Agduś 20.06.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ogłoszenie grzecznościowe - działkę sprzedaje moja przyjaciółka. Oto, co mi napisała na jej temat:"Pow. działki 2321 m2, miejscowość: Nadolice Wielkie (10KM od Wrocławia), w pobliżu: lasy, stadnina koni, miejsce, gdzie powstaje osiedle domków jednorodzinnych. Cena 400 tys. Możliwość podziału działki na 2 lub 3 części. Jest: prąd budowlany (prąd "normalny" będzie za około rok - jest zapłacone), wodociąg, TP S.A., kanalizacja - jest zapłacona (będzie za 2-3 lata), droga dojazdowa - jest zapłacona (będzie za mieciąc - góra 2 miesiące), na pewno nie będzie gazu. Podatek od nieruchomości zapłacony do końca 2007 roku. Jest pozwolenie na budowę. Projekt domu - "GRATIS". Jest nawet zarejestrowany dziennik budowy."Podział działki i zakup tylko jej części nie wchodzi w grę - wszystko albo nic.Zainteresowanym podam numer telefonu właścicielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2007 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Zapomniałam dodać, ze w grę wchodzi też możliwość zamiany tej działki na mieszkanie we Wrocławiu (też z dopłatą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Podciągam, bo działka została podzielona na dwie części i można je kupować osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 29.05.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Agduś - wrzuć to może tutaj : http://forum.muratordom.pl/grupa-wroclawska-dzialki,t54419-2340.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzięki za podpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts