Munch 20.06.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Czy ktoś się orientuje czy bez pozwolenia na budowę mogę dokonać uzbrojenia działki poprzez wykonanie przyłacza do sieci wodociągowej biegnącej w pobliżu mojej działki budowlanej? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 20.06.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Nie orientuję się, ale sądzę, że nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof_b 20.06.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Nie ma problemu . Ja wykonywałem przyłącze wod-kan przed pozwoleniem na budowę . Potrzebujesz projekt ,uzgodnienia , zgłaszasz do wydziału budownictwa i po 30 dniach można robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 20.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 pewnie że możesz sobie podciągnąc wode, zanim zrobisz pozwolenie..ale że muszę zgłaszać do Wydziału budownictwa ...to tego nie wiedziałam...ot...dobrze że wlazłam tutaj poczytać....holercia----- te papierki,,,,, ile jeszcze?? chcieliśmy około 10.07 mieć juz wodę na działce a tu nici....bo te 30dni, a najwcześniej jutro polecę na to zgłoszenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof_b 20.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Wodę i kanalizację robisz na zgłoszenie . Czekasz 30 dni i można działać .Ale potem przy pozwoleniu na budowę od razu masz prawomocne - przynajmiej ja tak miałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts