hej!Pozdrawiam, Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motylemjestem 03.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Kabina z Koła wygląda świetnie i potwierdzam, że powłoka "reflex" to dobra opcja, klasę lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts