Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

mbz

Recommended Posts

Juz od jakiegos czasu nosilam sie z zamiarem zalozenia takiego klubu tutaj :), tym bardziej, ze mlodych ( stazem) mamus wciaz przybywa, a w ogole to wszystkie mamy sa mlode! :lol:

Chcialabym, zeby bylo to miejsce, gdzie mozemy powymieniac sie doswiadczeniami, troskami, radosciami, zeby Mamusie dluzsze stazem doradzily tym mlodszym, czesto niepewnym itp.

Mam nadzieje, ze ktos tu zajrzy :)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Juz od jakiegos czasu nosilam sie z zamiarem zalozenia takiego klubu tutaj :), tym bardziej, ze mlodych ( stazem) mamus wciaz przybywa, a w ogole to wszystkie mamy sa mlode! :lol:

Chcialabym, zeby bylo to miejsce, gdzie mozemy powymieniac sie doswiadczeniami, troskami, radosciami, zeby Mamusie dluzsze stazem doradzily tym mlodszym, czesto niepewnym itp.

Mam nadzieje, ze ktos tu zajrzy :)

Bingo :D :D :D

Też o tym myślałam :wink:

Zapisuję się do tego Klubu :D

A ja proponuje pierwszy punkt do Statutu naszego klubu :wink: :

1. Wszystkie Mamy wiecznie mlode :D

2. Wszystkie mamy sa wiecznie piękne. :lol: :wink:

3. Wszystkie mamy są mądre :o :wink:

4. Wszystkie mamy są ..... brakło mi weny, ale coś wymyślę :wink:

grunt to wiara w siebie ( to odnośnie pkt. 2 i 3 :lol: :wink: )

jea ..musze zalozyc Klub Starych 8)

Przecież tu wieku nikt nie sprawdz, wystarcz ze czujecie sie młodo, a innym możecie służyć swja rada z racji dłuższego stażu mtkowego. :lol:

a jak sie bardzo upierają przy starych, to może niech wchodzą w Radę Starszych :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: