Lataren 18.06.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam szanownych forumowiczów, zaczynam od dawna upragniony remont pokojui i potrzebuje inspiracji jakby ktoś mógł coś podpowiedzieć ewentualnie podać jakieś linki bardzo byłbym wdzięczny.Dodam, że mam nie wielkie mieszkanie tylko dwa pokoje do mojej dyspozycji więc chce to jakoś zrobić żeby było wszystko w jednym Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 20.06.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Moze troche wiecej informacji - wklej szkic pokoju z rozmiarami i napisz jak sobie go wyobrazasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 21.06.2007 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Potrzebne mi są tylko zdjęcia mebli a ustawienie i tak się będzie zmieniac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 21.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Lataren.. straszny leniuch z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts