Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASTRÓJ...

Recommended Posts

Nastrój. Raz lepszy, raz gorszy, czasami w ogóle brak nastroju. Zmęczenie, znudzenie i inne takie tam nas dopadają czy tego chcemy czy nie.

Napisz o tym co Cię gryzie, wkurza, albo wprost przeciwnie co Cię wprowadziło w dobry nastrój. Albo po prostu co masz w planach np na dzisiejszy wieczór :)

• Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wstałam zmęczona, moje dziecko w nocy nie dało mi spać. Kawa musi mnie dzisiaj trzymać na nogach. Była jedna będzie druga, jak nie pomoże będzie trzecia :-? Na szczęście pogoda nie spłatała dzisiaj psikusa i jest pięknie.

Po południu pojedziemy na budowę, mimo, że za dużo się nie dzieje to i tak sie cieszę, że jadę. Ta moja wyobraźnia, oj działa działa - już mieszkam...w moich marzeniach :D

A mnie wykończyła wczoraj informacja z banku :-?

Pan analityk powiedział mi, że: pracodawca nie potwiedza mojego zatrudnienia :o :x :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:

11 lat tam pracuję, umowa na czas nieokreślony :roll:

Pani sekretarka twierdzi, że nic takiego nie mówiła :-?

Mam doła :(

Mój nastrój w skali od 0 do 10 wynosi - 10 :cry:

Kaśka, ale przecież takie coś da się odkręcić. Zostawiłas to czy walczysz z nimi? Mnie podłamało ostatnio to, że na budowę domu z wykończeniem wyjdzie nam o wiele więcej kasy niż przewidywaliśmy...

No muszę zawalczyć, ale jak???????

kazali wyciągi z banku z przelewem wypłaty dać i jakieś inne zaświadczenia jeszcze.

I wtedy się zastanowią :(

A mnie wykończyła wczoraj informacja z banku :-?

Pan analityk powiedział mi, że: pracodawca nie potwiedza mojego zatrudnienia :o :x :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:

11 lat tam pracuję, umowa na czas nieokreślony :roll:

Pani sekretarka twierdzi, że nic takiego nie mówiła :-?

Mam doła :(

Mój nastrój w skali od 0 do 10 wynosi - 10 :cry:

Co to k...a znaczy nie potwierdza zatrudnienia ? :evil:

Przecież są kwity że pensję bierzesz , masz odprowadzany ZUS .

Kaśka, ja właśnie jestem po przejściach z PKO BP. Zwiększałam kredyt, dzięki forumowej koleżance Oli dowiedziałam się, że moje papiery zostały przetrzymane w oddziale. Sprawa oparła się o dyrektora oddziału i przełożonych z B-szczy. Dziś pieniądze mam już na koncie. Jednak taka nerwówka, że szok. Po pierwsze ostro postaw sprawę, że chcesz się widzieć z analitykiem i wyjaśnić z kim rozmawiał(a) o dnośnie Twojego zatrudnienia, ostre wejście do dyr. banku, że wypraszasz sobie takiego braku kompetencji pracowników...itd....

No czujesz Maxi?????

Nie potwierdzają i już. Bank tak twierdzi. Sekreterka mówi co innego.

Rzygać mi się chce, :cry:

To może poproś sekretarkę żeby jszcze raz taki kwit wystawiła i sama go dostarcz bankowi ? :roll:

Kaśka, ja właśnie jestem po przejściach z PKO BP. Zwiększałam kredyt, dzięki forumowej koleżance Oli dowiedziałam się, że moje papiery zostały przetrzymane w oddziale. Sprawa oparła się o dyrektora oddziału i przełożonych z B-szczy. Dziś pieniądze mam już na koncie. Jednak taka nerwówka, że szok. Po pierwsze ostro postaw sprawę, że chcesz się widzieć z analitykiem i wyjaśnić z kim rozmawiał(a) o dnośnie Twojego zatrudnienia, ostre wejście do dyr. banku, że wypraszasz sobie takiego braku kompetencji pracowników...itd....

Chyba tak zrobię, tylko nerwy mi się uspokoją, bo mogłoby dojść chyba do rękoczynów :roll:

Coś ostatnio nerwowa jestem :-?

No czujesz Maxi?????

To może poproś sekretarkę żeby jszcze raz taki kwit wystawiła i sama go dostarcz bankowi ? :roll:

Kwit jest ok, tylko oni go sprawdzają dzwoniąc do pracodawcy.

Burdel na kółkach, a winnego nie ma :evil:

No czujesz Maxi?????

No to pewnie komuś w banku sie pop...liło :evil:

I nie chce sie do tego przyznać :evil:

Kwit jest ok, tylko oni go sprawdzają dzwoniąc do pracodawcy.

Burdel na kółkach, a winnego nie ma :evil:

No to pewnie komuś w banku się pop...liło i teraz nie che się do tego przyznać :evil:

Aga ma rację , trzeba kuć żelazo póki gorące .

Na pewno wszystko będzie dobrze ale co przeszłąś to tylko Ty sama wiesz :-?