Anna Wiśniewska 31.07.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tomek i jego więzienie http://img117.imageshack.us/img117/7238/pict0009ij0.th.jpg Piękny chłopak! Tylko minkę ma nie tęgą Świetny pomysł z tymi puzzlami na podłogę. PS. Paweł swój komplet z zapałem rozrywa i gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 PS. Paweł swój komplet z zapałem rozrywa i gryzie mój jeszcze nie wpadł na ten genialny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 PS. Paweł swój komplet z zapałem rozrywa i gryzie mój jeszcze nie wpadł na ten genialny pomysł Daj mu troszkę czasu, poradzi sobie PS. Kurka, wszyscy piszą, jaki to Tomek do Ciebie podobny, a ja nic - bo Cię nie widziałam To dlatego milczę, nie dlatego, że uważam inaczej Ale skoro on taki śliczny , to... sama wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.07.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 a mój starszy spał z nami do 4 roku życia...a teraz jeden się wyniósł i wskoczył drugi My się właśnie przymierzamy powoli do drugiego i dlatego myślę o przeprowadzce Pawła, żeby to nie było tak, że on pomyśli, że maluch go wykopał z sypialni U Was nie było problemu? Aniu a dlaczego nie chcesz, aby drugie dziecko od razu zamieszkało w swoim pokoju? był pierwszego dnia chciał spać z nami i ....spał ale młody tak się wydzierał,że Mikołaj komentował: człowieku czy nie widzisz, że ludzie chcą spać? i na drugi dzień poszedł spać do drugiego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.08.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dziewczyny, jaką antykoncepcję stosujecie po porodzie? Zastanawiam się co jest dobre, bo muszę się jakoś zabezpieczyć przed kolejnym dzidziusiem na kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 a mój starszy spał z nami do 4 roku życia...a teraz jeden się wyniósł i wskoczył drugi My się właśnie przymierzamy powoli do drugiego i dlatego myślę o przeprowadzce Pawła, żeby to nie było tak, że on pomyśli, że maluch go wykopał z sypialni U Was nie było problemu? Aniu a dlaczego nie chcesz, aby drugie dziecko od razu zamieszkało w swoim pokoju? Olka, nie zauważyłam Twojego postu wczoraj Widzisz, na dole mamy salon i dwa pokoje. Jeden z nich to nasza sypialnia a drugi byłby pokojem Pawła. Pokoje u góry mamy nie wykończone, nie ma schodów z prawdziwego zdarzenia, nie ma górnej łazienki i przez kilka najbliższych lat raczej tam się nic nie zmieni. Tak więc widzisz sama, jedyna opcja to Paweł do swojego pokoju a drugi maluch z nami na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dziewczyny, jaką antykoncepcję stosujecie po porodzie? Zastanawiam się co jest dobre, bo muszę się jakoś zabezpieczyć przed kolejnym dzidziusiem na kilka lat Pepe Dopóki karmisz to prezerwatywy, potem, jak już przestaniesz to tabletki, ja bym tak zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 01.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dziewczyny, jaką antykoncepcję stosujecie po porodzie? Zastanawiam się co jest dobre, bo muszę się jakoś zabezpieczyć przed kolejnym dzidziusiem na kilka lat Pepe Dopóki karmisz to prezerwatywy, potem, jak już przestaniesz to tabletki, ja bym tak zrobiła. mi gin też tak mówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 01.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dziewczyny, jaką antykoncepcję stosujecie po porodzie? Zastanawiam się co jest dobre, bo muszę się jakoś zabezpieczyć przed kolejnym dzidziusiem na kilka lat Pepe Dopóki karmisz to prezerwatywy, potem, jak już przestaniesz to tabletki, ja bym tak zrobiła. mi gin też tak mówiła Plotki mowią, że antykoncepcja hormonalna hamuje produkcję pokarmu. Ja nic nie stosowałam po prostu karmienie skutecznie hamowało poczęcie. Potem po 3 m-cach od zaprzestania karmienia = pstryk... Ale my chcieliśmy kolejne dzieci,więc taka metoda nam odpowiadała - teraz też ją stosujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 01.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja bym tam na takiej metodzie nie polegała Osobiście znam kilkanaście przypadków, w których ta metoda zawiodła Masz mądrego lekarza to idź, on najlepiej doradzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja bym tam na takiej metodzie nie polegała Osobiście znam kilkanaście przypadków, w których ta metoda zawiodła Masz mądrego lekarza to idź, on najlepiej doradzi Pozdrawiam Oj, ja też Kilkoro drugich dzieci o mało się w tym samym roku co pierwsze nie urodziło Ja mz wielu źródeł słyszałam, że karmienie jest skuteczną metoda antykoncepcyjną ale dopóki się karmi co 2-3 godziny, w nocy również. Jeśli karmienie jest już nie tak często, to skuteczność maleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 02.08.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Znajoma z pracy jedno dziecko urodziła w styczniu, a drugie w grudniu tego samego roku dzięki powyższej metodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.08.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 A spirala? Ja juz tyle lat łykałam tabletki, ze zastanawiam sie nad spiralą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jak wam przestawały spać dzieci w dzieńmój ma 2 latka i tak jakby już niechciał a jak sie niewyśpi w dzień to płacze w nocy.. co robić? bo chłopak dużo wrażeń ma i musi jakoś to odreagować i się uspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Emems, ja Ci niestety nic nie mogę doradzić, to o czym piszesz jeszcze przede mną. Paweł śpi codziennie od 10 do 12, czasami 13. I aż się boję pomyśleć, co to będzie jak przestanie Pozdrawiamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 02.08.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam serdecznie MOge dolaczyc?? Fajnie poczytac cos innego niz tylko budowa domu . Melduje sie z moja dwojeczka - Ola 5,5 roku oraz Wiktorek 2,5. DZieci sa kochane i idealne . Pozdrawiam serdecznie Aneta PS. A co do spania dzieci. Moje zawsze spaly od samego urodzenia w swoich pokojach, jakos nie umielismy inaczej. Karmilam piersia co 3h, wolalam wstac i nakarmic, niz brac do naszego lozka. Teraz nie ma zadnego problemu, same zasypiaja o 20.00 (i ani minuta pozniej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.08.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 anetta_p, witaj Świetnie, ze nie masz problemu ze spaniem dzieci. My z nasz córką "dalismy ciała" bo zasypiała u nas w łóżku, potem ja przenosilismy do jej łóżeczka no i w penwym momencie juz nie chciała tego przenoszenia Wstawilismy jej łóżeczko do naszego pokoju żeby tylko spała w swoim łózeczku. Teraz z utesknieniem czekamy aż sie przeprowadzimy i mamy nadzieję, ze będzie spała juz w swoim pokoju I wciąż obiecuje sobie, ze z nastepna dzidzia juz nie ulegnę i będzie zawsze zasypiać w swoim łóżeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.08.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam wszystkich po dłuższej przerwie, niestety brak neciku w domku daje się we znaki nadrobiłam zaległości i chyba dzidzia będzie spać u siebie w pokoiku w sprawie antykoncepcji po porodzie słyszałam tylko nie sprawdzałam najpierw faktycznie prezerwatywy a potem są jakieś wkładki hormonalne przy których nawet się nie miesiączkuje, o szczegóły to jak najbardziej do życiowego gin pozdrawiam PS trzymajcie kciuki jeszcze tydzień do teoretycznego rozwiązania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.08.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wiam mamy i Ojca Derektora Miłego weekendu wszystkim maluchom ich rodzicom i ogolnie obyście odpoczęły Pozdrawiam V-ce prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.08.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wiam mamy i Ojca Derektora Miłego weekendu wszystkim maluchom ich rodzicom i ogolnie obyście odpoczęły Pozdrawiam V-ce prezes Witam, wpadłem na kontrolę...zebranie zarządu? Ja też dołączam się do pozdrowień V-ce prezesa Honorowy Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts