Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASTRÓJ...

Recommended Posts

Dzwoniłam :x :x :evil: :evil:

Tego pana nie ma, a pani przy telefonie powiedziała, że skoro on tak swierdził, to tak JEST!!!!!!!!!!!! :o :o :o :x :evil:

Zapytałam więc , czy ten pan może jeszcze raz zadzwonić lub ewentualnie moja sekretarka zadzwoni. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI :o :o :o

:roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam dziś podły..taki jak wczoraj albo i gorszy...

Długo szukałam pracy, załapałam się do takiej "od biedy" :roll: ale jest tak beznadziejnie, ze szukam dalej...wczoraj było juz tak bliziuteńko...ale jestem druga...fakt - na 17 osób - prawie mogę byc z siebie dumna :roll: ale co mi z tego :-?

Wczoraj żaliłam się siostrze, że ja już nie mogę sie doczekać kiedy wyjdę "na prostą" a ona mnie skwitowała, że rzeczywiście jestem na takim zakręcie życiowym,że tylko isc w pole rozbić łeb o kamień (jak to moja mama mówi :lol: ) :o :roll: :wink:

No fakt...

...ale czy to tak wiele, że chcę mieć normalną, satysfakcjonujacą (w miarę) i nie narażającą na ciągłe stresy i straty materialne( :o :evil: ) pracę?

Ja mam dziś podły..taki jak wczoraj albo i gorszy...

Długo szukałam pracy, załapałam się do takiej "od biedy" :roll: ale jest tak beznadziejnie, ze szukam dalej...wczoraj było juz tak bliziuteńko...ale jestem druga...fakt - na 17 osób - prawie mogę byc z siebie dumna :roll: ale co mi z tego :-?

Wczoraj żaliłam się siostrze, że ja już nie mogę sie doczekać kiedy wyjdę "na prostą" a ona mnie skwitowała, że rzeczywiście jestem na takim zakręcie życiowym,że tylko isc w pole rozbić łeb o kamień (jak to moja mama mówi :lol: ) :o :roll: :wink:

No fakt...

...ale czy to tak wiele, że chcę mieć normalną, satysfakcjonujacą (w miarę) i nie narażającą na ciągłe stresy i straty materialne( :o :evil: ) pracę?

Widzę że nie jestem odosobniona. Z humorem i problemami z pracą a właściwie brakiem jednego i drugiego.

Dobrze że mam wyrozumiałego męża. Ale mi dzisiaj powiedział że gdyby mnie nie kochał to chyba by uciekł bo wszystkich gryzę taki mam humor :evil: :oops:

Witam i wpraszam się do "Klubu Badziewnego Natroju". Mój mąż cieszy się niezmiernie, że jest 300 km stąd, bo uchroni się, jak to On ujął, od "przykrych następstw bicia przeze mnie rekordu (kolejnego) plucia jadem". Sympatyczny facet, nie powiem.Do d..y z tym wszystkim :evil:

Elutek, kochana.....nie kracz :wink: :lol:

Dziś, jak co rano, poszłam do pobliskiego sklepu zrobić zakupy (Ola - do Jowisza :lol: ) Panie na dziale mięsnym patrzą na mnie tak jakoś dziwnie...pytam co się stało. A jedna z nich, że....bardzo źle wyglądam.... :roll: :o Ładna pociecha w piątkowy ranek. Moja wina, że ostatnie dwa tygodnie śpię po 3-4 godziny na dobę? Buuudowa....