Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASTRÓJ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ku&^^%$#@!$ co z tą pogodą !

Mąż od poniedziałku ma urlop a tu taka lipa ! :evil:

Chcieliśmy sobie gdzieś wyskoczyć z dzieckiem chociaż na kilka dni ale z taką beznadziejną mokrą, zimną, wietrzną, siąpiącą pogodę to nawet się planować nie chce :roll:

Zaraz też muszę kawkę wypić - może mi się polepszy :wink:

A ze słodyczowych odkryć ostatnio "wynalazłam" milky way Ameo - pyszne!delikatne i chrupiące ! :D

dajcie mi jakiś przepis jak się obudzić i w miarę normalnie funkcjonować...siedzę w biurze i przysypiam...już cały tydzień tak jest...aż mi wstyd, bo siedzę przy biurku i głowa leci mi na dól.

P.S. Kawa nie pomaga...

Aga co sie z Tobą dzieje?! Czy Ty w ogóle nie sypiasz? Czy nowe miejsce tak kiepsko na Twój sen wpływa?

A co do deszczu to rzeczywiście kiepska sprawa. Ale podobno od jutra ma się pogoda poprawić więc Arcobaleno jest szansa na wyjazd :wink:

Kiedyś ktoś w pracy mi powiedział jak wróciłam z urlopu a pogode miała kiepską: "Każdy ma taki urlop na jaki sobie zasłużył" :wink: :wink: :wink:

dajcie mi jakiś przepis jak się obudzić i w miarę normalnie funkcjonować...siedzę w biurze i przysypiam...już cały tydzień tak jest...aż mi wstyd, bo siedzę przy biurku i głowa leci mi na dól.

P.S. Kawa nie pomaga...

jedziesz do biura i z biura na rowerze.....zaręczam Cię, ze nie będzie Ci się chciało w dzień spać

ja mam cisnienie 90/60 na codzień i spoko:)

niskocisnieniowcy za to nie mają tych no.......wysokich cisnień czy jak tam:)

a co do kawy..zauwazyłam, ze po 2 tygodniach odwyku jak w malignie przestawało sie chciec spać w dzień....może trzeba rzucic kawusie

ja się przyznam, ze wlasnie przed chwilą po przejsciach budowlanych ZASNĘŁAM NA STYROPIANIE na budowie....

tak jakos miło było połozyc sie na chwileczkę na styropku i oglądac pędzące chmury i one tak przeskakiwały przez płot, jedna, druga, trzecia...i dobranoc:)

i nastrój od razu lepszy:)