kaśka maciej 21.06.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dzwoniłam Tego pana nie ma, a pani przy telefonie powiedziała, że skoro on tak swierdził, to tak JEST!!!!!!!!!!!! Zapytałam więc , czy ten pan może jeszcze raz zadzwonić lub ewentualnie moja sekretarka zadzwoni. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.06.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 kierunek dyrektor...pieszo lub samochodem. nie przez telefon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 kierunek dyrektor...pieszo lub samochodem. nie przez telefon! Na to wychodzi. Tylko tam trza się umówić. Ale trudno. No jaj se ze mnie robić nie będą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.06.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 dla rozladowania atmosfery zapytam: Ola - a na jaki stroj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 dla rozladowania atmosfery zapytam: Ola - a na jaki stroj o właśnie strój jutro idę na rozdanie świadectw do mojego pierworodnego w co się ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.06.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 dla rozladowania atmosfery zapytam: Ola - a na jaki stroj o właśnie strój jutro idę na rozdanie świadectw do mojego pierworodnego w co się ubrać opalacze odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 opalacze odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 opalacze odpadają no i na to czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 opalacze odpadają no i na to czekałem dziękuję ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.06.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 opalacze odpadają no i na to czekałem dziękuję ci bardzo nie zamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.06.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ja mam dziś podły..taki jak wczoraj albo i gorszy... Długo szukałam pracy, załapałam się do takiej "od biedy" ale jest tak beznadziejnie, ze szukam dalej...wczoraj było juz tak bliziuteńko...ale jestem druga...fakt - na 17 osób - prawie mogę byc z siebie dumna ale co mi z tego Wczoraj żaliłam się siostrze, że ja już nie mogę sie doczekać kiedy wyjdę "na prostą" a ona mnie skwitowała, że rzeczywiście jestem na takim zakręcie życiowym,że tylko isc w pole rozbić łeb o kamień (jak to moja mama mówi ) No fakt... ...ale czy to tak wiele, że chcę mieć normalną, satysfakcjonujacą (w miarę) i nie narażającą na ciągłe stresy i straty materialne( ) pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.06.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Po całym dniu padam na twarz. Zmęczona jak cholera, jakbym w kamieniołomie pracowała. Zaraz myju, myju i idę spać, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ja mam dziś podły..taki jak wczoraj albo i gorszy... Długo szukałam pracy, załapałam się do takiej "od biedy" ale jest tak beznadziejnie, ze szukam dalej...wczoraj było juz tak bliziuteńko...ale jestem druga...fakt - na 17 osób - prawie mogę byc z siebie dumna ale co mi z tego Wczoraj żaliłam się siostrze, że ja już nie mogę sie doczekać kiedy wyjdę "na prostą" a ona mnie skwitowała, że rzeczywiście jestem na takim zakręcie życiowym,że tylko isc w pole rozbić łeb o kamień (jak to moja mama mówi ) No fakt... ...ale czy to tak wiele, że chcę mieć normalną, satysfakcjonujacą (w miarę) i nie narażającą na ciągłe stresy i straty materialne( ) pracę? Widzę że nie jestem odosobniona. Z humorem i problemami z pracą a właściwie brakiem jednego i drugiego. Dobrze że mam wyrozumiałego męża. Ale mi dzisiaj powiedział że gdyby mnie nie kochał to chyba by uciekł bo wszystkich gryzę taki mam humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam i wpraszam się do "Klubu Badziewnego Natroju". Mój mąż cieszy się niezmiernie, że jest 300 km stąd, bo uchroni się, jak to On ujął, od "przykrych następstw bicia przeze mnie rekordu (kolejnego) plucia jadem". Sympatyczny facet, nie powiem.Do d..y z tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 21.06.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dziś pogoda jakaś taka...padłem wieczorem na kanapę ,choć zdarza mi się to rzadko. Ale nastruj jak zwykle bojowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.06.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.06.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Elutek, kochana.....nie kracz Dziś, jak co rano, poszłam do pobliskiego sklepu zrobić zakupy (Ola - do Jowisza ) Panie na dziale mięsnym patrzą na mnie tak jakoś dziwnie...pytam co się stało. A jedna z nich, że....bardzo źle wyglądam.... Ładna pociecha w piątkowy ranek. Moja wina, że ostatnie dwa tygodnie śpię po 3-4 godziny na dobę? Buuudowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.06.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 U mnie dzisiaj słoneczko, juz mi przeszło chyba jestem meteopatką I moge się z wami podzielic. Chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 może byc takie? http://student.wszia.edu.pl/~mm2/sloneczko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts