kajmanxxl 23.09.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ja kupiłem z Castoramy taki 2,2kw i jestem zadowolony spaliłem już jakieś 60l w porównaniu do ceny tymczasowego przyłącza dużo taniej mnie to wychodzi a po budowie agregat zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekkolo 02.12.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ja ostatecznie kupiłem KraftWele 6500 http://allegro.pl/agregat-pradotworczy-kraftwele-ohv-6500-4-5-kw-avr-i2810096821.html Przetrwał budowę do stanu zamkniętego. Co prawda jest już w stanie rozsypki (oderwały się poduszki amortyzujace, tłumik, niedomaga sznurek do rozruchu) ale nie zawiódł- odpalał od kopa. No i nie ma raczej deklarowanej mocy Mam nadzieję, że przez zimę zrobię mu generalkę i jeszcze posłuży trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 02.12.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Jak mój KraftWele z Allegro się rozsypał to reklamowałem i dostałem zwrot gotówki.Więc budowa SSZ kosztowała mnie na paliwo 1627 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 04.12.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Odświeżę trochę temat.Będę zmuszony rozpocząć wiosna budowę na agregacie. Prąd podłączą mi pewnie koło lipca 2014 także agregat do tego czasu trochę popracuje.Co więcej będzie musiał zasilać pompę do studni głębinowej aby czerpać wodę na budowę.Betoniarek nie przewiduję - do fundamentów i stropu będzie beton z pompy, zaprawy murarskie gotowe z worków, więc tylko mieszanie wiertarką.Tak więc agregat potrzebny do: pompa do studni, wiertarki, szlifierki kątowe do cięcia np stali, czajnik elektryczny i inne niezbędne na budowie rzeczy. Z tego co czytam to najlepiej aby agregat miał min 3kw, no i ze względu na dostęp do ropy wolałbym na silnik diesla.Patrzę na allegro i dochodzę do wniosku, że wolałbym coś lepszego niż agregat za 600 zł. Chcę kupić i nie martwić, że nie da rady albo się zepsuje.Budżet do 1500 zł.Proszę o pomoc w doborze agregatu, mocy, faz itp - nie znam się na tym.Będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malcol 29.12.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Czy ktoś z Was się orientuje jak to jest z używaniem agregatu po zakończeniu budowy. Czy można go jakoś podłączyć do instalacji elektr. w domu i włączać, w czasie przerw w dostawie prądu, czy trzeba urządzenia podłączać bezpośrednio do agregatu. A jeśli można podłączyć do instalacji czy to będzie duży wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TobiKrol 18.02.2019 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) Ja zamówiłem dla siebie:spam:, wszystko załatwiłem przez internet a sprzęt dostarczyli mi pod same drzwi. Edytowane 18 Lutego 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.08.2019 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 A jeśli można podłączyć do instalacji czy to będzie duży wydatek. Wydatek finansowy ? W zależności od czasu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 29.08.2019 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Wydatek finansowy ? W zależności od czasu pracy. przedostatni wpis 29-12-2013 16:05 wątek dawno umarł odkopany przez handlowca TobiKrol który próbował wcisnąć swoje agregaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts