swifter 19.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Krótkie pytanie: Gdzie w powyższych okolicach można kupić dobry, sprawdzony ekogroszek? To będzie mój pierwszy zakup czarnego złota...*) *) szukałem na forum. Stasznie stare posty wyskakują. Nie da się tego przejrzeć w 2 dni. Proszę o krótkie informacje i nie zmieszanie mnie z błotem za zaśmiecanie forum . Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swifter 20.06.2007 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 może jednak ktoś podpowie gdzie się zaopatrzyć w ekogroszek? lub chociaż skąd nie brać bo jest kiepski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swifter 21.06.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 może jednak ktoś uchyli rąbek tajemnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maram 21.06.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 W Otwocku b.dobry jest Ekoret na Warszawskiej 0-22 779-22-15, nie wiem czy nie za daleko z Piaseczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swifter 21.06.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 dzięki za namiar. Myślę, że nie jest za daleko. Przez Górę Kalwarię jadąc będzie ok. 25km. Jutro do nich zadzwonię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts