Ushi 21.06.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam, Jestem na etapie pochłaniania wszelkich informacji związanych z budową, i co jest zrozumiałe, interesują mnie również ceny różnych materiałów budowlanych. Spodobał mi się jeden projekt z Archonu i posługując sie zestawieniem materiałów kombinuję nad cenami poszczególnych pozycji z listy. Na razie jestem w lekkim szoku z cenami , ale może to minie... Niestety nie jestem w stanie w tej chwili zwrócic się bezpośrednio do hurtowni, a w Internecie jakoś skromnie piszą o cenach. Na forum też nic nie znalazłem... Interesuje mnie, tak jak wspomniałem w temacie postu, cena (za kg) zapraw cementowych do murowania i fugowania ścian, a mianowicie: - Maxit Therm 815 ciepłochronna - Optiroc M-Blok do bloczków keramzytobetonowych A tak przy okazji, po ile chodzą teraz bloczki keramzytobetonowe 11.5, 24 i 36.5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts