Aga J.G 21.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dużo zależy od charakteru samego dziecka, moja starsza córka nie lubiła być zostawiana ( mieszkalismy z moimi rodzicami więc zostawała w swoim domu a były problemy i zostawialismy ją naprawdę bardzo rzadko ), u drugiej babci z która widywała się różnie, została po raz 1 na wakacje w wieku 4 lat i choć bardzo jej się podobało, tęskniła za nami i była tam dokładnie odliczone 5 dni Zresztą choc ma 13 lat do dziś nie za bardzo lubi jeździć bez nas. Za to młodsza nigdy nie miała problemu, wręcz uwielbiała i nadal uwielbia zostawać u babć Z racji tego że u mojego męża w rodzinie jest bardzo dużo dzieci zauważyłam że dzieciaki dzielą się na takie "cygańskie" co to wszędzie jeżdżą, lubią sypiac poza domem i bez różnicy im czy są z rodzicami, rodzeństwem czy bez Druga kategoria to te które nie przepadają za takimi atrakcjami i bardzo długo nie zostają u kogoś Mamy też w rodzinie przypadki ekstremalne co to bez rodziców nie zostaną z nikmi nawet na chwilę Dobrze że potem choć troszkę z tego wyrastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi. Upewniłyście mnie co do moich racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi. Upewniłyście mnie co do moich racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi. Upewniłyście mnie co do moich racji Hihi, strzelam - babcia teściowa coś sugerowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi. Upewniłyście mnie co do moich racji Hihi, strzelam - babcia teściowa coś sugerowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi. Upewniłyście mnie co do moich racji Hihi, strzelam - babcia teściowa coś sugerowała? Aniu, dostajesz medal za strzał w dziesiątkę http://www.ecwybrzeze.pl/biuletyn/img/stare/medal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Pepitka, po prostu sama też mam taką babcię-teściową Ale za medal dziękuję, powieszę w salonie PS. Nie daj się! To Ty masz rację i to Twoja córcia. To tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 23.07.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dużo zależy od charakteru samego dziecka, moja starsza córka nie lubiła być zostawiana ( mieszkalismy z moimi rodzicami więc zostawała w swoim domu a były problemy i zostawialismy ją naprawdę bardzo rzadko ), u drugiej babci z która widywała się różnie, została po raz 1 na wakacje w wieku 4 lat i choć bardzo jej się podobało, tęskniła za nami i była tam dokładnie odliczone 5 dni Zresztą choc ma 13 lat do dziś nie za bardzo lubi jeździć bez nas. Za to młodsza nigdy nie miała problemu, wręcz uwielbiała i nadal uwielbia zostawać u babć Z racji tego że u mojego męża w rodzinie jest bardzo dużo dzieci zauważyłam że dzieciaki dzielą się na takie "cygańskie" co to wszędzie jeżdżą, lubią sypiac poza domem i bez różnicy im czy są z rodzicami, rodzeństwem czy bez Druga kategoria to te które nie przepadają za takimi atrakcjami i bardzo długo nie zostają u kogoś Mamy też w rodzinie przypadki ekstremalne co to bez rodziców nie zostaną z nikmi nawet na chwilę Dobrze że potem choć troszkę z tego wyrastają Witaj Aga, właśnie Ci odpisałam w komentarzach do Twojego dziennika. Wchodzę tu i co widzę ... te same osoby, jak miło. U mnie dokładnie tak samo jak u AGI J.G., tylko w odwrotnej kolejności. Starsza chętnie zostawała od zawsze u dziadków , znajomych, cioć itd. czasmi nie miała nawet potrzeby i czsu sięz nami pożegnać. Młodszy natomiast najchętniej wcale by się z nami nie rozstawał i jeśli już musi zostać u babci to musi dokładnie wiedziec ile dni tam bedzie i odlicza te dni skreślając w kalendarzu. Ale ostatnio bardzo mnie zaskoczył bo dostał zaproszenie od kolegi z przedszkola na weekend. Bardzo chciał jechać i nie mógł się już doczekać, kiedy w końcu ten piątek będzie. Kiedy dzwoniłam do niego nie miał czasu żeby za długo ze mną rozmawiać a w niedzielę wieczorem dostałam telefon, że oni POSTANOWILI, że mój syn jeszcze u nich zostanie na kilka dni - bo jest im razem fantastycznie. I tym sposobem mój 6 latek spędził 5 dni poza domem. Wrócił szczęśliwy i stwierdził, że jeszcze kilka dni spokojnie mógłby tam posiedzieć i w sierpniu to już zaplanowali poprawkę. Niemożliwe stało sie faktem i sama nie wiem jak to się stało. Dzieci się zmieniają Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.07.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dlatego uważam że trzeba dać dzieciom wolną rękę i z tego wynika że póki są małe zostają z rodzicami Moja córa pomimo że ma 13 lat zawsze chętnie wrca do domu, młodej nigdy nie można wyciągnąc i zawsze ma jakieś ale że za krótko, czemu nie może zostać itp. Aga miło Cię tu widzieć PP póki młoda jest na piersi to i tak nigdzie bez mamy się n ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.07.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Tak właśnie. I kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 PP póki młoda jest na piersi to i tak nigdzie bez mamy się n ruszy Święta racja! PS. I dobry argument w trudnych "negocjacjach" z babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 PP póki młoda jest na piersi to i tak nigdzie bez mamy się n ruszy Święta racja! PS. I dobry argument w trudnych "negocjacjach" z babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Coś zamilkło Czyżby mamy miały wakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 27.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Coś zamilkło Czyżby mamy miały wakcje Byłąm tu rano ale zamilkło to też sie nie rozgadywałam. Wakcje , niestety jeszcze nie. Ale dziecków nie ma - córka nad morzem na kolonii. A synuś z babciąw Bieszczadach. To jest życie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Coś zamilkło Czyżby mamy miały wakcje Byłąm tu rano ale zamilkło to też sie nie rozgadywałam. Wakcje , niestety jeszcze nie. Ale dziecków nie ma - córka nad morzem na kolonii. A synuś z babciąw Bieszczadach. To jest życie ... Ech... zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Moje dzieci jakoś na kolonie się nie wybierają Ale za to już dzisiaj wyjeżdżamy na wakacje całą rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 28.07.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Aga J.G miłego wypoczynku i pięknej pogody! ...... Ale kto teraz zadba o to by wątek "góry" się trzymał? Pozdrawiam żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Dzięki Mam nadzieję że pogoda będzie bo jedziemy w ciepłe rejony Ktoś mnie będzie musiał zastapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Podciągam Za Agę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 30.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 pewnie sie już gdzieś plażuje, ale super a u nas tak okropnie jutro z adasiem na kontrole ide, ciekawe ile waży mój brzdąc pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts