mikopiko 16.07.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 bo mamusie pewnie nad wodą siedzą Albo z dzieckiem albo z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.07.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 bo mamusie pewnie nad wodą siedzą Albo z dzieckiem albo z dziećmi Albo albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 16.07.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 albo w robocie ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 albo w robocie ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja miałam kojec - taki z podłogą a boki z siatki - składany. Bardzo mi się przydał - jak parter nie był wykończony, tylko w betonach jeszcze - to kojec umozliwiał nam normalne funkcjonowanie - Julka bawiła się w czystym kojcu a ja miałam wolne ręce i mogłam się swobodnie poruszać lub nawet wychodzić na chwilę do teściów. W kojcu nauczyła się wstawac i stać A potem jak już zrobiliśmy cały dół to lądowała tam jak ja musiałam iść po cos na górę lub na chwilę wyjść z domu. Wczesna wiosną jak nasz ogród przypominał jeszcze gliniaste zachwaszczone bagno, wystawiałam kojec na dwór i mogłam sobie popracować trochę na zewnątrz - także generalnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 16.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Cześć Wszystkim! Mam nadzieję ,ze przyjmiecie mnie do klubu - przedstawiam moją "czeladkę": Marzenka -lat 9 ,skończyła 2 klasę Marcinek - lat 5 - skończy w grudniu - mały "kogucik" Nie wiem jak wygląda urlop wychowawczy bo po macierzyńskim zaraz wracałam do pracy -dzieci są babcine i dziadkowe a co do kojca - to dobrze go mieć ,żeby moc na chwilę zostawić dziecko w bezpiecznym miejscu - np. przy wyjsciu do toalety ,albo przy otwieraniu drzi listonoszowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 my dziś nad wodą siedzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 my dziś nad wodą siedzieliśmy ja dzieci zawiozłam do teściów, tam mają basen u mnie w domu teraz jest 29 stopni sauna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 U mnie w domu dużo chłodniej niż na dworze Basen też już nadmuchałam, nalałam wody i jutro będzie do użytku. A dziś jedynym ratunkiem było jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.07.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 My na szczescie basen mamy calkiem spory ( srednica 3m i troche; wysoki na 70 cm), wiec pluskamy sie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A u nas na razie jest tylko stekanie że nie ma basanu Ale na to jeszcze trochę moje gwiazdy muszą poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 17.07.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A ja się pochwalę (choć raz) swoimi władzami gminnymi.W gminie wiejskiej, typowo rolniczej, 60 km od Warszawy samorząd zbudował przy szkole ....basen, nie olimpijski ale o glębokości 1,4 do 1,7 - w sam raz dla dzieci i dla nich głownie jest przeznaczony, z ratownikiem - no poprostu w szoku jestem. Młodzież i dzieci szkolne spędzją tam każdą wolną chwilę. Można??? Tu plus dla myślących. Rodzice w pracy, dzieci się nudzą - to proszę bardzo ulubione zajęcie i to pod opieką. Swoją małą tam z mężem wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A ja się pochwalę (choć raz) swoimi władzami gminnymi. W gminie wiejskiej, typowo rolniczej, 60 km od Warszawy samorząd zbudował przy szkole .... basen, nie olimpijski ale o glębokości 1,4 do 1,7 - w sam raz dla dzieci i dla nich głownie jest przeznaczony, z ratownikiem - no poprostu w szoku jestem. Młodzież i dzieci szkolne spędzją tam każdą wolną chwilę. Można??? Tu plus dla myślących. Rodzice w pracy, dzieci się nudzą - to proszę bardzo ulubione zajęcie i to pod opieką. Swoją małą tam z mężem wysyłam. Należą się normalnie oklaski! Czyli - można, trzeba tylko chceć i myśleć PS. Fajnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Moja córcia zamieniła się wczoraj w wyjca.... I to zostało jej do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 18.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kurcze na niebie pełno chmur a chcieliśmy jechac na basen ....zapowiadali u nas 34 stopnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Moja córcia zamieniła się wczoraj w wyjca.... I to zostało jej do dziś Zepsuła się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.07.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Moja córcia zamieniła się wczoraj w wyjca.... I to zostało jej do dziś Moze zle znosi upaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 18.07.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Bardzo prawdopodobne, że to upały. Moje przy takiej pogodzie też zamieniały się w syreny alarmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 18.07.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Wracając do nauki zbierania dzieci zabawek,mój znajomy jeśli dzieci nie chciały zbierać zabawek to brał je i wrzucał do pieca -drastyczny sposób nie Dzieciaki mają charakterek, oj mają.... U nas "czarny worek" generalnie skutkuje, wysarczy zawołać i poprosić kogoś w kuchni, żeby przyniósł duży worek (wcześniej kilka razy bardzo zły wujek unicestwił kilka zabawek w czarnym worku ... z pola widzenia, powędrowały do innych dzieciaków) Kojec turystyczny używaliśmy głównie w czasie wyjazdów, u dziadków, u niani. Typowe rozkładane łóżeczko, w którym można było uśpić lub zostawić dziecko na chwile w innym domu (bez zabezpieczeń dla malucha). PS. Chyba wybrałam płytki - mam dość. powinnam się cieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.07.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Moja córcia zamieniła się wczoraj w wyjca.... I to zostało jej do dziś Moze zle znosi upaly Też tak myślę. Dziś, jak się schłodziło, jest troszkę lepiej. Ale trudno jest ją utulić i ululać Już nie wiem sama co mam robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts