frosch 05.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Marjucha, dawaj..... Chyba jednak nie potrafię... Ja tylko Froschkę potrafię wkurzyć masz talent , probuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.07.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Czwarty dzień leje, leje, leje... znaczy się deszcz pada. Mój nastrój też "pada" na ... Psy wyją, dzieci krzyczą... Mam dużo czasu na myślenie Ale ja mam dzisiaj nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ku&^^%$#@!$ co z tą pogodą ! Mąż od poniedziałku ma urlop a tu taka lipa ! Chcieliśmy sobie gdzieś wyskoczyć z dzieckiem chociaż na kilka dni ale z taką beznadziejną mokrą, zimną, wietrzną, siąpiącą pogodę to nawet się planować nie chce Zaraz też muszę kawkę wypić - może mi się polepszy A ze słodyczowych odkryć ostatnio "wynalazłam" milky way Ameo - pyszne!delikatne i chrupiące ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 dajcie mi jakiś przepis jak się obudzić i w miarę normalnie funkcjonować...siedzę w biurze i przysypiam...już cały tydzień tak jest...aż mi wstyd, bo siedzę przy biurku i głowa leci mi na dól.P.S. Kawa nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.07.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 agnieszka - wyjdź na świeże powietrze i zrób 10 "pajacyków" Powinno pomóc To metoda mojego taty, który jeźdźi w przewozach międzynarod. i jak jest bardzo zmęczony i głowa mu leci to staje na parking i tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.07.2007 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 dajcie mi jakiś przepis jak się obudzić i w miarę normalnie funkcjonować...siedzę w biurze i przysypiam...już cały tydzień tak jest...aż mi wstyd, bo siedzę przy biurku i głowa leci mi na dól. P.S. Kawa nie pomaga... Aga co sie z Tobą dzieje?! Czy Ty w ogóle nie sypiasz? Czy nowe miejsce tak kiepsko na Twój sen wpływa? A co do deszczu to rzeczywiście kiepska sprawa. Ale podobno od jutra ma się pogoda poprawić więc Arcobaleno jest szansa na wyjazd Kiedyś ktoś w pracy mi powiedział jak wróciłam z urlopu a pogode miała kiepską: "Każdy ma taki urlop na jaki sobie zasłużył" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 własnie chodzi o to, że spię...trochę mniej niż zwykle, ale śpię spokojnym snem.... mam tragicznie niskie ciśnienie i ta pogoda mnie wykańcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 My niskociśnieniowcy, mamy przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.07.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 dajcie mi jakiś przepis jak się obudzić i w miarę normalnie funkcjonować...siedzę w biurze i przysypiam...już cały tydzień tak jest...aż mi wstyd, bo siedzę przy biurku i głowa leci mi na dól. P.S. Kawa nie pomaga... jedziesz do biura i z biura na rowerze.....zaręczam Cię, ze nie będzie Ci się chciało w dzień spać ja mam cisnienie 90/60 na codzień i spoko:) niskocisnieniowcy za to nie mają tych no.......wysokich cisnień czy jak tam:) a co do kawy..zauwazyłam, ze po 2 tygodniach odwyku jak w malignie przestawało sie chciec spać w dzień....może trzeba rzucic kawusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a małą do żłobka dostarczę na bagażniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.07.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a małą do żłobka dostarczę na bagażniku? do żłobka będzie lekko ciężej ale juz do przedszkola jak najbardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a małą do żłobka dostarczę na bagażniku? Wtedy gwarantuję, że nie będzie Ci się chciało spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 wiem...ale dziennie miałabym jakieś 25 km....nieźle by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Po roku, to w wyścigu jakimś byś mogła startnąć a i uda silne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 06.07.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja też woziłam moja córcie do przedszkola na roweże ,poduszka na bagażnik i heja ...tyle ze ja mam niecałe 4 km Aga raz wyśpij się do syta ,wcześniej zaraz po dobranocce razem z Sylwią hop do łózeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.07.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ja się przyznam, ze wlasnie przed chwilą po przejsciach budowlanych ZASNĘŁAM NA STYROPIANIE na budowie....tak jakos miło było połozyc sie na chwileczkę na styropku i oglądac pędzące chmury i one tak przeskakiwały przez płot, jedna, druga, trzecia...i dobranoc:)i nastrój od razu lepszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Chociaż dzisiaj cały dzień pada (niby przelotnie ) to u mnie jakoś lepiej. Ciśnienie poszło w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.07.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 niepo prostu jest sobota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Beeeeeeeeeeeee, a jutro tylko niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.07.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 z piątku na sobotę i soboty na niedzielę spałam po 10 godzin jeńki...ale dobrze śpi się w nowym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts