mieczotronix 05.07.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 Czy miał ktoś z czytelników okazję współpracować z tą firmą? Jakie doświadczenia? chodzi o firmę hatek z Pułtuska produkującą prefabrykowane więźby dachowe w systemie firmy Mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 05.07.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 Jedyne, na razie, moje doświadczenie to wstępna wycena od nich - ok 30% wyższa niż z Wielunia - na ten sam dach. Ale ceny, jak to ceny - podlegają negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 06.07.2003 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 u mnie było dokładnie na odwrót: Wieluń o 50 % droższy niż pułtusk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 06.07.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Ja miałem wyceny wstępne. Może gdybym przystąpił do ostatecznych negocjacji, byłoby inaczej. Ale ja jeszcze nie mam nawet fundamentu to co się będę pchać. Pułtusk strasznie zwlekał z odpowiedzią, już straciłem nadzieję, ale się jednak odezwali bez przypominania. Wieluń reagował bardzo szybko. To tyle, co wiem na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 06.07.2003 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Ja miałem wyceny wstępne. Ja też! Może gdybym przystąpił do ostatecznych negocjacji, byłoby inaczej.Ja też jeszcze nie przystąpiłem Ale ja jeszcze nie mam nawet fundamentu to co się będę pchać. Ja też. Ale jak wszystko dobrze pójdźie będę miał za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 06.07.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Szczęściarz! Jeśli będziesz coś mieć więcej, wrzuć jakieś informacje. O firmie hatek chyba jeszcze nic na forum nie było. A w jakiej okolicy budujesz, może z Pułtuska bliżej i transport tańszy, ale żeby 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 08.07.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 A próbowaliście z firmą Partner ze Szczecina ? http://www.partner.szczecin.pl/"Partner" jako jedyna w kraju firma produkuje wiązary z drewna badanego wytrzymałościowo. Z wyceny jaką ostatnio od nich dostałem na wiązary, na nowe osiedle w W-wie - wyglądają na bardzo konkurencyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 no a jak ktoś ma bliżej do Ostrowa Wlkp a konkretnie do Odolanowa, zapraszam http://www.burkietowicz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariop26 18.12.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jeżeli mogę komuś pomóc to nie polecam z góry firmy WIĄZARY BURKIETOWICZ z Odolanowa, firma tylko pozyskać klienta i spierdoli.... więźbę.Pani Adela P. nie jest wstanie ogarnąć tematu a później się wykręca że tego nie ma w umowie. Zakładanie całego dachu zajmują się ludzie którzy coś o dachach wiedzą ale nie do końca, ekipa pan Huberta (nie pamiętam nazwiska) tak zwaliła mi dach że dekarz musiał po nich poprawiać.Jak zgłosiłem reklamację to przyjechał jakiś dyrektor na budowę, odpicowany i wylansowany nie znający się na temacie i podpytujący co zostało przysłowiowo "spieprzone" Pan Tomasz N. nie wiadomo od czego który nie mający pojęcia o rzeczy.Tak więc ze swojej autopsji NIE POLECAM tej firmy ponieważ poprawki przez dekarza wyniosły mnie dodatkowo około 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts