joan 04.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ja się ciesze że pada (na razie) - nowa trawka rośnie w oczach :lol:wysiłek nie został zmarnowany... A moje dzieci wyjechały na wakacje nad morze z dziadkami (teraz to dopiero będziemy z mężem niegrzeczni.... - wolna chata, chipsy, coca-cola ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ja uwielbiam deszcz!!! A wczoraj w nocy byla cuuuudna burza - na zmiane siedzialam z nosem przyklejonym do szyby i chowalam sie pod łózko (ze strachu ) Plus zaszalalam i kupilam sobie 2 opakowania kinder Bueno (orzechowe) - wiem ze mam reflex ale wlasnie je odkryłam . Mniam To tygryski lubia najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.07.2007 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 kupilam sobie 2 opakowania kinder Bueno (orzechowe) Zielonooka jedno opakowanie to rozumiem, ale dwaaaa??? Toż to rozpusta w biały dzień http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 kupilam sobie 2 opakowania kinder Bueno (orzechowe) Zielonooka jedno opakowanie to rozumiem, ale dwaaaa??? Toż to rozpusta w biały dzień http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/wink.gif rozpusta to bedzie jak zjem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ja uwielbiam deszcz!!! A wczoraj w nocy byla cuuuudna burza - na zmiane siedzialam z nosem przyklejonym do szyby i chowalam sie pod łózko (ze strachu ) Plus zaszalalam i kupilam sobie 2 opakowania kinder Bueno (orzechowe) - wiem ze mam reflex ale wlasnie je odkryłam . Mniam To tygryski lubia najbardziej i wszystko sama ?Troche mi Ciebie żalllll.Deszcz bije w szyby za oknem niebo sie przecina białymi kreskami,,,a ty sama pod łóżkiem Nie mogłaś zadzwonić Przecież bym przyjechał cmok masz jeszcze te wafelki pod wyrkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.07.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 i wszystko sama ? marzyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ns - ja nie rzucam wafelkow pod łózko! a co do "sama"- czasem lubie być sama zwlaszcza jak jest burza - wtedy sie bardziej mozna bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.07.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ns - ja nie rzucam wafelkow pod łózko! a co do "sama"- czasem lubie być sama zwlaszcza jak jest burza - wtedy sie bardziej mozna bac Nie opowiadaj mi tu "bleblekow".Najlepiej to sie boi we dwoje i zwłaszcza ja pierony wala niemiłosiernie w transformator obok naszego domu.Komuś mus pokazać strach w oczkach.?? a wtedy:[/b]Ciemno wszędzie zimno wszedzie ..co to bedzie ?co to bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.07.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a co ma byc?zezre sie do konca wafelka i tyle.:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.07.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a propos "zezre" ..prawie blisko takie podobne. Ptyś do Balbiny: Balbina ja z tobą chodze nie na żarty....a Balbina na to: to sie nażryj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.07.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a mnie dziś w nocy złapał tak przeraźliwy skurcz nogi, że swoim krzykiem obudziłam...psy sąsiada, które zaczęły ostro szczekać Myślałam, że się...z bólu...na szczęście mąż był dziś w domu i rozmasowł mi nogę, bo dosłownie gryzłam poduszkę z bólu Tak to jest, jak organizm nieprzyzwyczajony i nagle dostaje hektolitry kawy wypłukując przy okazji magnez. W drodze do pracy kupiłam sobie taki musujący. Mam nadzieję, że pomoże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a mnie dziś w nocy złapał tak przeraźliwy skurcz nogi, że swoim krzykiem obudziłam...psy sąsiada, które zaczęły ostro szczekać Myślałam, że się...z bólu...na szczęście mąż był dziś w domu i rozmasowł mi nogę, bo dosłownie gryzłam poduszkę z bólu Tak to jest, jak organizm nieprzyzwyczajony i nagle dostaje hektolitry kawy wypłukując przy okazji magnez. W drodze do pracy kupiłam sobie taki musujący. Mam nadzieję, że pomoże.... typowe... znaczy sie typowy objaw, fakt ze boli jak cholera kup taki z wit B6 i z duza zawartoscia magnezu (nie wiem czy musujacy to najlepszy wybor - sprawdz na opak) i kup potas bo skurcze to zwykle brak tych dwoch % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a co ma byc? zezre sie do konca wafelka i tyle.:> wciagnelam batoniki ja nie lubie slodyczy u licha a na widok tego kinder orzechowego az mi sie rece trzesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zielonooka, mam taki zamiar, ale o 7 rano to apteki u nas zamknięte. Pojadę po pracy. A w tej chwili zaparzyłam sobie...kawę...normalną, sypaną, której nie cierpię, ale inc innego mnie nie obudzi. Co można zrobić, żeby skutecznie podnieść ciśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zielonooka, mam taki zamiar, ale o 7 rano to apteki u nas zamknięte. Pojadę po pracy. A w tej chwili zaparzyłam sobie...kawę...normalną, sypaną, której nie cierpię, ale inc innego mnie nie obudzi. Co można zrobić, żeby skutecznie podnieść ciśnienie? nie wiem ja mam wrecz "podrecznikowe" 120/80 a kawe pije rano bo sie uzaleznilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zielonooka, mam taki zamiar, ale o 7 rano to apteki u nas zamknięte. Pojadę po pracy. A w tej chwili zaparzyłam sobie...kawę...normalną, sypaną, której nie cierpię, ale inc innego mnie nie obudzi. Co można zrobić, żeby skutecznie podnieść ciśnienie? Jak chcesz to mogę Cię porządnie wkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zielonooka, mam taki zamiar, ale o 7 rano to apteki u nas zamknięte. Pojadę po pracy. A w tej chwili zaparzyłam sobie...kawę...normalną, sypaną, której nie cierpię, ale inc innego mnie nie obudzi. Co można zrobić, żeby skutecznie podnieść ciśnienie? Jak chcesz to mogę Cię porządnie wkurzyć aga , zimny prysznic ..brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Marjucha, dawaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.07.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dziś leżenie w łózku było do 9:30. No nie mogłam się wczesniej podnieść, żadne siły nie pomogly Ale pocieszające jest to, że gardło już nie boli, a z nosa tylko małe kapu kap. Takie niegroźne. Czyli nie jest źle. Zaraz musze skiknąć do sklepu, bo mleka do kawy nie mam . No i potem musowo kawa. Zielonooka, ja też z tych uzaleznionych od kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Marjucha, dawaj..... Chyba jednak nie potrafię... Ja tylko Froschkę potrafię wkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts