Gość elutek 31.07.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 31.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 nie lubisz siostrzeńca? Lubię! Są już tydzień. Zgadnijcie, co robi 2 kuzynów, którzy widują się 2 razy w roku? We wiosce z jeziorem i lasem za oknem. Taaaaak, zgadliście. Siedzą w internecie i ściągają muzykę i filmy, w takich ilościach, jakich do końca życia nie wysłuchają i nie obejrzą. Oraz grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 nie lubisz siostrzeńca? Lubię! Są już tydzień. Zgadnijcie, co robi 2 kuzynów, którzy widują się 2 razy w roku? We wiosce z jeziorem i lasem za oknem. Taaaaak, zgadliście. Siedzą w internecie i ściągają muzykę i filmy, w takich ilościach, jakich do końca życia nie wysłuchają i nie obejrzą. Oraz grają. Hm - moze to norma i nalezalo by sie martwic gdyby latali po lesie? Nie wiem - nie mam siostrzencow z ktorymi utrzymywalabym kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.08.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 oje dziecko wczoraj razem z mężem i specami od kostki przekopywała działkę. Przyszła umorusana z uśmiechem na twarzy: mamusiu, bo ja pomagam panom i tacie, bo oni nie mają tyle siły co ja Po kąpaniu zasnęła praktycznie po przyłożeniu głowy do poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 11.08.2007 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Pozdrowienia z weekendowego wypadu do Kołobrzegu Uwielbiam tu przyjeżdżać Zuzia chodzi do wielkiej piaskownicy i robi wieeelkie "baby" Ale wielka woda jakoś jej nie pociąga. No to zmykam stąd i idę wypoczywać dalej , bo jutro niestety wracamy do Torunia http://images23.fotosik.pl/54/717fde7d18a95e54.jpg No i pyszną rybkę dzisiaj wsuwaliśmy mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts