Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASTRÓJ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja uwielbiam deszcz!!! :)

A wczoraj w nocy byla cuuuudna burza - na zmiane siedzialam z nosem przyklejonym do szyby i chowalam sie pod łózko (ze strachu :))

Plus zaszalalam i kupilam sobie 2 opakowania kinder Bueno (orzechowe) - wiem ze mam reflex ale wlasnie je odkryłam . Mniam :)

To tygryski lubia najbardziej :)

A ja uwielbiam deszcz!!! :)

A wczoraj w nocy byla cuuuudna burza - na zmiane siedzialam z nosem przyklejonym do szyby i chowalam sie pod łózko (ze strachu :))

Plus zaszalalam i kupilam sobie 2 opakowania kinder Bueno (orzechowe) - wiem ze mam reflex ale wlasnie je odkryłam . Mniam :)

To tygryski lubia najbardziej :)

i wszystko sama :roll: ?Troche mi Ciebie żalllll.Deszcz bije w szyby za oknem niebo sie przecina białymi kreskami,,,a ty sama pod łóżkiem :cry: :cry: Nie mogłaś zadzwonić :evil: :wink: Przecież bym przyjechał :lol: :lol: :lol: :wink:

cmok :oops:

masz jeszcze te wafelki pod wyrkiem??? :p :wink:

ns - ja nie rzucam wafelkow pod łózko! :o :lol:

a co do "sama"- czasem lubie być sama :) zwlaszcza jak jest burza - wtedy sie bardziej mozna bac :D

Nie opowiadaj mi tu "bleblekow".Najlepiej to sie boi we dwoje :lol: :wink: i zwłaszcza ja pierony wala niemiłosiernie w transformator obok naszego domu.Komuś mus pokazać strach w oczkach.?? a wtedy:[/b]Ciemno wszędzie zimno wszedzie ..co to bedzie ?co to bedzie? :o :roll: :wink:

a mnie dziś w nocy złapał tak przeraźliwy skurcz nogi, że swoim krzykiem obudziłam...psy sąsiada, które zaczęły ostro szczekać :wink: Myślałam, że się...z bólu...na szczęście mąż był dziś w domu i rozmasowł mi nogę, bo dosłownie gryzłam poduszkę z bólu :-?

Tak to jest, jak organizm nieprzyzwyczajony i nagle dostaje hektolitry kawy wypłukując przy okazji magnez. W drodze do pracy kupiłam sobie taki musujący. Mam nadzieję, że pomoże....

a mnie dziś w nocy złapał tak przeraźliwy skurcz nogi, że swoim krzykiem obudziłam...psy sąsiada, które zaczęły ostro szczekać :wink: Myślałam, że się...z bólu...na szczęście mąż był dziś w domu i rozmasowł mi nogę, bo dosłownie gryzłam poduszkę z bólu :-?

Tak to jest, jak organizm nieprzyzwyczajony i nagle dostaje hektolitry kawy wypłukując przy okazji magnez. W drodze do pracy kupiłam sobie taki musujący. Mam nadzieję, że pomoże....

typowe...

znaczy sie typowy objaw, fakt ze boli jak cholera :)

kup taki z wit B6 i z duza zawartoscia magnezu (nie wiem czy musujacy to najlepszy wybor - sprawdz na opak) i kup potas bo skurcze to zwykle brak tych dwoch %

Zielonooka, mam taki zamiar, ale o 7 rano to apteki u nas zamknięte. Pojadę po pracy. A w tej chwili zaparzyłam sobie...kawę...normalną, sypaną, której nie cierpię, ale inc innego mnie nie obudzi. Co można zrobić, żeby skutecznie podnieść ciśnienie?

Zielonooka, mam taki zamiar, ale o 7 rano to apteki u nas zamknięte. Pojadę po pracy. A w tej chwili zaparzyłam sobie...kawę...normalną, sypaną, której nie cierpię, ale inc innego mnie nie obudzi. Co można zrobić, żeby skutecznie podnieść ciśnienie?

nie wiem ja mam wrecz "podrecznikowe" 120/80 a kawe pije rano bo sie uzaleznilam :)

Jak chcesz to mogę Cię porządnie wkurzyć :lol: :lol:

Jak chcesz to mogę Cię porządnie wkurzyć :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

aga , zimny prysznic 8) ..brrr :wink:

Dziś leżenie w łózku było do 9:30. No nie mogłam się wczesniej podnieść, żadne siły nie pomogly :wink: Ale pocieszające jest to, że gardło już nie boli, a z nosa tylko małe kapu kap. Takie niegroźne. Czyli nie jest źle.

Zaraz musze skiknąć do sklepu, bo mleka do kawy nie mam :o. No i potem musowo kawa. Zielonooka, ja też z tych uzaleznionych od kawy :wink: