zielony_listek 02.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witajcie, mam w sumie bardzo mały ogród i jeszcze na dodatek mam szambo a raczej wystającą pokrywę betonowa i zastanawiam się czym ja zasłonić może macie jakieś inny pomysł niż a mianowicie mój pomysł to skalniak, juz poukładałem kamienie tylko brakuje mi inspiracji. Pozdrowionka Ale obok masz chociaż trochę miejsca "ziemnego", żeby cos wsadzić? Ja miałam dwie pokrywy szamba bardzo widoczne i obok posadziłam bluszcz, kilka sadzonek. Bardzo ładnie się rozrósł i zasłania pokrywy. Do wybierania wystarczy go odsunąć. Dodatkowy atut bluszczu - zimozielony Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 04.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zawsze można nzwać szambo perfumerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.07.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 To same feromony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 21.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Zawsze można nzwać szambo perfumerią Ale ono śmierdzi TYLKo gdy przyjeżdża szmbonurek i pompuje! Na codzień w środku pracuję szczepionki bakteryjne, które praktycznie eliminują przykre zapachy. Nawet stojąc nad pokrywą ( z donicą) niczego nie czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts