Redakcja 19.06.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Zapraszam Państwa serdecznie do wzięcia udziału w konkursie „Muratora” na Najpiękniejszy dom. Ten zaszczytny tytuł można zdobyć w trzech kategoriach: dom zbudowany według projektu gotowego, projektu indywidualnego i modernizacja. Będziemy wybierać najciekawsze, najładniejsze, najlepiej zaprojektowane domy z ostatnich 25 lat. Dlaczego z takiego okresu? Bo tyle właśnie lat skończy w przyszłym roku „Murator”. Jubileusz naszego pisma chcemy uczcić, pokazując, jak wiele się zmieniło w budownictwie jednorodzinnym i ile pięknych domów powstało w Polsce. Domów o dobrej architekturze, właściwie zbudowanych, starannie wykończonych, w udany sposób wpisanych w otoczenie. Coraz częściej dom nie powstaje już tylko jako miejsce do mieszkania, ale jest spełnieniem wyobrażeń o idealnym miejscu do życia, wyrazem naszych ambicji lub potwierdzeniem życiowego sukcesu. Ładnych domów z roku na rok powstaje coraz więcej i wreszcie (po konkursach na najlepsze projekty) przyszedł czas, żeby pokazać je w pełnej krasie i ilości. Po pierwsze dlatego, żeby docenić wysiłek inwestorów, architektów i wykonawców, po drugie, by się pochwalić, że potrafimy budować dobre domy, i po trzecie, może najważniejsze, aby promować dobrą polską architekturę jednorodzinną. Niech najlepsze realizacje będą wzorem dla wszystkich inwestorów, którzy będą budować swój wymarzony dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.06.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A co dla tych, którzy naharowali się przy cudzych domach (innych obiektach) a sami nie mają tak pięknych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 21.06.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A co dla tych, którzy w zawrotnym tempie budują swoje gniazdka, ale nie zakończą budowy w lipcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 22.06.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 serdecznie dziękujemy za zaproszenie, oczywiście bierzemy udział w konkursie jubileuszowym i będziemy z niecierpliwością oczekiwać na wynikipozdrawiamy Pani Aniu wraz z całą redakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 25.06.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Pomyslimy pomyslimy ale Ci ktorzy nie maja az tyle mamony sa chyba na straconej pozycji bo nie moga sobie pozwolic na Bog wie jakie super domostwa... A moze jeszcze trzeba dodac podzial na wielkosci domkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 01.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Fajna sprawa nareszcie Szanowna Redakcja będzie mogła zamieścić kilka nowych fotek a tak na poważnie to popieram, oczywiście ja ze swoim "mini olbrzymem" nie mam szans, ale trudno NIECH WYGRA NAJLEPSZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 06.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Grazia-Ol napisał: A co dla tych, którzy w zawrotnym tempie budują swoje gniazdka, ale nie zakończą budowy w lipcu ? Przyłączam się do pytania przedmówcy/-czyni. Dla nas nasz domek nawet nie ukończony jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 11.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Właśnie wysłałam moją "Kaśkę". O konkursie dowiedziałam się wczoraj. Nawet nie wiem, czy te zdjęcia będą się nadawały, bo robiłam wszystko w pośpiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.07.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 LuMa napisał: Grazia-Ol napisał: A co dla tych, którzy w zawrotnym tempie budują swoje gniazdka, ale nie zakończą budowy w lipcu ? Przyłączam się do pytania przedmówcy/-czyni. Dla nas nasz domek nawet nie ukończony jest piękny Przysyłać Szansa oczywiście jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts