pauliszka 18.06.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam, Obecnie mieszkam w najgorszym miejscu na ziemi, czyli w centrum Warszawy. Jednak powoli przymierzamy sie do budowy domu na obrzezach. Dzialka jest, wstepny projekt takze Teraz powoli zaczynamy walke z papierkowa robota. Forum czytam i korzystam z cennych rad od dawna Zarejestrowalam sie, bo zaczynaja sie pojawiac pierwsze problemy, a mam nadzieje, ze znajde tu wskazowki, jak sobie z nimi radzic pozdrawiam Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 18.06.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witaj!Jeśli jest działka i wstępny projekt - to już bardzo dużo. Powodzenia w załatwianiu "papierków"Pozdrawiamżona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.06.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 18.06.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ja równiez witam bardzo serdecznie i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.06.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Zarejestrowalam sie, bo zaczynaja sie pojawiac pierwsze problemy, a mam nadzieje, ze znajde tu wskazowki, jak sobie z nimi radzic pozdrawiam Paulina łe...to chyba- nie na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 18.06.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Zarejestrowalam sie, bo zaczynaja sie pojawiac pierwsze problemy, a mam nadzieje, ze znajde tu wskazowki, jak sobie z nimi radzic pozdrawiam Paulina łe...to chyba- nie na tym forum Selimm miales na mysli forum o sexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 witaj pauliszka selimm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 20.06.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 pauliszka,Witaj, nie daj się zwieść Selimowi, on lubi być oryginalny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 05.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Serdecznie witam koleżankę ze "stolycy"! Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja też się witam Mamy działkę (za pożyczone pieniądze, bo jeszcze nie dostaliśmy kredytu ) i mamy też projekt i dużo chęci i pisz nie tylko o problemach ps. do tej pory myślałam, że nasz praga północ to najgorsze miejsce na ziemi , człowiek wciąż się uczy czegoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts