kopernik 18.06.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam wszystkich forumowiczow. Wlasnie remontuje dom letniskowy i chce ulozyc podlogi drewniane na legarach jeden pokuj jest podpiwniczony a drugi nie i teraz mam pytania do was: 1. Co dac miedzy legary zeby tam zadne myszy i inne robactwo nie mieszkalo ? 2. czy wystarczy jak uloze pape na beton i do tego przykrece legary czy musze to zrobic inaczej ?Za odpowiedzi i porady z gory serdecznie dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 18.06.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ad. 1.Dobrze rozdrobniony gruz ceglany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopernik 19.06.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam ja myslalem nad prasowana welna mineralna grubosci 50mm czy to dobry pomysl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopernik 21.06.2007 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 macie jakies inne propozycie gdyz chcialbym zaczac klasc moja podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.06.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 macie - jak najluźniejszą wełnę, wtedy nic tam nie będzie właziłowystarczy pkt 2, z możliwością wietrzenia przestrzeni pod deskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopernik 21.06.2007 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 jak taka przestrzen mam wykonac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.06.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 silić się nie musisz, byle nie upychać wełny a wentylację mżesz zapewnić zostawiając "gustowne" szczeliny np po bokach podłogi (byle prostopadłe do legarów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts