jadwiga_w 22.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 My też jestesmy na etapie tynkowania Prawda, że "budowa" zamienia się w "dom"?? Gratuluje i życzę powodzenia w dalszej wykończeniówce Będę tu do Was wpadać i podglądać co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 24.07.2008 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam,Właśnie podziwiam Wasze okna. Kolor suuuuper. My jesteśmy na etapie poszukiwań i zbierania ofert. Zauważyłam, że macie okno tarasowe z ruchomym słupkiem i bez dzielonych szyb. Spotkaliśmy się z opinią, że przy takiej wielkości okna (wg projektu 200 x 235) słupek powinien być stały, a szyba dzielona. Niektórzy wykonawcy nie dają gwarancji na inne rozwiązanie. Ciekawa jestem, jak to jest u was, czy zmienialiście wymiary okna ? i co na to wasz producent?pozdrawiamKaterina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 24.07.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 My też jestesmy na etapie tynkowania Prawda, że "budowa" zamienia się w "dom"?? Gratuluje i życzę powodzenia w dalszej wykończeniówce Będę tu do Was wpadać i podglądać co nieco Po tych wszystkich brudnych robotach [tynki i wylewki] prace wykończeniowe wydają się przyjemnością. Nie jest tak do końca. Wprawdzie można chodzić w pantoflach Ale trzeba się mocno trzymać za portfel! Ktoś napisał na forum, że wykończeniówka wykańcza - i to jest prawda. Jedynie pocieszające jest to, że już bliżej niż dalej do finiszu, i widać rezultaty swojej pracy. Pozdrowienia dla Kacperka, zaraz zobaczę co u Was na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 24.07.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam, ... Spotkaliśmy się z opinią, że przy takiej wielkości okna (wg projektu 200 x 235) słupek powinien być stały, a szyba dzielona. ... Katerina Co do tego czy szyba ma być dzielona czy nie? ... widziałem w wielu domach znacznie większe powierzchnie. Myślę, że w codziennym nie wyglądałoby to najlepiej. Ale to rzecz gustu - teraz szprosy w dużych oknach są chyba na topie. Co do słupka, to coś w tym jest. Nasze okno otwiera się z pewną trudnością i chyba słupek stały byłby wskazany. Ale może to tylko kwestia odpowiedniej regulacji [mam taką nadzieję]. Oczywiście producent daje na swój wyrób gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 06.08.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam i mam pytanko odnośnie okien dachowych. Czy kupowaliście taki wymiar jaki jest w projekcie, czyli 78x140, i jakiej firmy? Interesuje mnie też cena za 1 szt. My wstępnie oglądaliśmy FAKRO i od ceny katalogowej dostaniemy rabat na 21% czyli 1 szt. okna wyniosłaby nas wraz z kołnierzem jakieś 1020 zł. Ale na allegro takie okno można nabyć za 800 zł, różnica ogromna zwłaszcza jeśli kupuje się parę szt. Co wy na to ? Czy to jest bezpieczny zakup a może to nie takie okna, może mają jakiś ukryty haczyk ?Nie wiem co mam o tym sądzić ale oferta jest kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 19.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam i mam pytanko odnośnie okien dachowych. Czy kupowaliście taki wymiar jaki jest w projekcie, czyli 78x140, i jakiej firmy? Interesuje mnie też cena za 1 szt. My wstępnie oglądaliśmy FAKRO i od ceny katalogowej dostaniemy rabat na 21% czyli 1 szt. okna wyniosłaby nas wraz z kołnierzem jakieś 1020 zł. Ale na allegro takie okno można nabyć za 800 zł, różnica ogromna zwłaszcza jeśli kupuje się parę szt. Co wy na to ? Czy to jest bezpieczny zakup a może to nie takie okna, może mają jakiś ukryty haczyk ?Nie wiem co mam o tym sądzić ale oferta jest kusząca Czesc, Tak sie wtrace przy okazji, bo sama kupowalam okna dachowe na allegro - byla spora roznica Poszukaj zaufanego sprzedawcy, to sa firmy ktore normalnie sprzedaja ten towar a na allegro, robia sobie reklame i lepsze ceny. Mysle ze wrato kupowac na necie, bo zaoszczedzisz sporo pieniedzy. Ja kupilam i nie narzekam Wymiar taki jak w projekcie tylko ze velux. Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 19.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ladny macie kominek Czekam z niecierpliwoscia na dalsze etapy wykonczeniowki Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 23.09.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Witam.U was jakaś cisza w eterze nastała. A czemuż to tak ? Z oczekiwaniem czekam, zapewne nie tylko ja ale i pozostali forumowicze, co nowego się w waszym CODZIENNYM zmieniło.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 23.09.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 co nowego się w waszym CODZIENNYM zmieniło. No właśnie problem w tym, że niewiele czy zgoła NIC. Czekam z niecierpliwoscia na dalsze etapy wykonczeniowki My także! A tak całkiem poważnie, to powolutku jeszcze ocieplamy poddasze i czekamy na speca od płytek. Poczyniono pewne zakupy, o których coś napiszę niebawem w dzienniku. Pozdrawiam i dzięki za życzliwe zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Śliczny macie kominek... A jaki wkład wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.12.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Przepraszam, że nie odpowiedziałem od razu - wkład TURBO FONTE Eliseo 77. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 czesc,wlasnie szukałam sobie na necie drzwi i okien w dębie bagiennym i prosze, znalazłam. Strasznie fajnie to wygląda, a jeszcze fajniej ze da sie pomalować? czy tez okleic brame hormanna na ten sam kolor. Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz jak bym sobie przekleiła zdejciątka do swojego dziennika? Acha, moja suńka tez miala powikłania po kleszczu. Oj bylo krucho - kocim wenflonem sie ledwo weterynarz wczepiał do kroplówek, ale juz dobrze jest. To sie zdarzylo w glupim momencie- jak pojechalam z córką do rodziców na wakacje. Maz myslal, ze ona taka apatyczna bo tęskni, a ona juz ledwo zipała. Dobrze, ze w pore ją zawiózł do lecznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] witam My z zoną marzymy o domku tylko troszki kasy brak, ale mam pytanie czy mozna zobaczyc wasz codzienny na własne oczy zwłaszcza ze jestesmy z krakowa i podjechalibyśmy sobie, jesli tak to prosze o odpisanie na priv http://forum.muratordom.pl/uzytkownik85070.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 30.01.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Wielkie dzięki za interwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusy 13.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Z miła checia obejrzalbym aktualne zdjecia Waszego domu w srodku i na zewnatrz.Juz jedna rzecz zapozyczylem z Waszych patentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marita 12.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Gratuluję postępów. mam jedno pytanko odnośnie dzrzwi wejściowych jaki to kolor i jaki producent. Jeśli można wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 22.07.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witaj, przpraszam, że dopiero teraz odpowiadam ale zaglądamy tu od wielkiego dzwonu. Drzwi wyprodukowane przez krakowską firmę AFB kolor palisander - najbardziej zbliżony do dębu bagiennego [okna].http://www.drzwi.krakow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.b.w 06.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Hej, śliczny domek, bardzo zgrabny i rewelacyjnie wykańczany! Łazienka i kominek piękne! Ten projekt tylko w wersji c117d stał się wlaśnie konkurencją dla DCP180a - jak do tej pory bezkonkurencyjnego. Chętnie byśmy zobaczyli go na żywo jeśli to możliwe. My ze względu na teren musielibyśmy zmienić tylko kąt nachylenia dachu. pozdrawiam i życzę rychłej przeprowadzki KVV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 12.10.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzięki za miłe słowa. Jeżeli masz ochotę iglądnąć budowę w realu - daj znać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 19.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Normalnie mnie zatkało . Ale pięknie się u Was zrobiło. Ściany gładziutkie, kolorki cudne. Ślicznie sobie Wasz domek wykańczacie. Gratuluję i pozdrawiam serdecznie, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts