mbz 21.06.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Juz od jakiegos czasu nosilam sie z zamiarem zalozenia takiego klubu tutaj , tym bardziej, ze mlodych ( stazem) mamus wciaz przybywa, a w ogole to wszystkie mamy sa mlode! Chcialabym, zeby bylo to miejsce, gdzie mozemy powymieniac sie doswiadczeniami, troskami, radosciami, zeby Mamusie dluzsze stazem doradzily tym mlodszym, czesto niepewnym itp. Mam nadzieje, ze ktos tu zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Juz od jakiegos czasu nosilam sie z zamiarem zalozenia takiego klubu tutaj , tym bardziej, ze mlodych ( stazem) mamus wciaz przybywa, a w ogole to wszystkie mamy sa mlode! Chcialabym, zeby bylo to miejsce, gdzie mozemy powymieniac sie doswiadczeniami, troskami, radosciami, zeby Mamusie dluzsze stazem doradzily tym mlodszym, czesto niepewnym itp. Mam nadzieje, ze ktos tu zajrzy Bingo Też o tym myślałam Zapisuję się do tego Klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 To ja też chcę do takiego klubu. Młoda nie młoda (to pojęcie względne) ale zawsze mama dwóch urwisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.06.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam Mamy i ciesze sie, ze jestescie Zapraszamy kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 W takim razie zacznę pierwsza: Syn, 8 lat (jutro kończy 1 klasę ) Córka, 4 latka (jutro kończy Maluchy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.06.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Chętnie się wpiszę ... Mam dwie córki: Wiktoria 6 lat Maja 2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.06.2007 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A ja proponuje pierwszy punkt do Statutu naszego klubu : 1. Wszystkie Mamy wiecznie mlode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.06.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A prezesa Wam nie trza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 To ja też przedstawię moich chłopaków:Szymon lat 5 za tydzień kończy motylki (tzw. czterolatki)Tymoteusz w sobotę skończy 5 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A prezesa Wam nie trza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 21.06.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam tez sie wpisuje: Julia 5,5 lat Zuzia 4 miesiace No to bedzie mozna sobie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A ja proponuje pierwszy punkt do Statutu naszego klubu : 1. Wszystkie Mamy wiecznie mlode 2. Wszystkie mamy sa wiecznie piękne. 3. Wszystkie mamy są mądre 4. Wszystkie mamy są ..... brakło mi weny, ale coś wymyślę grunt to wiara w siebie ( to odnośnie pkt. 2 i 3 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 21.06.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A prezesa Wam nie trza? A pan prezes ma dzieciaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Może też wszystkie mamy są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.06.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A prezesa Wam nie trza? jea ..musze zalozyc Klub Starych domyslam sie , ze moje maluchy mowia na mnie wsrod swoich kolegow Stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A prezesa Wam nie trza? jea ..musze zalozyc Klub Starych domyslam sie , ze moje maluchy mowia na mnie wsrod swoich kolegow Stara hej nie wygłupiaj się z tą starą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 jea ..musze zalozyc Klub Starych Przecież tu wieku nikt nie sprawdz, wystarcz ze czujecie sie młodo, a innym możecie służyć swja rada z racji dłuższego stażu mtkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 jea ..musze zalozyc Klub Starych Przecież tu wieku nikt nie sprawdz, wystarcz ze czujecie sie młodo, a innym możecie służyć swja rada z racji dłuższego stażu mtkowego. a jak sie bardzo upierają przy starych, to może niech wchodzą w Radę Starszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.06.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A prezesa Wam nie trza? jea ..musze zalozyc Klub Starych domyslam sie , ze moje maluchy mowia na mnie wsrod swoich kolegow Stara hej nie wygłupiaj się z tą starą przeciez mrugalam na koncu , nieee ? ullerowa , jasne , ze sluze w kazdej chwili rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dzięki A Rada Starszych też może być i może co jakiś czas obradować odpowiadając na nasze pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts