Angelo_7 19.06.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam Nie wiem czy w tym dziale to pytanie moge dac ale coz sprobuje Wiec mam pokoj ok 25m w ktorym stoi komputer jest to pokoj mojego syna i z racji (chyba) tego ze wlasnie w nim znajduje sie komputer jest w nim strasznie duzo kurzu. Wiec moje pytanie: Czy istnieje jakas w miare tania i nie inwazyjna( nie wiarzaca sie z jakimis stalymi przerobkami) metoda/urzadzenie ktore oczysci powietrze z kurzu?? Pozdrawiam Angelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 19.06.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Jeśli nie jest to sponsorowane pytanie producentów urządzeń do wentylacji mechanicznej, to odpowiem najprościej. Proszę otwierać pokój syna lub czasem wygonić go poza dom (jeśli to możliwe pod względem zdrowotnym, bo różnie bywa), to przewietrzy się: i pokój, i syn. A kurz z niczego się nie robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelo_7 19.06.2007 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Hmmm takich metod probowalem i nic to nie daje jest to naprawde uciazliwe. Wiec jednak prosze o jakis inny sposob. A i to nie jest zadne pytanie sponsorowane (nawet nie wiem w jaki sposob by moglo byc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 19.06.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 http://www.luxmarket.pl/k/oczyszczacze/1243?gclid=COPoodDb6IwCFRw7EAodrWjy0A takie pierwsze z brzegu po włożeniu gogli, no i jak przedmówca - kurz nie bierze się z niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts