Gość [email protected] 05.07.2003 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 "Pan" Mieczysław Wiśniewski - Prezes firmy "M" Inwex jest normalnym, bezpardonowym i bezkompromisowym złodziejem i oszustem. Kto chciałby współpracować z firmą tego "Pana" to niech się zastanowi i zaczerpnie u mnie informacji o jego działalności a ściślej o zatrudnianiu ludzi wypłacaniu im pieniędzy za pracę. Mieczysław Wiśniewski w tym temacie jest arcyoszustem, który wykiwał wielu pracowników, których zatrudniał "na czarno" lub rejestrował za małe pieniądze aby niepłacić dużo do ZUS-u i do Urzędu Skarbowego. Dysponuję nazwiskami tych wykiwanych ludzi, sumami niewypłaconych przez Wiśniewskiego pieniędzy.W Nowym Dworze Mazowieckim wykonywał roboty wykończeniowe w budynku komunalnym przy ul. Nałęcza./nota bene Urząd Miasta pożniej do pogonił z budowy/ Tam firma moja ochraniała tę budowę i do chwili obecnej nie otrzymałem od Wiśniewskiego żadnej zapłaty. Od robotników właśnie pracujących na tej budowie jak i od samego kierownika tej budowy / dysponuję nazwiskiem i telefonem komórkowym wiem o wszystkim/ Obecnie w Wydziałe I Cywilnym Sądu Rejonowego w Nowym Dworze Maz trwa postępowania nakazowe, gdzie w trybie nakazowym Sąd polecił wypłacić mi pieniądze i co i nic... Do firmy Wiśniewskiego i jego domu niebawem wkroczy komornik. Piszę to aby przestrzec osoby i firmy szukającym wykonawcy, oraz fachowców szukających pracy"M" Inwex i Wiśniewski nie powinni brać udziału w organizowanych przetargach powinni być wykluczeni zgodnie z art. 19 i 22 ustawy o zamówieniach publicznych a ja postaram się o to aby orzeczenie Sądu w mojej sprawie było w Krajowym Rejestrze Karnym. Jak zdołałem ustalić to Wiśniewski głęboko mam w pewnej części ciała ludzi ich skargi a nawet sprawy kierowane do sądów pracy, ponieważ liczy na to, że sprawy będą ciągnęły się latami, a co niektórzy jego pracownicy zatrudnieni "na czarno" nie mają żadnych dowodów na to, że u niego pracowali chyba, że Sąd uwierzy świadkom. W mojej sprawie jest inaczej mam umowę i nie opłacone faktury. ''POWIDZIAŁEM CI CZŁOWIEKU PROWADZĄC Z TOBĄ KORESPONDENCJĘ, ŻE CI NIE DARUJĘ BĘDĘ ROBIŁ WSZYSTKO ABY LUDZIE DOWIEDZIELI SIĘ O TOBIE I O TWOJEJ FIRMIE PRAWDĘ. NIE POKAZUJ NADAL SWOJEJ FAŁSZYWEJ STRONY INTERNETOWEJ'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.07.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Ale fajna prywatna wojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 wlasnie...po co tylko tutaj...i jednostronnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Uwazam ,ze powinno sie ostrzegac ludzi przed takimi oszustami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 06.07.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 A najgorsze jest to że to nie jedyny przypadek. Trzeba zmienić prawo i karać tak aby nikomu się nie opłacało ani oszukiwać ani kraść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Po cholere komu potrzebne sa te informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Zadasz to pytanie kiedy ciebie wydyma zleceniodawca.Akurat tobie wlasnie ,dom moze budowac p.Wisniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 06.07.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Gościu to idź z tą sprawą do sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bunio 06.07.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Gościu to idź z tą sprawą do sądu Złotko właśnie czytasz, że "sad sadem a sprawiedliwość" no właśnie gdzie ona jest skoro koleś kpi sobie z sadu i kontrachentów. A swoją drogą to NIE ŻYCZĘ Ci nigdy nieuczciwego kontrachenta. Pozdro Jolana. Bunio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts