Anisia3 19.06.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Pomóżcie mki rozplanować podział ścian między tapetę i farbę w salonie. Wymyśliłam sobie, że na jednej ścianie - tej która na rysunku jest na górze - bedzie tapeta. Bardzo chciałabym taką jak ma kasiaR, ale nie wiem czy uda mi isę dostać. Jeśli nie taka to coś bardzo podobnego. Ta tapeta jest biała w czarne kwiatuszki firmy Rasch. Nie chcę jednak tapetować całego salonu. Myślę o farbie morelowej albo brzoskwiniowej, raczej cieniowanej. No i teraz właśnie nie wiem, na których ścianach jeszcze dać tapetę, a które pomalować. Mam zdjęcie planu całego parteru, ale salon jest po lewej stronie. Zresztą łatwo sie zorientować. Pomóżcie, bo oszaleję. http://images20.fotosik.pl/161/784851e1bd8235c6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts