jareko 20.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No to teraz na chlopski rozum:jesli ta plaszczyzna okna ,od wewnatrz domu przypada w osi sciany to jest dobrze?albo przynajmniej nie najgorzej? np.sciana 36cm.os jest na 18stym cm.Wiec odleglosc od okna do konca otworu okiennego wewnatrz domu powinna wynosic 18scie cm? no niewiemco myslec,bo tak sie smiejesz w tym poscie . badz spokojna - jest dobrze a ja sie smieje bo lubie sie smiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 21.06.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 ........ badz spokojna - jest dobrze a ja sie smieje bo lubie sie smiac No fajnie.Ja tez sie lubie smiac i ciesze sie ,kiedy inni sie smieja,tylko czasem nie wiem kiedy do mnie a kiedy ze mnie .Bo ja czasem tak cos tlumacze,ze kon by sie usmial .Pozdrawiam. Dziekuje Wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts