Ola i Krzysiek 21.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Nastrój. Raz lepszy, raz gorszy, czasami w ogóle brak nastroju. Zmęczenie, znudzenie i inne takie tam nas dopadają czy tego chcemy czy nie. Napisz o tym co Cię gryzie, wkurza, albo wprost przeciwnie co Cię wprowadziło w dobry nastrój. Albo po prostu co masz w planach np na dzisiejszy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.06.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Wstałam zmęczona, moje dziecko w nocy nie dało mi spać. Kawa musi mnie dzisiaj trzymać na nogach. Była jedna będzie druga, jak nie pomoże będzie trzecia Na szczęście pogoda nie spłatała dzisiaj psikusa i jest pięknie. Po południu pojedziemy na budowę, mimo, że za dużo się nie dzieje to i tak sie cieszę, że jadę. Ta moja wyobraźnia, oj działa działa - już mieszkam...w moich marzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Marzenia się szybko spełnią , zobaczysz A ja dzisiaj z sąsiadami będę witać początek lata Ale to dopiero wieczorkiem , teraz gnam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 eeeeej...Sąsiadka, a co to za podły nastrój? Myślę, że to pogoda nieźle wykańcza...i małych i dużych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A mnie wykończyła wczoraj informacja z banku Pan analityk powiedział mi, że: pracodawca nie potwiedza mojego zatrudnienia 11 lat tam pracuję, umowa na czas nieokreślony Pani sekretarka twierdzi, że nic takiego nie mówiła Mam doła Mój nastrój w skali od 0 do 10 wynosi - 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.06.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Kaśka, ale przecież takie coś da się odkręcić. Zostawiłas to czy walczysz z nimi? Mnie podłamało ostatnio to, że na budowę domu z wykończeniem wyjdzie nam o wiele więcej kasy niż przewidywaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Kaśka, ale przecież takie coś da się odkręcić. Zostawiłas to czy walczysz z nimi? Mnie podłamało ostatnio to, że na budowę domu z wykończeniem wyjdzie nam o wiele więcej kasy niż przewidywaliśmy... No muszę zawalczyć, ale jak??????? kazali wyciągi z banku z przelewem wypłaty dać i jakieś inne zaświadczenia jeszcze. I wtedy się zastanowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A mnie wykończyła wczoraj informacja z banku Pan analityk powiedział mi, że: pracodawca nie potwiedza mojego zatrudnienia 11 lat tam pracuję, umowa na czas nieokreślony Pani sekretarka twierdzi, że nic takiego nie mówiła Mam doła Mój nastrój w skali od 0 do 10 wynosi - 10 Co to k...a znaczy nie potwierdza zatrudnienia ? Przecież są kwity że pensję bierzesz , masz odprowadzany ZUS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Co to k...a znaczy nie potwierdza zatrudnienia ? Przecież są kwity że pensję bierzesz , masz odprowadzany ZUS . No czujesz Maxi????? Nie potwierdzają i już. Bank tak twierdzi. Sekreterka mówi co innego. Rzygać mi się chce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.06.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Kaśka, ja właśnie jestem po przejściach z PKO BP. Zwiększałam kredyt, dzięki forumowej koleżance Oli dowiedziałam się, że moje papiery zostały przetrzymane w oddziale. Sprawa oparła się o dyrektora oddziału i przełożonych z B-szczy. Dziś pieniądze mam już na koncie. Jednak taka nerwówka, że szok. Po pierwsze ostro postaw sprawę, że chcesz się widzieć z analitykiem i wyjaśnić z kim rozmawiał(a) o dnośnie Twojego zatrudnienia, ostre wejście do dyr. banku, że wypraszasz sobie takiego braku kompetencji pracowników...itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Co to k...a znaczy nie potwierdza zatrudnienia ? Przecież są kwity że pensję bierzesz , masz odprowadzany ZUS . No czujesz Maxi????? Nie potwierdzają i już. Bank tak twierdzi. Sekreterka mówi co innego. Rzygać mi się chce, To może poproś sekretarkę żeby jszcze raz taki kwit wystawiła i sama go dostarcz bankowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Kaśka, ja właśnie jestem po przejściach z PKO BP. Zwiększałam kredyt, dzięki forumowej koleżance Oli dowiedziałam się, że moje papiery zostały przetrzymane w oddziale. Sprawa oparła się o dyrektora oddziału i przełożonych z B-szczy. Dziś pieniądze mam już na koncie. Jednak taka nerwówka, że szok. Po pierwsze ostro postaw sprawę, że chcesz się widzieć z analitykiem i wyjaśnić z kim rozmawiał(a) o dnośnie Twojego zatrudnienia, ostre wejście do dyr. banku, że wypraszasz sobie takiego braku kompetencji pracowników...itd.... Chyba tak zrobię, tylko nerwy mi się uspokoją, bo mogłoby dojść chyba do rękoczynów Coś ostatnio nerwowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Co to k...a znaczy nie potwierdza zatrudnienia ? Przecież są kwity że pensję bierzesz , masz odprowadzany ZUS . No czujesz Maxi????? Nie potwierdzają i już. Bank tak twierdzi. Sekreterka mówi co innego. Rzygać mi się chce, To może poproś sekretarkę żeby jszcze raz taki kwit wystawiła i sama go dostarcz bankowi ? Kwit jest ok, tylko oni go sprawdzają dzwoniąc do pracodawcy. Burdel na kółkach, a winnego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.06.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 nie czekaj aż się uspokoisz, bo to nic nie da. Idź i załatwiaj sprawę na gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Co to k...a znaczy nie potwierdza zatrudnienia ? Przecież są kwity że pensję bierzesz , masz odprowadzany ZUS . No czujesz Maxi????? Nie potwierdzają i już. Bank tak twierdzi. Sekreterka mówi co innego. Rzygać mi się chce, To może poproś sekretarkę żeby jszcze raz taki kwit wystawiła i sama go dostarcz bankowi ? No to pewnie komuś w banku sie pop...liło I nie chce sie do tego przyznać Kwit jest ok, tylko oni go sprawdzają dzwoniąc do pracodawcy. Burdel na kółkach, a winnego nie ma No to pewnie komuś w banku się pop...liło i teraz nie che się do tego przyznać Aga ma rację , trzeba kuć żelazo póki gorące . Na pewno wszystko będzie dobrze ale co przeszłąś to tylko Ty sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 nie czekaj aż się uspokoisz, bo to nic nie da. Idź i załatwiaj sprawę na gorąco. Tak mówisz??? A jak nie zdzierżę i rzucem mięsem albo torebką w kogoś Już się wygadałam, troszkę mi lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.06.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 słuchaj, jeśli będziesz zwlekać to wyjdą z założenia, że Ci nie zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 21.06.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Może to jakaś sekretarka-szparka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.06.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Kaskamaciej - trzeba zaczac od najprostszego - zapytaj tego z banku, kto z Twojej firmy nie potwierdzil i dopiero szukaj winnego - moze on nie rozmawila z sekretarka? Na moje oko wyglada, ze nie chcialo mu sie dzownic i walnal sobie taki "tekscik" - niezly zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.06.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 ktoś zad...pcył w Twojej firmie, jego spuść ze schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts